Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wezyr, na mnie nie robią wrażenia bitki co lepsze Bethesda czy SE... really... inna sprawa ze zamykanie się wydawcy/developera tak dużego jak wyżej wspomniane może nie być dobre. Mniejsze ale kompletne studia - ND czy the coalition spoko ale molochy? Zły ruch imo. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No jak tak zaczną wykupywać te studia to jedynym wyborem zupełnie serio i bez CW stanie się PC.

Opublikowano

ale sony nie wydaje na pecety, chyba że jakieś stare szroty i faile jak ten fedex od kOJIMY

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Klapy i ich gadanie że gramy w to samo a ja od 4 miesięcy gram w gierki które nie grałem. Sami wojują gierka z ps3!!! za 3 i pół bomby, Spiderem z ps4 na 5h teraz jeszcze doszła Kena od jakiś nonemow od animacji no i Ratchecik również za 3.5 bomby. W temacie las rąk kto kupuje na premierę a na pw pewnie zrzutkę robią na jedną płytkę dla całego forum. 

Tymczasem u zielonych herbatka, jakiś może drink i granie w gierki w najlepszej jakości w bardzo atrakcyjne cenie. U nas nie trzeba być nayebanym co wieczór by tłumaczyć sobie ze zakup małża był dobra inwestycja. 

Smutni jesteście z tą obrona korporacji. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Nawet jakby SE wpadło pod skrzydla Sony to takie gry jak Tomb Raider i tak pewnie beda wypuszczone wszędzie. Z bethesda bedzie tak samo. Jakies tytuly ze statusem ex a reszta aby nabijać portfele.

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Nawet jakby SE wpadło pod skrzydla Sony to takie gry jak Tomb Raider i tak pewnie beda wypuszczone wszędzie. Z bethesda bedzie tak samo. Jakies tytuly ze statusem ex a reszta aby nabijać portfele.

:dafuq: nadzieja wciąż żywa

Opublikowano

Plotki z ppe.pl by Iza Łęcka :mevek:

To juz zbyt mocne nawet jak na standardy CW i bezmózgich niewolników marki Sony

Co te robale mają we łbach by jarać się plotkami na ppe, jakich te dauny wypuszczają codziennie dziesiątki i z reguły wszystkie okazują się chvja warte.

No ale jak się jest głeboko w dupie z Paystation 5 najgorszą konsolą od czasów 3DO, technicznym bublem bez gier to co pozostaje, tylko ucieczka w świat urojeń

Iza Łęcka nowym prorokiem klaperstwa, to się kurva nie dzieje, to nie jest prawda xDDDDD

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

zabawne jest to jaranko czasowymi exami gdy już wiadomo że te tytuły trafią za 6 lub 12 miesiecy trafią w lepszej wersji na xboxa. A część z nich jak np. Ghostwire czy Deathloop wyląduje od razu w gamepassie za 4zł gdy tymczasem posiadacz PS5 będzie musiał zapłacić za nie 250-350 zł, a mimo to posiadacze plejstejszyn czują się jak jacyś zwycięzcyw tym układzie xd

Po prostu dla nich sex w dupe to tez sex, tylko sobie inaczej go przekladaja na glowe bo nie wiedza ze to oni moga stac z tylu.

Opublikowano
15 godzin temu, Whisker napisał:

0C982D9B-0A3B-472B-A5F4-AAF155DC525F.jpeg

Oj tak ten tetris w vr to w chuj lepsza opcja niż przereklamowane szroty jak tlou 2 

Opublikowano

Mam nadzieje ze jak ms juz przyklepie bethesde to beda to exy tylko i wylacznie na series s i x zeby reszta swiata nigdy nie zobaczyla tego chujostwa pierdolonego, drewnianego, zbugowanego ktore wypuszcza ta gownofirma.

Opublikowano
3 godziny temu, Jakim napisał:

Zaraz na Ps5 zawita Kena, niewiele później Disco Elisium (wersja na kloca za pare miesięcy dopiero), Returnal, Deathloop a w czerwcu Ratchet. 

XD no to niezłe hity 

Opublikowano

Kurde jak okaże się prawda z tym kupieniem Square to chyba ten temat przestanie mieć sens, to byłby ruch końcowy i ostateczny

Teraz, bluber napisał:

XD no to niezłe hity 

Zobaczymy jakie będą te gry miały oceny ale coś czuje mocne pozycje

Opublikowano

JA PIERDOLE JAK MS ICH ZAGŁODZI, O JEZU JAK MI DOBRZE

Będzie to samo, co $ony zrobiło Sedze i Nintendo swojego czasu :usmiech:

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Mam nadzieje ze jak ms juz przyklepie bethesde to beda to exy tylko i wylacznie na series s i x zeby reszta swiata nigdy nie zobaczyla tego chujostwa pierdolonego, drewnianego, zbugowanego ktore wypuszcza ta gownofirma.

