Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

JPRDL - tyle zjebanych xboxów na tak małą ilość sprzedanych? No to niezły badziew. Skąd? Z chin? 

Ciekawe co będzie jak za 3-4 lata jakiś ex pisany na XsX się pojawi? Przejebane żyć w takiej niepewności z takim sprzętem.

Nic dziwnego że boty tak się srają tu w CW - psycha słaba. Wg ostatnich statów, na pierwszą czwórke najbardziej aktywną w CW aż 75% stanowią boty.

Módlcie się żeby 75% to nie była statystyka dla awaryjności. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał:

wieczór = najebany whiskas. 

W czwartkową noc też wysrał tu kilkanaście postów i wkleił zdjęciem telewizora z Popkiem. 

Specjalnie dla Ciebie w przerwie od VR :) a tak poza tym dobry jesteś łeb z tą pamięcią, analizujemy wszystko, przebiegły spryciarz z Ciebie, pewnie ogrywasz symulatory pociągów

5 minut temu, LiŚciu napisał:

JPRDL - tyle zjebanych xboxów na tak małą ilość sprzedanych? No to niezły badziew. Skąd? Z chin? 

Ciekawe co będzie jak za 3-4 lata jakiś ex pisany na XsX się pojawi? Przejebane żyć w takiej niepewności z takim sprzętem.

Nic dziwnego że boty tak się srają tu w CW - psycha słaba. Wg ostatnich statów, na pierwszą czwórke najbardziej aktywną w CW aż 75% stanowią boty.

Módlcie się żeby 75% to nie była statystyka dla awaryjności. 

Z tego 75% ile posiada faktycznie XSX? Chyba z 15%, bo reszta to teoretyzujące małpy z cyrku 

D53061C6-7E75-4B1A-883E-D5BA7BB5F880.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

ninja edit i popek usunięty

Spokojnie, znajdę lepsze zdjęcia ;) tymczasem kolejne doniesienia o wadliwych konsolach:

Film wrzucony 3 DNI TEMU!

Ale to i tak jest najlepsze, ludzie zaczynają tworzyć przejściówki dzięki którym sterują pracą głośnego wentylatora, jumbo JET że ja pierdole

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Chłopie ty może skończ tego Cybepunka, którego odpaliłeś i masz 1 trofkę albo Control skoro PS5 takie zaje,biste xD a nie siedzisz w sobote wieczór i wrzucasz screeny popka z PS5 obok

DFE2A1E3-E43F-4293-AB24-C5AD9A743C29.thu

do tego służy ta konsola? To niezly next gen 

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Ale zabolały te filmy skoro już zachowujecie się jak dzieci z piaskownicy, nie moja wina że takich filmów są dziesiątki, pierdzące cewki, głośne boeingi z wiatraków, irytujące przyciski rodem z PRLu możecie gadać co chcecie (nawet nazywać mnie alkoholikiem, nie rusza mnie to :D łyk za zdrowie Niebieskich) ale faktów nie argumentujecie! ;) pięknie się na to patrzy, kolejne egzemplarze XSX chodzą jak szrot typowy ale dziwić się? Upchali w ten komin bez wentylacji podzespoły a wiatrak wielkości konsoli i słychać go z pasa startowego :)

Musze dziś zaktualizować listę XSX i znów obniżyć ocenę końcową

Najlepsze jest to że takich filmów jest od groma, pierdzace cewki to już ponoć norma tak samo jak wczytywanie płyt z charakterystycznym klikaniem coś jak dyskietki w PC z lat 90), to teraz nagminnie ludzie zgłaszają głośne wiatraki. Zobacz tutaj, ludzie już sami wymieniają tracąc gwarancje!

79281237-F9BF-4411-B6E7-CA8E7E34EAD3.jpeg

ja Xboxa nie slysze grajac przy biurku, dysk moj zewnętrzny jest glosniejszy

wiec wtf ten twoj problem

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sobota wieczor liściu i whisker walą sobie na krzyżak plując na Xboxa. Obraz nędzy i rozpaczy, ale jaka konsola tacy fani.

Piszesz z kibla czy juz zasnela?

