Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzi wklejających taki fanboyski content było tu na pęczki 

Pewnie masz na myśli daddy-ego, ale on jest wasz. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

A tymczasem asx, nie możesz uwierzyć że xbox jest awaryjny?

mam w coś uwierzyć bo ty z whiskerem w to wierzycie?

Sorry, ale nie. 

Proszę przedstaw jakieś rzetelne dane na temat awaryjnosci wtedy chętnie będę mógł przyznać ci rację, nie ma szans żebym coś przyjął "na wiare'.

Opublikowano

Chłopaki, dziwna sytuacja. Wczoraj wieczorem odpaliłem przeglądarkę TOR i postanowiłem pozwiedzać dalekie zakątki internetu. Mijały godziny, a ja zagłębiałem się w ten mroczny świat. Trafiłem na strony śmieszne, ale też brutalne i odpychające. W końcu wyświetlił mi się link zatytułowany Totalne zezwięrzecenie człowieka. Wahając się przez chwilę, ostatecznie kliknąłem. To gdzie trafiłem spowodowało odruch wymiotny. Trafiłem do tematu PS5 premiera, preorder i ogólna szajba :]

Opublikowano

Czuję się brudny po poście użytkownika @Czoperrr

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakieś fanbojskie gówno tweety od YETIego albo ten kanał który wstawiłeś. 

Mam nie słuchać fanboyow Sony ale już fanboje Xboxa jak ty są Ok? Bitch Please 

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Mam nie słuchać fanboyow Sony ale już fanboje Xboxa jak ty są Ok? Bitch Please 

Tylko ja nie postawiłem żadnych tez, a jedynie obaliłem wiarygodność tego goscia więc o chuy Ci chodzi? Pieprzy kocopoły niezależnie od tego czy się zgadzam ze mną czy nie.

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko ja nie postawiłem żadnych tez, a jedynie obaliłem wiarygodność tego goscia więc o chuy Ci chodzi? Pieprzy kocopoły niezależnie od tego czy się zgadzam ze mną czy nie.

No o to chodzi, pawelku, ze 90% twojego bełkotu w tym temacie to się nadaje do jakiegoś cringe-owego kanału na youtube czy blogu o nazwie "mokry sen o potędze xboxa". Starasz się zachować pozory obiektywnego pisania, jednocześnie nieudolnie próbując być elokwentnym i konsyliacyjnym. Dochodzą do tego próby manipulacji tego co napisali inni żeby tylko kogoś zdyskredytować. Jednak to tylko pozory bo rzeczywistośc jest taka że możesz spokojnie postawić znak równości pomiędzy toba a userem daddym w kwestii chorego fanbojstwa. Z tą różnicą że wspomniany daddy wie że jest psycholem i tego nie ukrywa w przeciwieństwie do ciebie. Jaki xbox taki obrońca wiary:lapka:

Opublikowano

XSX? Dobre narzędzie do emulowania gierek, nie powiem. Szkoda, że tylko do tego się nadaje.

Opublikowano

Widzę klapy jak zwykle albo pijactwo albo już brak kontaktu z rzeczywistością, trochę smutny obraz staczających się ludzi, bo nie zapominajmy, kiedyś Sony i gracze to była fajna rodzina, kochająca się rodzina, teraz to już patologia,

polityka, rządzą pieniądza, kto rozsądniejszy z głowa na karku zdarzył się sprzeciwić uciec od tego toksycznego związku a inni, no niestety, nie każdemu w życiu wychodzi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sądząc po Twoim avatarze, wybrałeś najlepszego mentora życiowych sukcesów. Też wmawiasz ludziom wokół, że wszystko jest za darmo i obiecujesz złote góry? 

Opublikowano

Wyglada na to ze ipcl z daddym przyjeli kolejnego uzytkownika do klubu zielonego pierdolca podczlowieka XDDDDD

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Wyglada na to ze ipcl z daddym przyjeli kolejnego uzytkownika do klubu zielonego pierdolca podczlowieka XDDDDD

Mówisz o wiadomości prywatnej z gównem w kiblu? Perfect fit do zielonych.

Opublikowano

No schowalem juz. Ciekawe czy ipcl zdazyl zwalic

Teraz, LiŚciu napisał:

Mówisz o wiadomości prywatnej z gównem w kiblu? Perfect fit do zielonych.

No po raz kolejny udowodnili ze sa bardziej rakowym community niz kpopiary XD

Opublikowano
20 minut temu, Nemesis napisał:

Sądząc po Twoim avatarze, wybrałeś najlepszego mentora życiowych sukcesów. Też wmawiasz ludziom wokół, że wszystko jest za darmo i obiecujesz złote góry? 

Cytuj jego słowa w których mówi ze coś jest za darmo i podważ ilość zakupionych studiów albo stul dziub, bo teoretyków to tu pod dostatkiem.

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Cytuj jego słowa w których mówi ze coś jest za darmo i podważ ilość zakupionych studiów albo stul dziub, bo teoretyków to tu pod dostatkiem.

Serio, to jest Twój idol. 

Wystarczy mi jak zawzięcie przed laty mówił o Scalebound. Co się potem wydarzyło, no cóż... I te obiecywanie miliona gier rocznie, gadanie o niepotrzebnej konkurencji, typ jest megahipokrytą. Taki Kaczyński branży.

Opublikowano
15 minut temu, Ma_niek napisał:

Chlopie wez to w spoiler w temacie o gamepassie

Niezły o dur.

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Serio, to jest Twój idol. 

Wystarczy mi jak zawzięcie przed laty mówił o Scalebound. Co się potem wydarzyło, no cóż... I te obiecywanie miliona gier rocznie, gadanie o niepotrzebnej konkurencji, typ jest megahipokrytą. Taki Kaczyński branży.

Czyli tak jak myślałem, majaki.

Opublikowano

To Wy desperacko piszecie o tym, że niebiescy są chorzy psychicznie. Bo tak i już. 

Opublikowano

Przepraszamy ze zepsuliśmy ci twój własny temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.