Ale co im teraz zostało? DOOM zaliczony, wolf zaliczony, elder scroll nowy wyjdzie za 10 lat

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Ale co im teraz zostało? DOOM zaliczony, wolf zaliczony, elder scroll nowy wyjdzie za 10 lat

No same gowna jak chuj i ten starfield bez daty premiery xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jakby te wszystkie gierki polaczyc to sa warte mniej niz prolog w TLOU2

Opublikowano

Starfield to bedzie kolejna gra dekady jak Skyrim. Teraz jeszcze EKSkluzwna dla tower of power :xboss:

Opublikowano

Starfield wyjdzie w tym roku, mogę się zakładać o konto Liścia

Opublikowano
Godzinę temu, Il Brutto napisał:

Niezla schizofrenia zielonych, SE dostarczajace jakies solidne gierki dla zboczencow nieistotne, Paradox wydajacy topowe strategie  w ich wlasnym obozie nieistotny, a pozniej jak trzeba wojowac w CW to wyskakuja kurwa z indykiem Ori albo jakims microsyfowym symulatorem wozka widlowego czy tam samolotu. Acha no i Bethesda ktora sie skompromitowala gorzej niz CDP ale od kilku miesiecy juz pan Todd jest nowym mesjaszem bo zrobi im Indiana Jonesa 5/10 do gamepasa xD

No to niezłe majaki masz cebulaku xD metacritic wyjasnia 

gm-3eb8e3c2-f6f0-427e-ba06-dcdbd8b6b247-

a7vD8yo.png

2Ucx0CE.png

ovjQwmP.png

6yUt6bq.png

9JN7a2x.png

Do tego jeszcze Wolfensteiny, Evil Within 1/2, Prey i teraz nowe gierki z nieograniczonym budżetem od MS? O panie, ale to będzie miazgator. 

A czym wojują sonoklapki? Returnal? Indyk za 300zł 

3685220-returnal-5.gif

albo niesamowita kena gierka jakaś dla opóznionych w rozwoju czy innej ciąży alkoholowej liściastych łiskerów, która jest dostępna na Epicu

https://www.epicgames.com/store/pl/product/kena-bridge-of-spirits/home

Edytowane przez bluber

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

No to niezłe majaki masz cebulaku xD metacritic wyjasnia 

gm-3eb8e3c2-f6f0-427e-ba06-dcdbd8b6b247-

a7vD8yo.png

2Ucx0CE.png

ovjQwmP.png

6yUt6bq.png

9JN7a2x.png

Do tego jeszcze Wolfensteiny, Evil Within 1/2, Prey i teraz nowe gierki z nieograniczonym budżetem od MS? O panie, ale to będzie miazgator. 

A czym wojują sonoklapki? Returnal? Indyk za 300zł 

3685220-returnal-5.gif

albo niesamowita kena gierka jakaś dla opóznionych w rozwoju czy innej ciąży alkoholowej liściastych łiskerów, która jest dostępna na Epicu

https://www.epicgames.com/store/pl/product/kena-bridge-of-spirits/home

Hahahha ale my te gry wszystkie zaliczyliśmy ;) podajesz przykłady gier które są z przeszłości a później dodajesz grę na PS5 która jeszcze nie wyszla, może powojujesz czymś od Bethesdy w co nie graliśmy? Albo chociaż JAKIMŚ tytułem na XSX? Bo jak na razie to widzę ze niebiescy się zagrywają a zielone skrzaty ciagle w sferze oczekiwania albo trailerów 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Starfield wyjdzie w tym roku, mogę się zakładać o konto Liścia

No trailer moze wyjdzie

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

może powojujesz czymś od Bethesdy w co nie graliśmy?

i nie zagracie

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

i nie zagracie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TO NIEZLY KURWA TEASER Z GOOGLE EARTH

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

i nie zagracie

No spoko, grajcie sobie w trailery na XSX,

Ej czujecie? Kupili konsole za ponad 2k i oglądają trailery nowych gier które „mają” wyjść :D już im tylko został YouTube na konsoli, dobrze że chociaż to, ciekawe czy wtedy trzymają pada i udają że grają. To ja się nie dziwie że te baterie tak długo trzymają im :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Hahahha ale my te gry wszystkie zaliczyliśmy ;) podajesz przykłady gier które są z przeszłości a później dodajesz grę na PS5 która jeszcze nie wyszla, może powojujesz czymś od Bethesdy w co nie graliśmy?

To pokazuje tylko potencjał każdego z tych studiów 

1500x500

będzie miazgator mózgu totalna martwica 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.