Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No fajnie ale dla mnie i pewnie większości to było pierwsze spotkanie z gierką. Poprzednia odsłona była ponad 20 lat temu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

A Ty wiesz dlaczego jest beka z Moralesa? 

Znajdź mi kilka osób które ograły Moralesa na PS5 i narzekały ;) 

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Death Stranding to gra sfinansowana i wydana przez Sony więc nic dziwnego że dostał wsparcie do Sony i Guerilla Games, to nie jest ten sam przypadek co Medium.

No to faktycznie. Skoro Sony dało kase to im zależało. MS nie dał kasy to olał temat. Może powienienś był nabyć pakiet akcji MS to wtedy byś podpowiedział na walnym do CEO jak postępować z PIERWSZĄ EKSKLUZYWNĄ GRĄ NA XBOXA CHWILE PO PREMIERZE NAJPOTĘŻNIEJSZEJ KONSOLI NA ŚWIECIE.

Opublikowano
14 minut temu, Ukukuki napisał:

Przecież ten Medium zbiera całkiem dobre noty jak na gierkę AA. Dla miłośników takich gier pewnie jest to dobry szpil. Analogiczna sytuacja do Medievil, baaardzo słabo oceniana w recenzjach a przez graczy bardzo chwalona. 

Standardowo, najbardziej rozczarowani ocenami Medium są ci którzy nie mieli zamiaru tego ograć xd

Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

Jeju, a jak ktoś ma jeszcze zaległości jak ja i włączy Thusime w 60 fpsach, albo taki Days Gone, a zaraz pewnie patch do TLOU 2, przede mną jeszcze Demon Souls, Mario Killer jak Astro czy Wielka przygoda w SackBoyu, tylko w CW po staremu!  "MS mocno zainwestował studia", Game Pass za 4 zł i premiery pokroju Medium.

To dopiero jest przykre...

Xbox? Kurwa bez gier kto gra we wsteczną? PlayStation? Cudowna konsola jak ma się Z A L E G L O Ś C I.

piekna tresura :) btw mm w RT przy 60 klatkach to ma 1260p, pamietam że się srales kiedyś że 4K na XOX to nie 4K i nie da się na to patrzeć, ale ulubiona konsola szybko zmienia priorytety :) 

Opublikowano

Kuźwa przeczytałem 341 stron tego CW i Xczopki to tylko i wyłącznie choroba umysłowa. Serio w sektach są podobne działania. Nawet nie zdają sobie sprawy, że jakby zaskarżyli Spencera, to by na tym majątek zrobili. No, ale dla nich to tak jakby katolik miał zaskarżyć Boga.

Opublikowano

A tymczasem bez zmian :/ 

900p! I spadki nie do 40 jak w hitmanie, tutaj mamy prawidzy pokaz slajdów do uwaga - 22!!! :D MS dej te narzędzia już bo oni sami zaczną kombinować ze śrubokrętami 

D8A78D08-D0A7-4FB9-A231-44B01AE53062.jpeg

ABB25FB8-4F69-49D5-8A29-B68A6FA15304.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

I jak mają działać zaawansowane technologiczne gry na xszrocie? Skoro taka popierdółka nie potrafi w 4k i 60fps? Niech Sony zacznie, to będzie pogrom. To będzie przepaść, to będzie generacyjna przepaść. 22fps? hahahahahahahahahaha a śmiali się z demka RE8, które jeszcze nie wyszło. Serio dawać adresy, bo inaczej do głowy wam nic nie da się wbić przez internet.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
36 minut temu, MYSZa7 napisał:

A Ty wiesz dlaczego jest beka z Moralesa? 

Nie ma zadnej beki z Moralesa. Beke z Moralesa wymysliliscie wy - bociarze.

350zl za dlc. To nie jest i nigdy nie bylo 350zl tylko 250zl na premiere w sieciowkach. To nie jest i nigdy nie bylo dlc tylko gierka z nowymi technikami i bohaterem, dziejaca sie w tym samym miescie ktore wyglada zupelnie inaczej i zapewniajaca kilkadziesiat godzin rozrywki. No ale jedyny argumentem zeby przykryc zolte exy xsmieciarza bylo nazywanie jej dlc za 3 i pol bomby. Probujcie dalej :kaz:

A wracajac do Medium to 648p i 20fpsow na xsx to nie jest nawet material do zartow tylko podstawa do jakis pozwow zbiorowych. Platforma was tak nie wyruchala jak wyrucha was pis a pis i tak wyruchal was mniej niz microsoft.

