Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Mama ja chce motorstorma w chujpassie

Ten motorstorm to też niezła zarzutka była. Może nie tak bardzo jak jaranko Heavenly Sword, ale IMO Sony od zawsze miało lepsze racery (chociażby WipEout).

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mama ja chce motorstorma w chujpassie

Bociarzu kurwa niewdzieczny bekarcie mamy motorstorma w chujpassie

Motorstorm w chujpassie

9694EFBE-CCA0-4DF8-BCC6-82794BC8CD03.thumb.jpeg.7985d646cc2dc568db0f1d4d7405d19c.jpeg

Ktoś może powiedzieć, o co chodzi w tym poście?? :dunno:. Źle, że wpadła do GamePassa kolejna gierka, czy jak??

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bluber jaka zmiana retoryki. Poczułeś pieprz?

Mordo od razu zamawiam jeszcze fanty z mojej ulubionej serii tloulka 

EuhGrlpVIAEjT6k?format=jpg&name=large

mmmm

Opublikowano

Mmm w tej kurtce będziesz pachniał jak Joel  :)

Opublikowano

Oni serio coś dają do tego plastiku w Sonce. Jak inaczej to wytłumaczyć. To jest grubsza akcja niż te anteny 5g

Opublikowano

Klapy tego nie ogarniesz kupić xboxa tylko po to, żeby hejtować go w internecie i pisać jaki to gamepass jest ujowy :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Trzeba nie mieć godności, żeby hejtować tą usługę, która jest DOBROWOLNA i nikogo nie zmusza do zakupu.

Opublikowano

No żeby szkalować XGP to trzeba mocno na głowę upaść. Nawet jak ma się co ważniejsze tytuły ograne to nawet na chłodno usługa jest rewolucyjna. Tak, to jest rewolucja. Nie brzęczony padzik albo 4K. Rewolucja w nawykach, możliwościach jakie mają develoerzy i poszerzaniu horyzontów growy. Prawdziwy next-gen.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No żeby szkalować XGP to trzeba mocno na głowę upaść. Nawet jak ma się co ważniejsze tytuły ograne to nawet na chłodno usługa jest rewolucyjna. Tak, to jest rewolucja. Nie brzęczony padzik albo 4K. Rewolucja w nawykach, możliwościach jakie mają develoerzy i poszerzaniu horyzontów growy. Prawdziwy next-gen.

Ja pier.. jak abonament to jest rewolucja to ja już naprawdę nie wiem. Po za tym kto tu szkaluje gamepassa? To jest akurat całkiem spoko, choć dla osoby, która ma dobry PC rzecz zupełnie zbędna.

Opublikowano

Xsx z smyczpassem? Swietna retro konsolka i dobre uzupelnienie jedynego slusznego nextgena czyli GodStation 5 z calym morzem wysmienitych exow.

Ile to juz starszych gierek ogralem za poldarmo obrazajac przy tym cale zielone community :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

no XGP na PC to jakiś żart, ale PC to generalnie żart jako platforma do grania

Nie chcę nikogo obrażać ale tylko potwierdziłeś swoje ograniczenie. PC jest zajebistą platformą do grania i tak naprawdę to konsolę obecnej generacji poprzez SSD itd. dopiero doskoczyły do tego, co na kompach jest od paru lat.

Opublikowano

Xsx z smyczpassem? Swietna retro konsolka i dobre uzupelnienie jedynego slusznego nextgena czyli GodStation 5 z calym morzem wysmienitych exow.

Ile to juz starszych gierek ogralem za poldarmo obrazajac przy tym cale zielone community :) 

Nie wiedziałem, że Medium, bądź Ori 2, FH4, Gears 5 lądujące w dniu premiery to retro gierki. Poza tym sami hipokryci gracie teraz na tych PS5 w "retro" gierki", a zgrywacie bohaterów.

Izon, czy to nie Ty opchnąłeś teraz GoT na pchlim i chcesz kupić TLOU2, ogrywając na PS5?

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Nie wiedziałem, że Medium, bądź Ori 2, FH4, Gears 5 lądujące w dniu premiery to retro gierki. Poza tym sami hipokryci gracie teraz na tych PS5 w "retro" gierki", a zgrywacie bohaterów.

Izon, czy to nie Ty opchnąłeś teraz GoT na pchlim i chcesz kupić TLOU2, ogrywając na PS5?

Chyba coś Ci się pomyliło, bo ja sprzedaję Tlou2 - proszę mnie nie obrażać, nienawidzę tej gry:) A GoT sprzedałem bo miałem dwie kopie. Boty widzę, nie śpią i skanują całe forum byle tylko móc pisać jakieś pierdoły..

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PC jest spoko, ale po co miałbym grać na PC mając XSX albo PS5?

Żeby zagrać w Cyberpunka na najwyższych ustawieniach bez bugów?:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Wariacie astro premiera listopad, morales listopad, demons souls listopad, sackboy listopad a to tylko te glosniejsze exy. Malo kto sie odgrzebal z nich na sonce, mi sie na szczescie udalo dlatego moge teraz sprawdzic starocie na xsx :) 

Opublikowano

Jeszcze czego, żeby tracił czas na skanowanie, co klapy zakładają na tym forum :yao:. Nie za duże mniemanie o sobie macie? Dla Twojej informacji jest taka rubryka: "Najnowsze tematy", która pięknie obnaża hipokryzję klapów.

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Wariacie astro premiera listopad, morales listopad, demons souls listopad, sackboy listopad a to tylko te glosniejsze exy. 

I poza popierdółką Astro za kązdą zabuliłeś w chooy hajsu, a MS swoje gry wrzuca do GP w dniu premiery. I do tego się odnoszę, że nazwyanie usługi, gdzie lądują w dniu premiery wszystkie gry MS "retro usługą" to niezłe odklejenie. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Będzie FH5 w GP, to day one będziesz ściągał i też powiesz, że to "retro usługa"? :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Hej klapy, mam nadzieję, że nie jesteście yebanymi hipokrytami i gardząc GamePassem, gardzicie również Spotify, HBO Go czy Netfliksem?

Opublikowano

Nextgenowe exy wydane juz na ps5 to jakies 100h grania na szybko, 250-300h zeby wbic platyny.

Nowosci na xsx? 5h gubienia klatek w przygodowce Medium ktora miala byc horrorem :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.