Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Nie wiem co się dzieje w temacie tv Wars bo wyznaje tylko Oledy 65 cali minimum, ciekawe o co oni tam walczą.

Kolejna ciekawostka dla botów nie mających PS5 czy wiecie że konsola w stanie spoczynku daje piękne pomarańczowe światło po bokach? Oświetlając tym samym panele pieczołowicie ozdobione symbolami PlayStation?

C6CF177A-6171-4DB4-AAB2-6E17D58D941E.jpeg

To wentylator się studzi człowieku. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

To wentylator się studzi człowieku. 

Ale jak? Przecież tej konsoli w ogóle nie słychać :/ co oszukujesz? A Whiskey polałem ale nic się nie zadziało. Ciekły metal zdaje egzamin.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Ale jak? Przecież tej konsoli w ogóle nie słychać :/ co oszukujesz? A Whiskey polałem ale nic się nie zadziało. Ciekły metal zdaje egzamin.

Ciekły metal po drunk sesji w WD3 

ab0b57d13e3ae6e5-600x338.jpg

Opublikowano

Ploteczki z tego tygodnia  :) 

Es_bZw6XcAIYIqs?format=jpg&name=900x900

1846519849.jpg

Też się cieszycie niebieskie frajery?  :)

Jak nie to zawsze możecie się wyżalić w temacie nadkonsoli o zakupach MSu z innymi klapami a partacze z $ony co tam? kratos14  ratchet17  xDDDDD

Opublikowano

Tak

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Tak

Kurwa co ja Żonie powiem, już jej obiecałem że kupię Hogwarts, nie no bez jaj

No dobra co jak co ale jakby Capcom wykupili to jeszcze dziś lecę wyjebac szybę w markecie i zabrać Xśmiecia

0C1707A0-EC40-429D-82DA-4E763A2B45A6.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wczoraj przed snem czytałem płacze klapów na reee i neogafie. Dzięki MS, to lepsze niż granie w gierki.

"Jak MS kupi segę, to nie będę grał już w gry" XDDDD

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Wczoraj przed snem czytałem płacze klapów na reee i neogafie. Dzięki MS, to lepsze niż granie w gierki.

A da się żyć mając trzy konsole? Bo mam obecnie PS5 i switcha

Opublikowano

37 minut temu, Wredny napisał:

Tak, nawet Liściu, który niby stara się ubierać te swoje wysrywy w jakąś elokwentną otoczkę, żeby za chwilę wyskoczyć z jakimś personalnym atakiem na czyjąś matkę/dziewczynę.

No fajnie wredny. Szkoda że taki mądry nie byłeś w Rtv Euro Agd. Może gdybyś tam coś powiedział w stylu "Twoja stara lepiej załatwia reklamacje" to moze byś miał tego Xboxa już w domu DZIAŁAJĄCEGO. A tak to znowu poczytałeś co ósmą stronę i WYWODZIK. Od pary miechów ten same scenario:sapek:

A pamiętam jak pisał "wybieram xboxa za jasną i zrozumiałą polityke MS" - jak tam ryska na konsolce? zapastowana?

Opublikowano

Panowie, jako że brzydzę się przemocą, nawet tą werbalną i z bólem serca patrzę na trawionych namiętnościami graczy zapominających o netykiecie, to mam jeden apel.

Nie dyskutujcie z tymi niebieskimi robalami, niewolnikami marki i zachlanymi żulami o GPU, bo to jak próba dyskusji z odciętymi od świata dzikusami gdzieś z Borneo o fizyce kwantowej i filozofii. No niby można, ale trochę bez sensu.

Oderwane od pługa dzikie i ciemne plemię niewolników marki nie jest w stanie pojąc zajebistości, rewolucyjności i potęgi GamePassa. Nie dostrzegają niebieskie robale zmian zachodzących w świecie gejmingu i skonczą jak te dzikusy z Borneo z łukami z drewna i dzidami, kopulując z własnymi kozami i składając ofiary całopalne bożkowi Plejstejszyn. 

Gdy Gabriel Garcia Marquez pisał w "100 lat samotności", że "Plemiona skazane na sto lat samotności nie mają już drugiej szansy na ziemi"  to z całą pewnościa antycypował powstanie plugawego klaperskiego plemienia. Niebieskie robale też juz nie mają drugiej szansy w świecie gejmingu, chyba że w porę nawrócą się na drogę pana Spencera.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

No fajnie wredny. Szkoda że taki mądry nie byłeś w Rtv Euro Agd. Może gdybyś tam coś powiedział w stylu "Twoja stara lepiej załatwia reklamacje" to moze byś miał tego Xboxa już w domu DZIAŁAJĄCEGO. A tak to znowu poczytałeś co ósmą stronę i WYWODZIK. Od pary miechów ten same scenario:sapek:

A pamiętam jak pisał "wybieram xboxa za jasną i zrozumiałą polityke MS" - jak tam ryska na konsolce? zapastowana?

A to jemu coś z Xboxem się stało?