Opublikowano

Jak zwykle dzięki cw niepotrzebna jest kawa, bo i tak krecik wygląda po lekturze

giphy.gif

Ping podjarany spiderem, bo w koncu moze POGRAC w jakas gre, a nie pracowac nad gamerscorem. Wcale sie nie dziwie, ze w koncu sie dobrze bawisz, niewolniku wirtualnych punktów. W tym tygodniu w promocji jest kilka gierek z calakiem do 1h za <3eur, nie zapomnij kupić. Chyba, że już masz...

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

Znajdź mi kilka osób które ograły Moralesa na PS5 i narzekały ;) 

Co ma piernik do wiatraka? Ty w ogóle zrozumiałeś kontekst i pytanie?

5 minut temu, schabek napisał:

Nie ma zadnej beki z Moralesa. Beke z Moralesa wymysliliscie wy - bociarze.

350zl za dlc. To nie jest i nigdy nie bylo 350zl tylko 250zl na premiere w sieciowkach. To nie jest i nigdy nie bylo dlc tylko gierka z nowymi technikami i bohaterem, dziejaca sie w tym samym miescie ktore wyglada zupelnie inaczej i zapewniajaca kilkadziesiat godzin rozrywki. No ale jedyny argumentem zeby przykryc zolte exy xsmieciarza bylo nazywanie jej dlc za 3 i pol bomby. Probujcie dalej :kaz:

Nie ma żadnej beki, a później wyjaśniasz na czym ta beka polega. Dzięki schabek :kaz:

Opublikowano

Miles Morales pewnie jest bardzo dobrą grą, po Zeldzie wlatuje jak złoto, ale nie kurwa za 3 bomby, no szanujmy się. 

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Miles Morales pewnie jest bardzo dobrą grą, po Zeldzie wlatuje jak złoto, ale nie kurwa za 3 bomby, no szanujmy się. 

Ja dałem całe 239zł w premierę a propo godzin gry to 22h pure fan uważam za dobry czas ;)

1EAA7359-BC82-4711-82E9-D0E0AAC8D9C8.jpeg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powinnismy wrocic do pierwszych stron cw z tej generacji i zaczac operowac faktami. A fakty sa takie ze ms wypuscil bardzo solidna konsole bez gier. Nie ze bez gier na premiere, oni wam kurwa nie zapewnili gier przez najprawdopodobniej conajmniej dwa najblizsze lata. Halo stalo sie memem ale ok niech bedzie nextgenowym tytulem. Wyjdzie najwczesniej w 2022. To samo horizon, gearsy jeszcze dluzej. Stalker xddd No bedziecie napierdalac w flight simulator dostepny na komputerach od lat.

Z tej perspektywy to nie jestescie nawet partnerem do napierdalanki w cw wiec obraliscie sobie za cel kapitalne exy na sonke (te nextgenowe juz wydane, nadchodzace w tym roku i te z poprzedniej generacji) gdzie prawda jest taka ze ciezko znalezc cos poniej 85 na meta. Ponizej 80 to zaden gracz sonki nawet nie marnuje zycia a wy na zoltko Medium czekacie i pytacie czy mozna zaczac grac o 00:01 XD To jest przepasc, roznica klas. Rozumiem desperacje bo na bezrybiu i Medium sie ogra ale to jest zwyczajnie smutne i pokazuje jak przez lata znecal sie nad wami ms :/ 

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Ja dałem całe 239zł w premierę a propo godzin gry to 22h pure fan uważam za dobry czas ;)

1EAA7359-BC82-4711-82E9-D0E0AAC8D9C8.jpeg

Ja mam za darmo, moja ulubiona cena.

Opublikowano
32 minuty temu, Whisker napisał:

A tymczasem bez zmian :/ 

900p! I spadki nie do 40 jak w hitmanie, tutaj mamy prawidzy pokaz slajdów do uwaga - 22!!! :D MS dej te narzędzia już bo oni sami zaczną kombinować ze śrubokrętami 

D8A78D08-D0A7-4FB9-A231-44B01AE53062.jpeg

ABB25FB8-4F69-49D5-8A29-B68A6FA15304.jpeg

Wy naprawdę klapy macie najebane w bani :)

17 godzin temu, ASX napisał:

IMG_20210127_160436.jpg

14 godzin temu, bluber napisał:

18 godzin temu, ASX napisał:

Spadek do 22 fps dosłownie w jednym miejsu w grze, podczas Cut-Scenki, ale to wystarczy i można wojować z pianą w pyskach: ku chwale $ony! :yao:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nikt nie nastawiał się na mesjasza, a wyszła bardzo sympatyczna gra. Polskie studio które z gry na gry robi coraz lepsze tytuły, trzeba propsować takie rzeczy. Ja chłopakom kibicuję + uwielbiam horrory = profit.

