Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Co Wy macie z tymi alterami za majaczenia? To już nie może tu nikt wejść inny?

Gość rejestruje się 20 dni temu, wie że jest limit postów od którego odblokowane jest CW i jedzie każdemu jak mu się podoba? Coś Ci tu nie śmierdzi? :reggie: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Te długie loadingi były po to byś mógł zastanowić się nad sobą i pomyślał czy zasługujemy na twoje wysrywy w tym temacie.

Ej, to właśnie kopia tego posta od schabka który mnie tak rozbawił xd nie ładnie tak kserować :down:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gość rejestruje się 20 dni temu, wie że jest limit postów od którego odblokowane jest CW i jedzie każdemu jak mu się podoba? Coś Ci tu nie śmierdzi? :reggie: 

Z drugiej strony może to być ktoś kto siedział na jakimś innym forum wiele lat (np. NEO PLus) i sobie biega tematach sprawdzjąc zawartość. Inna sprawa że odniesienia do CW pojawią się w wielu regularnych tematach. Ja tez tak tu trafiłem. Niestety. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Z drugiej strony może to być ktoś kto siedział na jakimś innym forum wiele lat (np. NEO PLus) i sobie biega tematach sprawdzjąc zawartość. Inna sprawa że odniesienia do CW pojawią się w wielu regularnych tematach. Ja tez tak tu trafiłem. 

Jak tam uważasz. Nikt normalny raczej nie wbija na nowe forum i wozi się jakby siedział tu od zawsze.

a może właśnie siedział tylko np. na innym koncie? Nie wiem, choć się domyślam. :) 

Opublikowano

Spoko, skoro to jakieś "elitarne" forum to serio płakał nie będę:kaz: wystarczy, że poczytam i tez się będę bawił jak w cyrku.

Opublikowano

Spoko, zielonych małp ci tu pod dostatkiem:xboss:

Opublikowano
56 minut temu, PanKamil napisał:

Ja serio nie wiem czemu ciągle mi z exami sony wyskakujesz. Biorąc jednak pod uwagę, że nowa generacje szybko laduje loadingi a w soulsach się to przydaje to nie jest to głupie. Nie grałem w ten remake i póki co nie mam ochoty na soulsy. Jak mnie najdzie wena to ogram. Spiderek wjechał za to jak złoto. 

Wyskakuje ze exami bo gdyby brać pod uwagę tylko multiplatformy to trzeba być debilem żeby kupić PS5.

Opublikowano

O kurwa Visage na slonecznej copacabanie ponizej stowki, nowa fifka za 70zl, preorder nowego residenta 38 euro. Ale swedzi, ale swedzi

A29F3EF9-04CC-467C-A66F-560AC434C5F7.jpeg.54cb7450837b4b438ca55e1bbf99c21b.jpeg

Cale szczescie ze trzeba sie upodlic i nacyrkowac z tymi zdrapkami, regionami bo jeszcze czlowiek by wzial

Opublikowano

Hę? Kupujesz zdrapkę, wklepujesz kod na stronie MS, kupujesz grę. Co w tym trudnego? Nawet vpn nie trzeba.

Opublikowano

A podobno u Węgra nawet zdrapek nie trzeba a różnica w cenie nie jest jakaś duża.

Opublikowano

Cena u węgra podobna jak w kraju rio. I fakt - po prostu buy and play bez motawki. Ostatnio SHC wszedł

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jak wy braliście gry za 15zł, to może i nie była duża różnica. Spróbujcie coś droższego.

Opublikowano

Kolejny dzień i koleje raz klapy siadają na butle od vanisha bo zrogowaciała kurwa niedźwiedzica 5 została zaorana przez Spencera

czaicie że niektóre łby zapłaciły 2 miesiące temy za PS5 z Dirtem 3 koła? xDDDDDDDD

Opublikowano
4 godziny temu, schabek napisał:

O kurwa Visage na slonecznej copacabanie ponizej stowki, nowa fifka za 70zl, preorder nowego residenta 38 euro. Ale swedzi, ale swedzi

A29F3EF9-04CC-467C-A66F-560AC434C5F7.jpeg.54cb7450837b4b438ca55e1bbf99c21b.jpeg

Cale szczescie ze trzeba sie upodlic i nacyrkowac z tymi zdrapkami, regionami bo jeszcze czlowiek by wzial

Przecież wystarczy portfel doładować brazyliskimi realami z MTC i kupujesz gierki w sklepie. Szukasz dziury w całym po prostu. 

Opublikowano
6 godzin temu, MaZZeo napisał:

Kolejny dzień i koleje raz klapy siadają na butle od vanisha bo zrogowaciała kurwa niedźwiedzica 5 została zaorana przez Spencera

czaicie że niektóre łby zapłaciły 2 miesiące temy za PS5 z Dirtem 3 koła? xDDDDDDDD

Czaicie? Kupili konsole za ponad 2k i na premierę żadnego next gena nie dostali. A czaicie że Spencer im obiecywał Nawet Halo na premierę,zaorał  ich równo, Kolejny dzien i kolejny uświadamianie ich jak można wydać pieniądze i zbierać kurz na konsoli:) aaa No nie sorry mają wsteczną przeca

BOTY nad ranem:

B1955436-2EA7-4CD9-BFA0-A2A46B05E428.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker zaklina rzeczywistość, odc. 468

:xboss:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dziękuję, Tobie też smacznej kawusi Craigu <3

86855C52-1DD4-4B42-B31C-0B73F9D718F0.jpeg

Co ten pad taki ujebany jak u Durczoka? A gałka prawa to chyba przetarta jak to w tych xszrotach przystało 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przetarta? No co Ty, regularnie katuję konsolę; pad jak nowy. Projektanci MSu to prawdziwi magicy inżynierii - nie tylko w kwestii konsol, ale i padów.

To co to takie białe w gałce? :D

A jeżeli mówimy o projektach to chyba kolorowe przyciski to trochę wiocha co? ;) 

Magicy inżynierii Sony stworzyli pada ultimate, No popatrzcie:

A2A07431-D982-40C8-A3E5-FDC9CAC06A27.jpeg

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jaka brudna gałka. To zaschnięte łzy, że nie ma w co grać? Tak myślałem.

Dialog ze sobą? xD

Jakieś głosy w głowie czy rozdwojenie jaźni?

Nic dziwnego że klapy mają tendencję do tworzenia alterów na forum...

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

A jeżeli mówimy o projektach to chyba kolorowe przyciski to trochę wiocha co? ;) 

No, tak trochę.

Spoiler

Znalezione obrazy dla zapytania: psx controller

Znalezione obrazy dla zapytania: ps2 controller

Znalezione obrazy dla zapytania: ps3 controller

Znalezione obrazy dla zapytania: ds4 controller

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.