Opublikowano

@LiŚciu
Ale że co?
Trafił mi się wadliwy egzemplarz i mam pałać jakąś nieuzasadnioną nienawiścią?
Z tego co czytam w temacie o awaryjności PS5 to mój zepsuty XSX i tak działał lepiej niż większość PeeSpiątek z tego forum :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Panowie, jako że brzydzę się przemocą, nawet tą werbalną i z bólem serca patrzę na trawionych namiętnościami graczy zapominających o netykiecie, to mam jeden apel.

Nie dyskutujcie z tymi niebieskimi robalami, niewolnikami marki i zachlanymi żulami o GPU, bo to jak próba dyskusji z odciętymi od świata dzikusami gdzieś z Borneo o fizyce kwantowej i filozofii. No niby można, ale trochę bez sensu.

Oderwane od pługa dzikie i ciemne plemię niewolników marki nie jest w stanie pojąc zajebistości, rewolucyjności i potęgi GamePassa. Nie dostrzegają niebieskie robale zmian zachodzących w świecie gejmingu i skonczą jak te dzikusy z Borneo z łukami z drewna i dzidami, kopulując z własnymi kozami i składając ofiary całopalne bożkowi Plejstejszyn. 

Gdy Gabriel Garcia Marquez pisał w "100 lat samotności", że "Plemiona skazane na sto lat samotności nie mają już drugiej szansy na ziemi"  to z całą pewnościa antycypował powstanie plugawego klaperskiego plemienia. Niebieskie robale też juz nie mają drugiej szansy w świecie gejmingu, chyba że w porę nawrócą się na drogę pana Spencera.

Ty coś ćpasz czy jak?

2 minuty temu, Wredny napisał:

@LiŚciu
Ale że co?
Z tego co czytam w temacie o awaryjności PS5 to mój zepsuty XSX i tak działał lepiej niż większość PeeSpiątek z tego forum :kaz:

Oddałeś powołując się na 14 dni? To masz kurwa niezłego pecha jak ci się wadliwy X trafił, może to za udzielanie się w CW. Trzeba było go opić to by się nie zespuł i chodził cicho i bez awaryjnie jak moja PS5

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

@LiŚciu
Ale że co?

Znowu niewiele skumałeś więc Ci wytłumacze - krótko. Od kilku miesięcy pisząc to w CW słyszłem wobec mnie teksty typu debil, dureń, teksty w kierunku mojej żony, dzieci, różne wyzwiska i akcje. Ale nie pizduje jak niektórzy tylko odbijam piłke bo czasem jest gorąco - jak w życiu.

Więc zanim znowu tu ZAJRZYSZ i walniesz jakieś mądrości to weź wcześniej koło i jebnij się w czoło -  wiesz co robić. :lapka:

Opublikowano

Ale serio, ciekawe czy Liściu taki agresorek tylko na Forum, czy w zyciu prywatnym także. Już widzę te sytuacje:

-Dzien dobry panie Liściu, piękna dzisiaj pogoda, prawda?

-Ty stara kurvo, piękna pogoda to była w Driveclub to gówno na dworze nie ma co podbijać.

:notbad:

Opublikowano

listerin jaki debil, do tego dureń, o co się ten dzieciak tak triggeruje na forum o gierkach? 

Jeszcze chwila i  będzie kolejny który nie wytrzymał problemów życiowych i powiesił się na metrowym kablu dualshocka :) 

Opublikowano

Quick resume ty chory skurwesynu :fsg: niech mi tam japonce na wczoraj kleja aktualizacje systemu bo to glupota zeby na plejbestii tego nie bylo

Opublikowano

schabek zmienił avek na kaczynskiego i zaczął sensownie pisać. Coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Ale to hitler

Poza tym niebiescy maja duzo lepsze podejscie do dyskusji tutaj. To klapy potrafia przyznac bez bolu dupy ze xsx jest solidnie wykonany, quick resume to spoko opcja a fh4 to dobra gierka. Kazdy klap to przyznaje bo nie jest zabetonowanym fanatykiem. Wiemy kiedy cos docenic a kiedy jechac z kurwami i slabymi grami. Zdecydowanie czesciej odcina prad zielonym ktorzy w histerii wrzucaja god of war, tlou czy uncharted do worka z crapami jak gearsy kiedy psycha siada i brakuje argumentow

Apropo gearsow xdddddddd wyjebane po godzinie z dysku, nawet szkoda strzepic ryja, ja nie jestem kurwa Geppetto zeby sie takim drewniakiem jarac

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Kazdy klap to przyznaje bo nie jest zabetonowanym fanatykiem

1 minutę temu, schabek napisał:

worka z crapami jak gearsy

aha

Opublikowano

W Gearsy pierwsze grałem na mocarnym PC jak go wspominam? Średnio :/ jeszcze do pudełka dodawali mini poradnik (wtedy to były książeczki) teraz tylko gejpass i smycze. Nawet jak na to gówno to szanowałem pudełko edycji standardowej bo wyglądało jak to premierowe wiedźmina 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

W Gearsy pierwsze grałem na mocarnym PC jak go wspominam? Średnio :/ jeszcze do pudełka dodawali mini poradnik (wtedy to były książeczki) teraz tylko gejpass i smycze. Nawet jak na to gówno to szanowałem pudełko edycji standardowej bo wyglądało jak to premierowe wiedźmina 

A co jest w pudełkach z grami na PS5? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.