Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

No - ludzie przepłacają za tą konsole strasznie, dla porównanania jak wystawiłem Xbox Series X 150 zł taniej niż w sklepie, to nikt nawet wiadomości nie napisał.

Smutny obraz kolejnej generacji u zielonych.

Jak to w Polsce - perły przed wieprze. Całe szczęście w liczących się w branży rynkach jest sold-out jak okiem sięgnąć co dobrze wróży na przyszłość marki Xbox. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ja w zeszłej generacji nawróciłem dwóch znajomych klapów na xboxa i do dziś mi całują rączki w podzięce :banderas:

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

Nowa generacja trwa 3 miesiąc a Pawelek poleca. Niezła ta nowa generacja u botów. XD 

Jak na konesera przystało gram w co i kiedy chce, z wiekiem odrzucając powierzchowność na rzecz pięknego środka. SotD to perła i cieszy mnie, że jej współtrówrcą jest legenda branży Shinji Mikami - twórca jednej z gier mojego życia, a obecnie część największej rodziny 1st party - Xbox Game Studios.

a na PS5 co tam? Odliczanie do Ratcheta żeby opierdolić na wyścigi po weekendzie? beka :)

Opublikowano

ratchet? XD

to ta seria która wiała sandałem już na ps3?

Opublikowano

No nowy Ratchet nie ta liga co Mario ale muszę przyznać że nieźle wygląda. Robi wrażenie nawet.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Graczom playstation wystarczy grafika, bedzie dobrze.

Opublikowano

Demo za free na śmiecia 4.5. Ku.wa jakie te Sony wspaniałe xDDDDDDD

Wiecie że niebieskie robale muszą płacić za zapisywanie gier w chmurze?

:kaz::yao::kaz:

Opublikowano
Teraz, Daddy napisał:

Wiecie że niebieskie robale muszą płacić za zapisywanie gier w chmurze?

na razie i tak jeszcze nie mieli okazji nic zapisać więc póki co lecą za friko

:kaz: 

Opublikowano
4 hours ago, Daddy said:

Czemu żadna niebieska ku.wa nie pochwaliła się że demo RE8 na śmieciu 4.5 bez gier lata w 40fpsach? 

zp6JkNXj_re.jpg

ten insajder pół roku temu za co go sonyera zjadła nie kłamał, śmieciarka 4.5 bez gier to odrobinę podrasowane ps4pro   :kaz::dynia::kaz:  

Słuszna uwaga, ale niestety jesteś w błędzie. Pozwól proszę, że Ci wytłumaczę. Otóż nie dla każdego szklanka jest do połowy pusta.

Ty widzisz spadki o 20fps, a koneserzy i znawcy tematu widzą potężny zapas mocy ponad te 30fps. Zapas mocy o nawet extra 50% został osiągnięty dzięki ogromnej mocy ps5. Pełna wersja gry zostanie poprawiona i będzie chodzić w betonowych 30fps.

Możesz nie być tego świadomy, ale 60fps nie jest też optymalną wartością dla gier bo negatywnie wpływa na immersję. Filmy klasycznie są kręcone w 24fps i gry w 30fps lepiej oddają cinematic expiernce.

Zdarza się, że jakaś cudowna gra normalnie działającą w 30fps na PS4 wyjdzie na PC i puff.... cała magia znika.

Podobnie jest z remasterami największych hitów. To nie jest przypadek i 60fps w nowych wersjach tylko zabija feeling.

Magicy z Capcomu znają się na rzeczy i nie spartaczą swojego najważniejszego IP efektem opery mydlanej.

Na szczęście większość krytyków i koneserów gier zna się na rzeczy i główne nagrody dla najlepszych gier roku dostają te w 30fps. 

Najlepszym przykładem jest kultowy już tytuł Bloodborne. Nawet pomimo poziomu trudności, który  dyskryminował upośledzonych manualnie, gra została nagrodzona wieloma nagrodami. Gra chodziła w idealnych 24fps co bardziej niż potwierdza moje słowa.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam serdecznie 

Znawca tematu i fan marki Sony 

:Coolface:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

Zdarza się, że jakaś cudowna gra normalnie działającą w 30fps na PS4 wyjdzie na PC i puff.... cała magia znika.

nie ma brzęczącego kloca za 33 bomby, to i magia oszukiwania samego siebie znika :yao: 