Oni tam dobrze są ustawieni biznesowo. Pamiętam, że jak w zasadzie seryjnie wypuszczali kolejne szroty kilka lat temu, to i tak równocześnie pięknie doili cyklicznie hajs z Unii.

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak zwykle dzięki cw niepotrzebna jest kawa, bo i tak krecik wygląda po lekturze

giphy.gif

Ping podjarany spiderem, bo w koncu moze POGRAC w jakas gre, a nie pracowac nad gamerscorem. Wcale sie nie dziwie, ze w koncu sie dobrze bawisz, niewolniku wirtualnych punktów. W tym tygodniu w promocji jest kilka gierek z calakiem do 1h za <3eur, nie zapomnij kupić. Chyba, że już masz...

No na klocu to tylko pobawisz się w wirtualne punkciki bo wszystko godne uwagi ograne dawno dawno temu. Nie ma gier to trzeba sobie wymyślać patologiczne zabawy. Niewolnikiem to nie napisze kto tu jest, chooyowej marki. 

Na SONY i Nintendo ogrywam masę zajebistych gier a klocuch? Tylko do indies z passa albo łatwych punkcików bo po 16 latach prowadzenia konta Xbox live ograne mam wszystko co ciekawe i jakoś SPENCER nie chce sypnąć dobrymi grami.

Taki obraz tego sprzętu. Fajny jak ktoś przechodzi jedną grę w miesiącu, Do końca tego roku będzie pierwsza weryfikacja i niestety ale nie wyglada to dobrze dla zielonego obozu. 

Opublikowano
20 minut temu, MYSZa7 napisał:

Co ma piernik do wiatraka?

Tyle samo liter bystrzaku. 

Hipokryta chilerny co cały czas onelinery pisze typu "dlc na za 3,5 bomby" czy "dlc do pajonka" a teraz nagle D Y S T A N S I K 

Żałosne

3 minuty temu, ping napisał:

No na klocu to tylko pobawisz się w wirtualne punkciki bo wszystko godne uwagi ograne dawno dawno temu. Nie ma gier to trzeba sobie wymyślać patologiczne zabawy. Niewolnikiem to nie napisze kto tu jest, chooyowej marki. 

Na SONY i Nintendo ogrywam masę zajebistych gier a klocuch? Tylko do indies z passa albo łatwych punkcików bo po 16 latach prowadzenia konta Xbox live ograne mam wszystko co ciekawe i jakoś SPENCER nie chce sypnąć dobrymi grami.

Taki obraz tego sprzętu. Fajny jak ktoś przechodzi jedną grę w miesiącu, Do końca tego roku będzie pierwsza weryfikacja i niestety ale nie wyglada to dobrze dla zielonego obozu. 

Wiedziałem że ping nie jest poyebany, nawet jak pisał o hetero - twardych chłopcach z Days Gone

Opublikowano

A widziałeś jak to lata na PS5?

kuuuurrrrewa butter smooth wyżynka

zombies w 4k@60. MIAZGATOR

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

image.png.e8e9db27ec8b6ed912dd7cb5901811ef.png

Fabuła plus zawartość poboczna 12 godzin? No faktycznie demo, nie to co wasz pełny mesjasz 73 na mc w 22 fps i 900p:

AGfd9OI.png

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Tyle samo liter bystrzaku. 

Hipokryta chilerny co cały czas onelinery pisze typu "dlc na za 3,5 bomby" czy "dlc do pajonka" a teraz nagle D Y S T A N S I K 

Żałosne

Wiedziałem że ping nie jest poyebany, nawet jak pisał o hetero - twardych chłopcach z Days Gone

Chilera, tak się nabierać na baity pinga.

Opublikowano

Klapy grają żółte gowna z wstecznej pokroju Days Gone, The Order i DroveClub i jest cymesik + znak jakości „branża się nie poznala”, a potem zagryzają to Suckboyem i Astro na patentach zajebanych z Mario nazywając to „Mario kilerem” (pamiętacie halo killery i forza killery? Hahahahah). Wiecznie branża się nie poznała i syndrom oblężonej twierdzy xddd

Jedyne zniszczenie jakie oferuje PS5 to zniszczenie szarych komórek w waszych pustych łbach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.