Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

I tak co generację. Tylko jak akurat któryś z elementów zmieni się na gorsze w sonkach to wskakuje zmiana narracji i liczy się dusza, ja nigdy nie zwracałem uwagi na takie bzdety, trzeba być chorym żeby na to zwracać uwagę. Podludzie? Może nie aż tak, ale podgracze? Zdecydowanie.

+ miliard <3333

dodalbym do tego, ze trzeba zoom x300 zeby roznice zauwazyc XDDD

Teraz, Lokomotywa napisał:

ogólnie to śmiesznie ta kłótnia wygląda o ZNIKOME różnice w obu konsolach, bo jak ktoś chce większej jakości w każdym aspekcie, wystarczy średni PC

Granie na PC? Ty chory?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Haha klapom tak cieknie z pizdy, ze i konsola mokra. Ide grac w dragon questa, przegrywy.

Opublikowano

Liściu już z CW wyjeżdża w statusach, chory człowiek :obama::notbad:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dotyczyl tego, ze klapy za wystarczajaca uznaja rozdzielczosc jaka dostarczy Sony, a w przypadku the medium nikt nie pisal:

"900p?Super sprawa, tylko byla beka z Bloober nie ogarnia sprzetu od XSS do hi endowego PC."

Takze o to sie rozbija.

No też tego się tyczyła moja odpowiedź. Bzduras zakłada błędnie, że rozdziałka do jakiej spadają tytuły na ps5 jest okej. Nikt tak nie twierdzi. Dokładnie to samo można powiedzieć na odwrót pokazując przykład bloobera. I przy okazji jak juz kiedyś pisałem - walczenie tytułami z poprzedniej generacji, lekko podkręconymi czy też nie jest niestety na chwilę obecną wojną na patyki i kamyki ale nie ma na ten moment nic lepszego.

Mimo wszystko bociki sami przyznacie - i to tak szczerze bez bólu dupy - takiego scenariusza że jakiekolwiek multiplatformy będą lepiej chodziły na ps5 się nie spodziewaliście co? Mało tego - każdy nawet niebieski obóz wybrany, spodziewał się raczej sytuacji gdzie wszystko będzie chodziło gorzej+niższa rozdziałka itp z racji różnicy tych dwóch teraflopsów mocy. Rzeczywistoś pokazała jednak coś innego.

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Liściu już z CW wyjeżdża w statusach, chory człowiek :obama::notbad:

CW jest w CW. Miałem na mysli temat awaryjnośc ps5 pisząc status. 

Wogóle to dzisiaj się nieźle pyzdy botom odkleiły. :obama:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ja bym jeszcze w kąciku smakosza założył temat "Czy strzelające cewki w PS5 przeszkadzają w jedzeniu?"

Opublikowano

ej, a może te gry na Xboxie gorzej chodzą, bo konsola musi mieć 5 gier odpalonych w tle? :obama:

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Mimo wszystko bociki sami przyznacie - i to tak szczerze bez bólu dupy - takiego scenariusza że jakiekolwiek multiplatformy będą lepiej chodziły na ps5 się nie spodziewaliście co?

Wg narracji klapów to PS5 miało zayebac XSX-a już po tygodniu obecności na rynku, więc nie twórz sobie faktów wg własnych urojeń.

Opublikowano

:/ nigdy nie było takiej gadki. Coś tam pierdolisz panie.

Opublikowano
13 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dotyczyl tego, ze klapy za wystarczajaca uznaja rozdzielczosc jaka dostarczy Sony, a w przypadku the medium nikt nie pisal:

"900p?Super sprawa, tylko byla beka z Bloober nie ogarnia sprzetu od XSS do hi endowego PC."

Takze o to sie rozbija.

Niedawno byłem tu jechany za te poglądy, ale masa ludzi jeszcze zrewiduje swoje odnośnie 4K60fps. 

Jestem niemal pewny, że Sony zrobi gry w 1080p~1440p/30fps.

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

Niedawno byłem tu jechany za te poglądy, ale masa ludzi jeszcze zrewiduje swoje odnośnie 4K60fps. 

Jestem niemal pewny, że Sony zrobi gry w 1080p~1440p/30fps.

Na pewno patrząc na ich dotychczasowe gierki tj. eks demon 4k 30 fps lub 1440p i 60 fps, pajonk 4k 30 fps, Destruction 1200p i 60 fps latające. 

Opublikowano
Just now, messer88 said:

no przecież wiadomo że 4k60 to chińska plejkurwa nie uciągnie 

Obie konsole uciągną w starych grach. W nowych grach z lepszymi teksturami i nowymi efektami graficznymi prawdziwe natywne 4K będzie raczej rzadkością. 

Opublikowano

Kolejny sztos kolekcja, w sumie ja skończyłem ale dla niektórych to będzie gratka, recenzenci są wręcz zachwyceni nie tylko 2 sekundowym loadingami ale teksturami oraz jakością kolekcji, obie gry to exa dla SONY, na Xa wcześniej nie było i teraz również fani takich sztosiw muszą obejść się smakiem. To już kolejne dwie gry na konsolę PS5!

Oceny

• GameSpew 10
  • PlayStation Universe 9
  • GameRevolution 9

C5718FDB-B56D-4C71-A62D-743D4FE1E355.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kolejny remaster z PS4 dostępny też na PC, oczywiście w lepszej jakości. Dobrobyt u niebieskich aż furczy.

Opublikowano

Logika klapów: jak coś jest na PS i PC, to jest eks. Jak coś jest na Xboxa i PC, to eksem już nie jest :reggie:

Opublikowano

Co do kwestii ekskluzywności to nie jest ona jedna i spójna, wszak każdy rozumie eksika inaczej. Na Xboxie nie ma żadnego, na Sonce nawet jak coś wychodzi gdzieś indziej to jest eksikiem przenajświętszym, graalem gamingu i zderzaczem hadronów w jednym.

W dniu 11.03.2020 o 15:03, creatinfreak napisał:

Powtórzę się. Ja gram tylko na konsolach i dla mnie to nadal eks. Jeżeli ktoś gra tylko na pc to dla niego super okazja ograć naprawdę fajny tytuł. Dev więcej zarobi i będzie więcej kasy na lepszą kontynuację przygód Aloy, która wyjdzie przynajmniej początkowo only on PlayStation 5!

Kwik po Horizonie na PC rozwiał jakiekolwiek wątpliwości chyba? No i to podkreślone zdanie też za dobrze się nie zestarzało.

Opublikowano

Ten niedojebany małż nie odpali Nioha 2 w 4k? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

po co ma odpalać skoro każdy zainteresowany to dawno ograł, a klapy zaraz będą niohy cichaczem sprzedawały jak demony żeby siary nie było że za trudne 

Opublikowano
22 minuty temu, LiŚciu napisał:

A Xbox Series X odpali Nioha?

aaaaa aaaaa Xbooooxx? XDDDDD

Jeez, może niech przy projektowaniu PS6 zatrudnią chociaż ludzi po studiach, bo na razie to Sonka wygląda jakby ktoś oyebał skup złomu i zapakował to w tę tandetną, czarno-białą obudowę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.