Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wypierdalaj z tego tematu, najgorszego forumingu to już dawno nie widziałem. Jesteś wrzodem na dupie i zakałą tego tematu. Spierdoliłeś już tak wszystko, że poziom tego cw już dawno osiągnął dno przez takich pajaców jak właśnie ty. Będziesz pierwszą osobą do ignora, bo się nie da takiej pizdy czytać. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No CW też ma pewną tolerancję żenady. Jestem tu od 2007 i takiej porażki jeszcze nie było. I dziwię się, że ktoś jeszcze czyta posty tego alkoholika. A że je cytuje, to już w ogóle..

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Jak myślicie Sony w jakikolwiek sposób odpowie FPS Boost?

Opublikowano
23 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Dawać ignora w CW XD A plujtali się o minusy w CW XD Xboty i podwójne standardy XD

Psychika im siadła :D 

Opublikowano

Żartujesz? Nie płacić 3 bomb za ulepszoną grę i dostać za darmo? Heretycy na to nie pozwolą.

2 minuty temu, ASX napisał:

Opublikowano

Ps5 ma tylko wsteczna z ps4. Na razie te gry dostają patche pod 60fps wiec taki boost nie potrzebny. Inna sprawa gdyby gry z ps3 były we wstecznej. Tak samo z xboxem - ten boost wg mnie ma sens do gier z x360. Gry z poprzedniej generacji są zbyt młode żeby miało sens boostowanie gdyż większość graczy może nie chcieć tak szybko gry od nowa przechodzić tylko dla boosta. 

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Może boost ceny? 4 bomby za klejnoty generacji od sony? Można, jeszcze jak

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

No proste, remasterek za 3.5 bomby. :banderas:

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Gry z poprzedniej generacji są zbyt młode żeby miało sens boostowanie gdyż większość graczy może nie chcieć tak szybko gry od nowa przechodzić tylko dla boosta. 

Nie zgodzę się. Wciąż jest masa gier z poprzedniej generacji które chciałbym ograć, a jeśli miałbym robić to na nowszym sprzęcie to dlaczego nie od razu w 60 klatkach?

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Ps5 ma tylko wsteczna z ps4. Na razie te gry dostają patche pod 60fps wiec taki boost nie potrzebny. Inna sprawa gdyby gry z ps3 były we wstecznej. Tak samo z xboxem - ten boost wg mnie ma sens do gier z x360. Gry z poprzedniej generacji są zbyt młode żeby miało sens boostowanie gdyż większość graczy może nie chcieć tak szybko gry od nowa przechodzić tylko dla boosta. 

piszesz poważnie?

boost nie jest potrzebny bo kilka gier dostało patche? a co z resztą gier?

poza tym co to za argument że gier z poprzedniej generacji nie ma sensu boostować bo są za młode? kogo to interesuje, nikt nie każe ci przechodzić gier drugi raz jak nie masz na nie ochoty. Lepiej mieć wybór

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

Tak, składanki ultra hd collection za $70/ €80 

rPa4rZq.gif

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

piszesz poważnie?

boost nie jest potrzebny bo kilka gier dostało patche? a co z resztą gier?

poza tym co to za argument że gier z poprzedniej generacji nie ma sensu boostować bo są za młode? kogo to interesuje, nikt nie każe ci przechodzić gier drugi raz jak nie masz na nie ochoty. Lepiej mieć wybór

Takie mam zdanie. Ja wszystko co chciałem ograłem na ps4. To czego nie ograłem (np GoT) jest już spatchowane. Natomiast bym w coś pograł z jeszcze wcześniejszej generacji. Ale mam XsX wiec looz. 

Zapytales to odpowiedziałem ze swojego punktu widzenia. Peace 

Opublikowano

Ostatnio przechodziłeś też Gays gone i god of war. W dupe można wsadzić to wasze "co chciałem, to ograłem".

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Darmowy boost do 60 w grach w poprzedniej generacji zły, ale patche pod next-gen do nieogranych gier już spoko.

:shieeet:

Te patche pod next gen to tylko boost. Days Gone zacząłem na ps4 a skończyłem na ps5. Inch wyluzuj poslady:kaz:

Opublikowano

Odpowiedz na fps boost XDDDDDDDDD szybko robale wojowac posmiewiskiem bo trzeba przykryc ze hellblade 2 wyjdzie w 2024

Opublikowano

Hellblade xD Tylko klapy czekają na to, bo jest szansa na cinematik.

Opublikowano

No, tak jak jedynka była też tym lepszym gowem w poprzedniej generacji.

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Odpowiedz na fps boost XDDDDDDDDD

no tak Sony przecież nic nie musi

Jestem pod wrażeniem jak niewymagających fanów wychowało sobie Sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.