Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jacy kumple wszyscy nagle :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

liściu podręcznikowy przykład klaperskiego kruszejącego betonu - niby kupił xboksa, podobało mu się i coś ruszyło, ale klap gonna be klap i na nowo ten beton gównem związał. po pierwszym playstation to już perpetum mobile, samonapędzające się spierdolenie.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Jacy kumple wszyscy nagle :reggie:

Mam nadzieje ze w koncu sie opamietasz i wrocisz do domu niebieskiego

Opublikowano
7 minut temu, krzysiekp392 napisał:

samonapędzające się spierdolenie.

To powinien być tytuł obecnej odsłony CW 

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Mam nadzieje ze w koncu sie opamietasz i wrocisz do domu niebieskiego

Cały czas w nim jestem, tylko się trochę zakurzył :kaz:

Opublikowano
29 minut temu, krzysiekp392 napisał:

samonapędzające się spierdolenie.

@Square zanotuj to. Nie potrzeba żadnej ankiety na następną nazwę.

Opublikowano

H18ZtWxv.jpeg.jpg

Opublikowano

Ja pierdole xsmieciarka nie obsluguje airpodsow po blutuchu ani najlepszego gamingowego hsa pulse 3d nawet po kablu. Ms taki prokonsumencki, MA SA KRA :) Hmmm gdzie ja wjebalem ten paragon z me

Opublikowano

pulse 3d xDDD trzeba było kupić jakieś dobre słuchawki, a nie SONKE

Opublikowano
19 minut temu, schabek napisał:

Ja pierdole xsmieciarka nie obsluguje airpodsow po blutuchu ani najlepszego gamingowego hsa pulse 3d nawet po kablu. Ms taki prokonsumencki, MA SA KRA :) Hmmm gdzie ja wjebalem ten paragon z me

Może naciśnij tego pryszcza pod napędem to coś złapie. 

A najlepsza beka jak podłączysz słuchawki po kablu to zamiast przełączyć dźwięk jak to w nadkonsoli tylko trzeba TV dodatkowo wyciszyć żeby żona nie słyszała jak power rangers drą ryja (halo)

Opublikowano

Ej czaicie - trzeba wyciszyc tv, żeby go nie było słychać. Co za jebany xbox xD

Opublikowano

No kurwa nie ma chyba urządzenia na rynku które w ten sposób działa. 

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Czekaj? PS wycisza audio z TV po przełączeniu słuchawek? XDDDD Niezłe średniowiecze. To powiedzmy co zrobić jak potrzebuję korzystać z headsetu a obok mnie są znajom i chcą usłyszeć dzwięk z telewizorai?

Włączyć audio z TV w opcjach. Można wybrać.

Opublikowano
27 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Aha, czyli trzymanie 2s przycisku na pilocie Vs grzebanie w opcjach. No super. xd

Ustawiasz raz i zostaje. 

Akurat tutaj Liściu ma racje (zepsuty zegar ma rację dwa razy na dobę) i każde normalne urządzenie odcina dźwięk z głośników po podłączeniu jacka. 

Na chuj w ogóle dyskusja. Jeśli xbox faktycznie nie ma opcji odcięcia dzwięku, to nei jest koniec świata, ale jednak beka jest.

Opublikowano

Jak zwykle problemy z dupy. Jak chcę grać na słuchawkach, to naciskam przycisk na pilocie tv. Jak wy dajecie radę ze zmianą płyt jak chcecie zagrać w coś innego. Przecież to trzeba wstać, otworzyć pudełko, wyjąc płytę itd.

Opublikowano

Ja im się nie dziwie. Muszą jeszcze wpinać kabel od pada i sięgać po flaszkę, więc trochę tego jest.

Kolejna czynność w postaci obsługi telewizora za pomocą pilota może już konkretnie przegrzać mózg. 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Może naciśnij tego pryszcza pod napędem to coś złapie. 

A najlepsza beka jak podłączysz słuchawki po kablu to zamiast przełączyć dźwięk jak to w nadkonsoli tylko trzeba TV dodatkowo wyciszyć żeby żona nie słyszała jak power rangers drą ryja (halo)

A plejśmiecia da się wyciszyć, żeby nie wył po nocy jak sokowirówka? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.