Opublikowano

40 lat, gra na PS5, pije gówno, wpierdala kocią karmę, słucha popka

upadek człowieka

Opublikowano
34 minuty temu, bluber napisał:

Chłopie ty może skończ tego Cybepunka, którego odpaliłeś i masz 1 trofkę albo Control skoro PS5 takie zaje,biste xD a nie siedzisz w sobote wieczór i wrzucasz screeny popka z PS5 obok

DFE2A1E3-E43F-4293-AB24-C5AD9A743C29.thu

do tego służy ta konsola? To niezly next gen 

CyberPunk czeka na Patch next genowy, Control skończony teraz calakuje i właśnie wpadł kolejny puchar, obecny progres a obecna konsola służy mi do wszystkiego ;) proste, this is for the Players. Chce grać to gram w najnowsze next gry, chce film w 4k odpalam, chce YT czy Netflix, sekunda i już ;) 

27539C6A-FC13-4BC6-AE0B-9134013D06EF.jpeg

6 minut temu, MYSZa7 napisał:

40 lat, gra na PS5, pije gówno, wpierdala kocią karmę, słucha popka

upadek człowieka

Ahh aż tutaj słychać trzaskający ból dupy :) Ty 26 latek bez perspektyw, własnego domu, konsola na kredyt, marzenia o lepszym jutrze, na koncie poniżej 6 zer, auto w leasingu albo 6 letni złom, ehh co za cyrk

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sobota wieczor liściu i whisker walą sobie na krzyżak plując na Xboxa. Obraz nędzy i rozpaczy, ale jaka konsola tacy fani.

Sobota wieczór - niedawno skończyłem kolejny hicior na Sony PlayStation i naszła mnie pewna obawa, czy mój xbox zza telewizora nie zacznie dymić. W sobote wieczór jest stresik przez tego xboxa. Może piwko wypije żeby się wyluzować. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

niedawno skończyłem kolejny hicior na Sony PlayStation

Skonczyłes jakąś gre? :O pochwal się w co grałeś

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Skonczyłes jakąś gre? :O pochwal się w co grałeś

I tak nie bedziesz znał to nie indyk dla dzieci. 

Opublikowano

Poukrywany profil, wstyd mu się przyznać inchu.

Opublikowano
26 minut temu, LiŚciu napisał:

Sobota wieczór - niedawno skończyłem kolejny hicior na Sony PlayStation i naszła mnie pewna obawa, czy mój xbox zza telewizora nie zacznie dymić. W sobote wieczór jest stresik przez tego xboxa. Może piwko wypije żeby się wyluzować. 

No z tymi xboxami zaczyna się podobnie jak ringi śmierci, z tym że oni ponoć są przyzwyczajeni i nie słyszą tego wentylatora a na każdym filmiku jasno jest pokazane że MS ma z tym problem. Może się nie dymią ale są głośniejsze niż Jumbo Jety a to wczytywanie płyt ponoć 100% konsol tak ma, że zczytuje jak Atari dyskietki

26 minut temu, MYSZa7 napisał:

Poukrywany profil, wstyd mu się przyznać inchu.

No widzę że fanatyk Spidermana się odezwał :D 

69910466-20A1-4E30-8F31-25407F80B9E4.png

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

No widzę że fanatyk Spidermana się odezwał :D 

@MYSZa7 tu siedzi i tylko czeka aż wrzucisz screeny z miles morales. Chłopak ograł podstawkę ale marzy o dlc. Nie ma jednak ps5 tylko ps4 a tam troche szkoda ogrywać taką gre. Taki kolejny teoretyczny głąb. Niech siedzi w poprzedniej generacji - tam jego miejsce. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Spoko, mogę mu podesłać trochę Marvela, niech poczuje się trochę w nowej generacji bo strzelam za milion że PS5 nie posiada 

77EFD53F-1CA6-4069-A51C-77B0F155ABE7.jpeg

574081A2-0D93-4915-BFA9-53029FB7B92F.jpeg

7739ADC8-D08D-41C2-920D-C1B3CCD1B215.jpeg

71DDDBAE-CEB2-4319-A817-3DE7A68B1012.jpeg

Serio patrząc na ten filmik nawet mi się trochę szkoda zrobiło posiadaczy XSX :/ przecież to co zrobił Spencer z tego wadliwego sprzętu to zakrawa o pozew zbiorowy, ale żeby potencjometrem?

