Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
32 minuty temu, Rozi napisał:

demons-souls.jpg

O to, z wersji przed downgradem. Alez bedzie sie ogrywalo na PC w najlepszych detalach, a ku,rwa niebieska niebiesk,a (pipi) zostaje. Znow Sony oszukalo graczy ostatnim pokazem. Pluc na was i patrzec jak sie cieszycie. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał:

Gra z 2009 roku na PS5:

demons-souls.jpg

Gra z 2021 roku (jak kur.wa wyjdzie XDDD) z X-Śmiecia X:

halo-infnite-screenshot-niefortunny_17b7

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No to fajny ten X-Śmieciarz XDDDD

pomijając porównanie - bo wiadomo jak wygląda halo - to ten screen z ds nie zawiera niczego, czego nie widziałbym na swoim komputerku z 1660 Ti. świetny art design, ale graficznie nie ma czym wojować, biorąc pod uwagę, że to gra na next gena

Opublikowano
40 minut temu, Rozi napisał:

Gra z 2009 roku na PS5:

demons-souls.jpg

Ty mylisz art design z ładną grafiką.

Opublikowano

No niby tak, ale z drugiej strony 4k/60, no nie? 

Swoją drogą, 

Ratchet, Gran Turismo i Returnal w pierwszej połowie 2021, a na Xboksie co? Patche do gier z poprzedniej generacji?

Opublikowano

Potem oni będą mieli przerwę, kiedy na xboxie wyjdą gry od ich studiów

8 minut temu, Ludwes napisał:

DS? 1440p

Opublikowano
6 minut temu, Ludwes napisał:

Swoją drogą, 

Ratchet, Gran Turismo i Returnal w pierwszej połowie 2021, a na Xboksie co? Patche do gier z poprzedniej generacji?

Jeśli te GT wyjdzie to znowu jako gierka na 5/10 i będą to całą generację łatać. No i ratchet, ile wy macie lat żeby się tym jarać? 10? Pamiętam jak na pierwszym ps grałem w pandemonium i inne crashe. 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Potem oni będą mieli przerwę, kiedy na xboxie wyjdą gry od ich studiów

DS? 1440p

Nie, 4k jest przy 60, podciagneli chyba. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Jeśli te GT wyjdzie to znowu jako gierka na 5/10 i będą to całą generację łatać. No i ratchet, ile wy macie lat żeby się tym jarać? 10? Pamiętam jak na pierwszym ps grałem w pandemonium i inne crashe. 

O S T R O Ż N I E, mamy tutaj dorosłego i poważnego, podkreślam - poważnego, gracza.

Opublikowano

no gran turismo to ta gra, którą po zajawce na prezentacji byli rozczarowani nawet fani jej poprzednika z tej generacji, bo twierdzili, ze wygląda to tak samo

Edytowane przez Gość

Opublikowano
9 minut temu, Ludwes napisał:

Nie, 4k jest przy 60, podciagneli chyba. 

4K/30 albo 2.5K/60. Z resztą, nie byłoby problemu jeśli różnice byłyby wyłącznie w grafice, a tak pokazali ostatnio wersję z takim downgoradem, że cały czar next-gena prysł. Michałek opadł mocno.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

O S T R O Ż N I E, mamy tutaj dorosłego i poważnego, podkreślam - poważnego, gracza.

Bez przesady ale z niektórych gatunków jak platformery już dawno wyrosłem, poza tym który to już ratchet? 2752?

Opublikowano

Rozi to taki growy hipster i lubi to, w co inni nie grają. Pewnie pałuje teraz do jakiegoś pixelartu o "głębokim" przekazie

Opublikowano
21 minut temu, lpcl napisał:

Bez przesady ale z niektórych gatunków jak platformery już dawno wyrosłem, poza tym który to już ratchet? 2752?

wyrósł z platformerow xd

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Ratchet to ku,rwa (pipi) a nie platformer. 

Opublikowano

Przecież masz  tam czasem skakanko pomiędzy godzinami strzelanka  :)

Opublikowano

brzmi to może niefortunnie, no ale jak ma napisać, że kiedyś lubił gry typu platformer, a teraz go nie bawią? ja przykładowo nie lubię tych wszystkich epok lodowcowych i innych filmów-animacji, bo oglądanie tego nie sprawia mi przyjemności i w ogóle nie wciąga. co nie przeszkadza mi w tym, zeby uwazac konkretnego lubiącego to czlowieka za dojrzalego, bo to niczego nie definiuje.

Opublikowano

Ratchet to fajna strzelanka dla dzieci, i jest tak samo poważna jak strzelanie do kolorowych krasnali kolorowymi kulkami.

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież masz  tam czasem skakanko pomiędzy godzinami strzelanka  :)

:))) jak sie nie ma co się lubi to wiadomo co

Opublikowano
15 minut temu, bluber napisał:

Zacznijmy od tego, że Ratchet to ku,rwa (pipi) a nie platformer. 

A czy ja napisałem, że platformer.

Po prostu w platformery już mi się nie chcę grać z w ratchet nr 728 też nie i taki średni z tego eks. Chociaż graficznie to nawet ta gierka robi. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

ogólnie śmieszne jest to pozowanie na wielce ogarniętych, z otwartym na wszystko umysłem. każdy z nas jest inny, ma swoje hobby i upodobania i tyczy sie to tez gier. czy kazdy gra w jrpgi? no nie, ale dlaczego, przecież w obrębie tego gatunku też są dobre gry z dobrym gameplayem - tylko nie dla kazdego. tak samo ktoś lubi thrillery, ale nie melodramaty, chociaz melodramat to gatunek filmowy, ktory w tym swoim odłamie też ma dobre pozycje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.