Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

czy to te podwójne standardy?

Dokładnie tak, HIPOKRYZJA DO KWADRATU! No ale ja czekam ciągle na tę listę tych gierek na xboxa, chyba chłopaki szukają na Wikipedii bo coś ucichło:rofl:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

W Twojej opinii propaganda. To dlaczego niektórzy robią 7 cud świata z FF7 remake? Przecież połowa gier obecnie to remastery i remaki, z czego akurat posiadacze Xboxa doskonale zdają sobie sprawę..

FF7 remake? ocenie jak wydadzą całość po za tym jest delikatnie mówiąc dużo większa różnic, teraz to zupełnie inna gra niż ta, która była dostępna na PSXie.

A takie DS wypisz wymaluj, nawet bugi zostawili te same no ale graficzka lepsza xD 

Nie wiem o czym mowa, bo ja gram non stop w nowy gry a te remastery to mam za darmo i przy okazji :xboss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To polecam powrót do podstawówki jak przerasta Cię kilka zdań po polsku.

Ooo teraz to zrozumiałem, jednak potrafisz ;)

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

OK, dawaj co tam jest nowego na Xboxie.

Syneczku, czy ja gdzieś tutaj popełniłem tekst "Wracam do next-genów"? Nie popełniłem, to cytat jakiegoś chorego na łeb niewolnika marki, więc z mordą to do autora owych słów poproszę.

Opublikowano

Tak jak piszesz Wezyr, zbroja osrana na miętowo. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To jest klaperska norma i podwójne standardy. Szkoda czasu.

Swoją drogą izon odpisuje na każdy post - czy to jest ten słynny dystansik czy już połamało?

A ty co robisz? Walczę z Xbotami :diablo:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Syneczku, czy ja gdzieś tutaj popełniłem tekst "Wracam do next-genów"? Nie popełniłem, to cytat jakiegoś chorego na łeb niewolnika marki, więc z mordą to do autora owych słów poproszę.

No to o co cała ta sraka? Napierdalacie jakie to są chujowe gry na PS5, że Demony, Spider do tech dema, a jak proszę o podanie mi czegoś lepszego na X'a to nagle cisza i odwracanie kota ogonem?

Opublikowano

Pojebusy zielone yakuzami zaczynaja walczyc XDDDD Nie kurwa nie wystarczy, piatek poludnie i humor gituwa. Niezly kirwa exik na xkurwe te yakuzy

Boty z szalem pizdy od premiery ps5 starter pack:

Demons souls, dlc na 2h, cewki, bateria w dualsensie, 3 i pol bomby.

Ciekawe czy debile wiedza ze te klamstwa powtarzane w kolko nie sprawia ze to stanie sie prawda.

Nie sprawi to tez ze na xkurwisko wyjedzie inny nextgen w tym roku niz flight simulator XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

jak proszę o podanie mi czegoś lepszego na X'a to nagle cisza i odwracanie kota ogonem?

Mamy Ci całą bibliotekę gier na xboxa podać? Zabawy w listy prawdy są dobre dla jednostek pokroju Yetiego czy innego klapa.

Opublikowano

Izon: - mamo zróbmy Sony Defence Force

Mama: -Sony Defence Force mamy na forum PE

Sony Defence Force na Forum PE

comment_1613695531OnX6dyOJC9uYXc2gY7Su1e.jpg

Opublikowano
26 minut temu, izon napisał:

Dam Ci przykład, Astrobot

HAHA

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Mamy Ci całą bibliotekę gier na xboxa podać? Zabawy w listy prawdy są dobre dla jednostek pokroju Yetiego czy innego klapa.

Nie no kurwa dajcie chociaż ze 3 gierki :D Tak dla przeciwwagi tych demek technologicznych co podałem..

1 minutę temu, dee napisał:

Izon: - mamo zróbmy Sony Defence Force

Mama: -Sony Defence Force mamy na forum PE

Sony Defence Force na Forum PE

comment_1613695531OnX6dyOJC9uYXc2gY7Su1e.jpg

Dee - mamo, jak mówi debil?

Mama -  dee, dee ,dee

Opublikowano

Przecież na xboxie nie ma gier, nie wiem czego się spodziewasz. 

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Przecież na xboxie nie ma gier, nie wiem czego się spodziewasz. 

to nawet ja wiem, że jest..

werble

MEDIUM!

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezła śmieciarka. :pawel: 

Niby tak ale to nadal coś więcej niż wysypisko spencera 

Opublikowano

Bluber kupiłeś już 4pak żuberka do dzisiejszej sesji w grę z ps3 na swoim BYDLĘCIU?

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Bluber kupiłeś już 4pak żuberka do dzisiejszej sesji w grę z ps3 na swoim BYDLĘCIU?

152491213_2776275366034828_9186448248274

lepiej nie kozacz przed moim kolegami z SDF

Opublikowano

Mama ja chce motorstorma w chujpassie

Bociarzu kurwa niewdzieczny bekarcie mamy motorstorma w chujpassie

Motorstorm w chujpassie

9694EFBE-CCA0-4DF8-BCC6-82794BC8CD03.thumb.jpeg.7985d646cc2dc568db0f1d4d7405d19c.jpeg

Opublikowano

Bluber jaka zmiana retoryki. Poczułeś pieprz?

Opublikowano

Chyba poszedł szczur konsolowego PIEPRZU

Opublikowano

Dobry dzień na forum. Szambonurki w temacie playstation pokazują swoje prawdziwe oblicze, a ogqozo w statusach płacze, że nikt nie szanuje jego zdania i go nie cytuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.