Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
32 minuty temu, Rozi napisał:

demons-souls.jpg

O to, z wersji przed downgradem. Alez bedzie sie ogrywalo na PC w najlepszych detalach, a ku,rwa niebieska niebiesk,a (pipi) zostaje. Znow Sony oszukalo graczy ostatnim pokazem. Pluc na was i patrzec jak sie cieszycie. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał:

Gra z 2009 roku na PS5:

demons-souls.jpg

Gra z 2021 roku (jak kur.wa wyjdzie XDDD) z X-Śmiecia X:

halo-infnite-screenshot-niefortunny_17b7

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No to fajny ten X-Śmieciarz XDDDD

pomijając porównanie - bo wiadomo jak wygląda halo - to ten screen z ds nie zawiera niczego, czego nie widziałbym na swoim komputerku z 1660 Ti. świetny art design, ale graficznie nie ma czym wojować, biorąc pod uwagę, że to gra na next gena

Opublikowano
40 minut temu, Rozi napisał:

Gra z 2009 roku na PS5:

demons-souls.jpg

Ty mylisz art design z ładną grafiką.

Opublikowano

No niby tak, ale z drugiej strony 4k/60, no nie? 

Swoją drogą, 

Ratchet, Gran Turismo i Returnal w pierwszej połowie 2021, a na Xboksie co? Patche do gier z poprzedniej generacji?

Opublikowano

Potem oni będą mieli przerwę, kiedy na xboxie wyjdą gry od ich studiów

8 minut temu, Ludwes napisał:

DS? 1440p

Opublikowano
6 minut temu, Ludwes napisał:

Swoją drogą, 

Ratchet, Gran Turismo i Returnal w pierwszej połowie 2021, a na Xboksie co? Patche do gier z poprzedniej generacji?

Jeśli te GT wyjdzie to znowu jako gierka na 5/10 i będą to całą generację łatać. No i ratchet, ile wy macie lat żeby się tym jarać? 10? Pamiętam jak na pierwszym ps grałem w pandemonium i inne crashe. 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Potem oni będą mieli przerwę, kiedy na xboxie wyjdą gry od ich studiów

DS? 1440p

Nie, 4k jest przy 60, podciagneli chyba. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Jeśli te GT wyjdzie to znowu jako gierka na 5/10 i będą to całą generację łatać. No i ratchet, ile wy macie lat żeby się tym jarać? 10? Pamiętam jak na pierwszym ps grałem w pandemonium i inne crashe. 

O S T R O Ż N I E, mamy tutaj dorosłego i poważnego, podkreślam - poważnego, gracza.

Opublikowano

no gran turismo to ta gra, którą po zajawce na prezentacji byli rozczarowani nawet fani jej poprzednika z tej generacji, bo twierdzili, ze wygląda to tak samo

Edytowane przez Gość

Opublikowano
9 minut temu, Ludwes napisał:

Nie, 4k jest przy 60, podciagneli chyba. 

4K/30 albo 2.5K/60. Z resztą, nie byłoby problemu jeśli różnice byłyby wyłącznie w grafice, a tak pokazali ostatnio wersję z takim downgoradem, że cały czar next-gena prysł. Michałek opadł mocno.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

O S T R O Ż N I E, mamy tutaj dorosłego i poważnego, podkreślam - poważnego, gracza.

Bez przesady ale z niektórych gatunków jak platformery już dawno wyrosłem, poza tym który to już ratchet? 2752?

Opublikowano

Rozi to taki growy hipster i lubi to, w co inni nie grają. Pewnie pałuje teraz do jakiegoś pixelartu o "głębokim" przekazie

Opublikowano
21 minut temu, lpcl napisał:

Bez przesady ale z niektórych gatunków jak platformery już dawno wyrosłem, poza tym który to już ratchet? 2752?

wyrósł z platformerow xd

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Ratchet to ku,rwa (pipi) a nie platformer. 

Opublikowano

Przecież masz  tam czasem skakanko pomiędzy godzinami strzelanka  :)

Opublikowano

brzmi to może niefortunnie, no ale jak ma napisać, że kiedyś lubił gry typu platformer, a teraz go nie bawią? ja przykładowo nie lubię tych wszystkich epok lodowcowych i innych filmów-animacji, bo oglądanie tego nie sprawia mi przyjemności i w ogóle nie wciąga. co nie przeszkadza mi w tym, zeby uwazac konkretnego lubiącego to czlowieka za dojrzalego, bo to niczego nie definiuje.

Opublikowano

Ratchet to fajna strzelanka dla dzieci, i jest tak samo poważna jak strzelanie do kolorowych krasnali kolorowymi kulkami.

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież masz  tam czasem skakanko pomiędzy godzinami strzelanka  :)

:))) jak sie nie ma co się lubi to wiadomo co

Opublikowano
15 minut temu, bluber napisał:

Zacznijmy od tego, że Ratchet to ku,rwa (pipi) a nie platformer. 

A czy ja napisałem, że platformer.

Po prostu w platformery już mi się nie chcę grać z w ratchet nr 728 też nie i taki średni z tego eks. Chociaż graficznie to nawet ta gierka robi. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

ogólnie śmieszne jest to pozowanie na wielce ogarniętych, z otwartym na wszystko umysłem. każdy z nas jest inny, ma swoje hobby i upodobania i tyczy sie to tez gier. czy kazdy gra w jrpgi? no nie, ale dlaczego, przecież w obrębie tego gatunku też są dobre gry z dobrym gameplayem - tylko nie dla kazdego. tak samo ktoś lubi thrillery, ale nie melodramaty, chociaz melodramat to gatunek filmowy, ktory w tym swoim odłamie też ma dobre pozycje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.