Opublikowano

No mowcie co chcecie ale ten morelas to wyglada nie jak gra tylko nowy film marvela. Jeszcze ten zasniezony Nowy Jork :banderas:

oczywiscie zaden bot tego nie przyzna bo oni to napierdalaja w platformowki gowna 2d w pieciu kolorach albo techniczne buble jak medium

Opublikowano
23 minuty temu, schabek napisał:

No mowcie co chcecie ale ten morelas to wyglada nie jak gra tylko nowy film marvela. Jeszcze ten zasniezony Nowy Jork :banderas:

oczywiscie zaden bot tego nie przyzna bo oni to napierdalaja w platformowki gowna 2d w pieciu kolorach albo techniczne buble jak medium

Teraz to oni grają we WSTECZNĄ, pierwsze gry z psx ogrywają albo PS2, taki etap luksusu. Co tam NY w 4K w pięknej scenerii, co tam next gen, po co to komu? Może za kilka lat jak wyjdą narzędzia to pogadają, teraz liczy się WSTECZNA i gry z X360 (best console), ring of Death, ehh nie dość ze ich ominęła era panowania PS3 oraz PS4 to teraz świadomie się ograniczają z PS5 :/ co za ludzie

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Spoko, mogę mu podesłać trochę Marvela, niech poczuje się trochę w nowej generacji bo strzelam za milion że PS5 nie posiada 

77EFD53F-1CA6-4069-A51C-77B0F155ABE7.jpeg

574081A2-0D93-4915-BFA9-53029FB7B92F.jpeg

7739ADC8-D08D-41C2-920D-C1B3CCD1B215.jpeg

71DDDBAE-CEB2-4319-A817-3DE7A68B1012.jpeg

Serio patrząc na ten filmik nawet mi się trochę szkoda zrobiło posiadaczy XSX :/ przecież to co zrobił Spencer z tego wadliwego sprzętu to zakrawa o pozew zbiorowy, ale żeby potencjometrem?

Co ty kurwa wiesz o Marvelu chłopczyku? 

Jedyne co co robisz to grasz w gierkę na LICENCJI. 

IMG_20210214_005413.jpg

Opublikowano
11 minut temu, Hubert249 napisał:

Co ty kurwa wiesz o Marvelu chłopczyku? 

Jedyne co co robisz to grasz w gierkę na LICENCJI. 

IMG_20210214_005413.jpg

Oo trafił się „koneser” :D chowasz to przed dziewczyną że na samym dole czy jak? Kolekcja fest, przyznaje Ci puchar Fana Marvela :D  Sam jestem kolekcjonerem jednej serii ale weź ogarnij na to jakieś miejsce bo meblościanka to nie jest najlepsza opcja 

Btw. Sobota godzina 2.00 - niebiescy zagrywają w najlepsze tytuły jednocześnie pisząc na CW, zieloni? Rozjebani jak gnój po polu wyłączyli internet co by starczyło transferu na jutro do ściągnięcia z gejpassa jakiegoś indyka i poszli spać modląc się o nie spalony wiatrak w XSX 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ostatnie strony tematu to smutny przykład jak nieodwracalne zmiany robi w mózgach ideologia plejstejszyn. Urojenia, konfabulacje, schizofrenia, zaawansowana choroba alkoholowa. A to tylko dwóch klapów. Ja wiem, że wydać 2,5 tysiąca złotych na konsolę która okazała się szmelcem bez gier to trauma dla tych biedaków. Jak wiem, że Provident ciśnie na spłatę rat. Ja wiem, że oni naprawdę myślą, że sonka to ich taki przyjaciel, pewnie opowiadają jej o swoich problemach z erekcją i długami. Ja wszystko rozumiem. Mimo to sugerowałbym biednym niebieskim robakom wizytę u specjalisty, psychiatria nie z takimi przypadkami daje sobie radę. Bardziej im to pomoże niż tworzenie alternatywnej rzeczywistości w internecie.

Chociaż jak psychiatra coś kuma z giereczkowa, to po usłyszeniu rewelacji o eksach i dobrych grach na PS5 może od razu zamknąć delikwentów w szpitalu. Szkoda, bo temat bez tych błaznów będzie może mądrzejszy, ale jednak bez pieprzu.

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Mimo to sugerowałbym biednym niebieskim robakom wizytę u specjalisty, psychiatria nie z takimi przypadkami daje sobie radę. 

Dobrze że sobie jakoś radzisz, pamiętaj jesteśmy z Tobą, uda Ci się jak w wielu innych przypadkach. Nawet wyślemy Co jakąś grę do Choroszczy jak Cię zamkną na kilka tygodni.

ps. Ostatnie dwie strony to sypanie argumentami dlaczego xsraka taką kurwą jest! Tony filmików z wadliwymi konsolami, wsteczna jako priorytet itd. :) 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.