Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

BEST CONTROLLER EVER

hahahaha nigdy nie przestaje śmieszyć

Sony w końcu wyciągnęło głowę z dupy i zastąpiło tego śmiesznego DualShocka czymś co nieprzypadkowo przypomina pad od Xboxa, a klapy w ekstazie, że pad który dodawany był przez lata do konsoli nie musi być gównem osranym. Niesamowite community jaskiniowców, nie pozdrawiam.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 983,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jezu, oceny PADA z IGN XD Grając na sztosowym ELITE V2 mam w pompce cyferkę jakiegoś pismaka, no ludzie xD

Opublikowano

Uuuu nowy pesik i doom eternal za 4zl. Wielkie dzieki spencera :banderas:

No a poza tym to sony mogloby juz sie przestac wyglupiac, niech zajebia od ms typa ktory potrafi montowac ciche wiatraki, niech odkupia horizona i moglibysmy zamykac ten pierdolnik

Opublikowano

Najpierw, to niech oni w ogóle zrobią ładną konsolę, nie udało im się to od 3 generacji :reggie:

Same chlebaki/tostery/małże z zespołem downa

Opublikowano

Może by tak jakieś ustawki w gyrosy -niebiescy vs boty?

Bo to ze boty pójdą po rozum do głowy i kupią nadkonsole 5 to nie ma co liczyć. 

Opublikowano

Większość botów powiedziała, że kupi tego szrota w wersji Slim jak już wyjdą na to jakieś gry i to jest rozsądne podejście.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

a na takich ustawkach na nadkosnoli 5 to w co byś chciał grać? 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Większość botów powiedziała, że kupi tego szrota w wersji Slim jak już wyjdą na to jakieś gry i to jest rozsądne podejście.

No tak. Te przegrywy są przyzwyczajone żeby być z tylu na max 2 gim miejscu.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Dopóki ta konsola nie będzie miała jakiegoś multiplayera na poziomie Halo 5 czy Gearsów nie jestem zainteresowany.

bo na Silent Hill Remake to nie mam nawet co liczyć xdd

Opublikowano

Znajomym Nintendofagom od lat obiecuje, że kupię Switcha jak tylko wyjdzie nowy Metroid Prime (:yao:)

Znajome klapy albo dalej grają na PS4 albo kupili XSX. Im obiecuję, że PS5 kupię na premierę Silent Hill :)

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Liściu prosze Cię wy chce cie sie ustawiać na Gyrosy... Przecież to bedzie gwałt i po co to wam. No chyba ze lubicie to mozemy was po rejpic. nie wiem moze 3 vs 5 tak żeby było po rowno. Boty kupią plej smiecia dopiero jak wyjdzie ps5pro albo jakiś Slim wiec nie pitol.

Opublikowano

Jak SH wyjdzie i będzie ekskluziwkiem to sam kupię, oficjalnie deklaruję. A jak nie to tak jak każdą sonkę od PS3 wzywż - pod koniec życia, w lepszej rewizji i z czterema gierkami za 30zł sztuka.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

No jak wydadzą jakąś wersję SLIM Digital Edition, to day one, bo jednak jest tam kilka gier, które bym ograł z PS4.

Opublikowano
5 godzin temu, LiŚciu napisał:

Nie broń tego, naprawde to za mocne nawet jak na tresure MS. Idac Twoja analogią to:

- po co korzystać z laptopa na baterii (przecież może się rozładować) skoro można korzystac ze stacjonarnego na kablu do prądu - jedyna wada że to wielki kloc i do torbby go nie schowasz

to ma być sensowne porównanie? w takim razie idąc twoją analogią, po co komu dystrybucja cyfrowa jak można zapierdalać po płytkę do marketu i trzymać plastik na półkach. przecież klapy takie postępowe. no i dlaczego ty porównujesz stacjonarny komputer z laptopem jakby to miało jakieś przełożenie na syuację z oboma padami? faktycznie, przez te wymienne baterie pad od xboksa jest olbrzymi w porównaniu z padem od ps5, jak oni to pakują w karton do sprzedaży

Opublikowano

Ja też kupie plejstejszona, ale koniecznie musi być to sprzęt pozbawiony wad i wykonany z przyzwoitych materiałów. 

Fajne gry na to bankowo wyjdą i żal by było ich nie ograć, ale dość mam już użerania się z bublem, który kulturą pracy psuje mi zabawę. Nie po to mam dobre audio by siedzieć z słuchawkami na łbie jak jakiś nerd, a i to czesto nie wystarcza i plejke dalej słychać. 

Opublikowano

Bo ta ps5 to całkiem fajna konsola tylko:

- wyglada jak guwno

- ma bebechy laptopa z biedry

- gry kosztuja 369zl

- pierdza cewki

- pad sie jebie

A tak poza tym to super sprzet

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

bo na Silent Hill Remake to nie mam nawet co liczyć xdd

Nie ma co liczyć, że w ogóle wyjdzie, czy nie ma co liczyć, że będzie exem?

Opublikowano

Śmieszne typki.

@messer88 Może multi w tlou zanim wyjdzie tlou2 multi? Tylko uprzedzam ze w tym multi trzeba opanować dałna i grać z głowa a nie bezmyślnie szczelac z broni auto jak w halo czy gears.

Opublikowano

Sytacja botów przypomina mi sytuacje biedni vs bogaci. Ci biedni ciągle narzekają na bogatych. Gadają, że by tak nie chcieli, że są chamami i w ogóle gówniane takie życie, bo pieniądze to nie wszystko, a na końcu się jednak okazuje, że taki biedak bez tego zdechnie jak X360 po RROD. Prosi się takiego bogacza o cokolwiek. Jednak dostaje tylko kopa w dupe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.