Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

No tak, tylko głupi ludzie się nudzą.

O tym właśnie mówię. Ja tu miłym tekstem a zwrot od bota taki a nie inny. Spierdolina człowieczeństwa gamingowego. 

Jak tam GOTY forumowe boty? 3 miejsce tez superowe - litościwe to forum. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na dniach dotarły konsole PS5 do nowych użytkowników tego forum, wiecie co to znaczy? Pogrom!

Opublikowano

Jedyne co to oznacza, to jeszcze większe pokłady śmiechu, jakie dostarczy temat PS5: Awaryjność.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Jak tam GOTY forumowe boty? 3 miejsce tez superowe - litościwe to forum. 

Raczej pokaz, że pomimo małej popularności PC oraz Xboxa na forum tytuł był na tyle dobry aby załapać się na trzecie miejsce w forumowej ankiecie popularności. Wielkie brawa dla Moon, bo stworzyli arcydzieło, a jeszcze większe dla graczy, bo pokazuje, że forum nie zjanuszyło się doszczętnie.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Widocznie musisz być durniem skoro ten tekst ciebie ubódł. :) 

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej pokaz, że pomimo małej popularności PC oraz Xboxa na forum tytuł był na tyle dobry aby załapać się na trzecie miejsce w forumowej ankiecie popularności. Wielkie brawa dla Moon, bo stworzyli arcydzieło, a jeszcze większe dla graczy, bo pokazuje, że forum nie zjanuszyło się doszczętnie.

Jakim Ty jesteś zabawnym małym człowieczkiem :lapka:

Opublikowano

czy tylko ja mam wrażenie że listunio zbyt poważnie traktuje ten temat?

Opublikowano

Wrażenie - słowo klucz asx

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

To chyba przez ten Ori na trzecim miejscu. Gra z Xboxa na podium to zachwianie wizji niebieskiego świata. Trzeba odciągnąć od siebie grzeszne myśli podpowiadające zakup innego sprzętu do grania. 

Opublikowano

Liść ma ostatnio słabe dni, forum za bardzo już siadło na psychice, no i nie bardzo ogarnia o co w tym temacie chodzi.

Opublikowano
25 minutes ago, ASX said:

UWAGA!

Konto liścia zostało zhakowane. Sprawą zajmuje się prokuratura 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Czemu żadna niebieska ku.wa nie pochwaliła się że demo RE8 na śmieciu 4.5 bez gier lata w 40fpsach? 

zp6JkNXj_re.jpg

ten insajder pół roku temu za co go sonyera zjadła nie kłamał, śmieciarka 4.5 bez gier to odrobinę podrasowane ps4pro   :kaz::dynia::kaz:  

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Nie wchodzilem do tematu o PS5 od poczatku grudnia, wpadlem zobaczyc co tam smiesznego i zamiast sie smiac to raka mozna dostac.

Mnie bardziej zainteresowalo, ze "nie chodzi nawet o gry, tylko szybkie wczytywanie i 60fps".  O jaka magie chodzi jak to samo jest u konkurencji. 

Opublikowano
24 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Liść ma ostatnio słabe dni, forum za bardzo już siadło na psychice, no i nie bardzo ogarnia o co w tym temacie chodzi.

Lisciu się świetnie bawi. Nawet grając na XsX co jest swego rodzaju paradoksem. Ale z coraz większa pogarda spoglądam na boty. To co z Was zrobiło to oczekiwanie na dobre gry to coś okropnego. Przykre. 

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

Czemu żadna niebieska ku.wa nie pochwaliła się że demo RE8 na śmieciu 4.5 bez gier lata w 40fpsach? 

zp6JkNXj_re.jpg

ten insajder pół roku temu za co go sonyera zjadła nie kłamał, śmieciarka 4.5 bez gier to odrobinę podrasowane ps4pro   :kaz::dynia::kaz:  

Do 48 demo pre alpha gdzie pełna gra na Xa jak wychodzi to ma 41 czujecie? Dajesz ponad 2 bomby i dropy do pokazu slajdów, a demko RE8 posiadacze piątki za free ogrywają jako PIERWSI bo jak inaczej :D

2836F131-2D9A-4A56-882B-DEB0379FB365.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

Przecież duskgolem już od dawna pisał, że PS5 nie radzi sobie z RE8. Ciekawe czy Sony wyda w końcu jakiegoś next-gena? :)

Opublikowano

Szkoda tego residenta. Mógł być nextgen, ale sony wydało szrota.

Opublikowano

Magia Paystation jest najlepszym upłynniaczem.

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Lisciu się świetnie bawi. Nawet grając na XsX co jest swego rodzaju paradoksem. Ale z coraz większa pogarda spoglądam na boty. To co z Was zrobiło to oczekiwanie na dobre gry to coś okropnego. Przykre. 

Ja na nic nie czekam, nie mam czasu ogrywać wszystko co chce na Xboxie.

Opublikowano

Morales na 5h? To żeby było ciekawiej, kupiłem dwa. Na 10h. Sony takie dobre. Biali Rycerze PlayStation od zawsze na zawsze. 

IMG_20210125_131229.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.