Opublikowano

On tak na poważnie? :yao:

Opublikowano

@C1REXpo pierwsze wczoraj dostałeś kilka pozytywnych reakcji bo boty nie miały argumentów wobec siły marki playstation ale już dzisiaj daj se siana bo znowu pierdolisz,

po drugie wczroaj pisałeś o nagrodach że są chujowe a teraz sam piszesz jakie gry dostały nagrody - jestes poyebany i prosze idz kup xboxa i nie pisz więcej jako fan marki sony bo mi wstyd, a w zielonym takie odklejeńce jak Ty to standard

Kurwa rozumiem że pandemia koronawirusa się skończyła bo maciucha i cirex wyleźli z tematu o covidzie, można iść na dyskoteke!!

Opublikowano
1 minute ago, LiŚciu said:

@C1REXpo pierwsze wczoraj dostałeś kilka pozytywnych reakcji bo boty nie miały argumentów wobec siły marki playstation ale już dzisiaj daj se siana bo znowu pierdolisz,

po drugie wczroaj pisałeś o nagrodach że są chujowe a teraz sam piszesz jakie gry dostały nagrody - jestes poyebany i prosze idz kup xboxa i nie pisz więcej jako fan marki sony bo mi wstyd, a w zielonym takie odklejeńce jak Ty to standard

Kurwa rozumiem że pandemia koronawirusa się skończyła bo maciucha i cirex wyleźli z tematu o covidzie, można iść na dyskoteke!!

Fan marki?

Pojebało Cię?

Bekę z takich jak Ty robię.

:Coolface:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

No - ludzie przepłacają za tą konsole strasznie, dla porównanania jak wystawiłem Xbox Series X 150 zł taniej niż w sklepie, to nikt nawet wiadomości nie napisał.

Smutny obraz kolejnej generacji u zielonych.

No rzeczywiście, nie będę mógł spać z tego powodu, że nie mogłeś sprzedać konsoli :yao:

Opublikowano

Moze zrobiles zdjecie z brudnymi paznokciami jak trzymałes pada i nikt nie chcial kupic. Prawdziwi fani marki xbox kupuja nowe konsole.

Opublikowano

@easye napisz w ogłoszeniu że stara, gruba i zapuszczona żulica siadała na nim zaraz po zejściu z vanisha. Od razu pójdzie - boty to lubią. 

Opublikowano
4 godziny temu, Hum napisał:

chujowa konsola, chujowy pad, chujowe gry, chujowy sklep, chujowa cena, wszystko pasuje

Powinno być:

nowoczesna konsola, nowoczesny pad, nowe next genowe gry, chujowy twój łeb, cena jak za rarytas wręcz delikates, wszystko pasuje

4 godziny temu, maciucha napisał:

u krula Spencera za ten hajs to bym miał SeXiaka, gpu na 5 lat i jeszcze by mi zostało kilka groszy w kiermanie żeby dołożyć Pupciowi jakby jednak mu się znudziło oddawać starym niemkom w Kołobrzegu żeby mieć next gena :) 

A każdy ma to w piździe co byś wolał, możesz również w tej cenie kupić 1000 piwek z Tesco. Jednak osoby obeznane i z większym doświadczeniem tzw „koneserzy” wybiorą inną sciezke

3 godziny temu, Szymek napisał:

az tak bardzo nie slychac na sluchwakach :obama: oj bedzie powtorka jak z jambo jetem 

Słuchawki? A słyszałeś o technologii TEMPEST 3D? wiesz jaka to jakość? Boty omijają temat bo u nich na słuchawkach za 5zl od łysego z kiosku trzeszczy niemiłosiernie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 godziny temu, maciucha napisał:

ja w zeszłej generacji nawróciłem dwóch znajomych klapów na xboxa i do dziś mi całują rączki w podzięce :banderas:

No i teraz pewnie się do Ciebie nie odzywają? 

Opublikowano

Na PS5 rozpusta a na Xa? Oczekiwanie na Medium z oceną 6/10

EE070304-7757-4BAB-8AE4-7612BFA2EFE4.jpeg

Teraz, maciucha napisał:

Wesker ty se lepiej weź koło.

Sam się pierdolnij w czolo

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

No to może chociaż dysk.

Chuj Ci w pysk?

Opublikowano

No bardzo grzeczny piesek. Normalnie dałbym ci smakołyka za takie piękne aportowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.