Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Turok 2 :fsg: Piękne czasy kiedy Nintendo faktyczne coś znaczyło. 

Wtedy na N64 grało się w Turoka, Okarynę, Mario 64, fzero x i golden eye, co za czasy :)

Opublikowano
47 minut temu, Soul napisał:

Akurat nie mam z czego bardzo dobrze pamiętam Mario z N64 w którego zagrywałem się bardzo długo, ogólnie świetnie wspominam tą konsolę o takich grach jak Goldeneye, Turok 2 czy Zelda nawet nie wspomnę, no ale tłumacze się, szybka zmiana tematu widzę  :) 

Bynajmniej, jako wierny fan Nintendo chętnie podyskutuje :)

Opublikowano
44 minutes ago, Whisker said:

Wtedy na N64 grało się w Turoka, Okarynę, Mario 64, fzero x i golden eye, co za czasy :)

Banjo Kazooie, mój pierwszy tytuł na N64 :fsg:

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

Akurat nie mam z czego bardzo dobrze pamiętam Mario z N64 w którego zagrywałem się bardzo długo, ogólnie świetnie wspominam tą konsolę o takich grach jak Goldeneye, Turok 2 czy Zelda nawet nie wspomnę, no ale tłumacze się, szybka zmiana tematu widzę  :) 

Kurła... jak sobie przypomnę ile kasy wydawałem w salonie gier by pograć w Golden Eye, to mi się słabo robi. Piękne czasy to były. 

Opublikowano

Jak tam dzień na chujoboxie? Ponoć jakieś gry z komórki dzisiaj ogrywane. Żeby się tylko yebaniec xbox nie zakrztusił przez to że musi takie gry obsługiwać. 

nnCKJFssyySVDziVfH4EGa-1024-80.jpg.webp

Opublikowano

Przecież oczywistym jest, że taki Astro nigdy nie osiągnie statutu nawet w 1/10 zbliżonego do Mario. Fajnie, że gra jednak bardzo przypomina trójwymiarowe Mariany tylko jej pomaga. Dla jednych będzie kalką, dla drugich, bardzo dobrym platformerem. Przy Astro Playroom trochę trzeba posiedzieć, żeby grę skompletować. 

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

kurłłła, liściu trzy fajnale zaczął

Inchus- schlebiasz mi sherlocku. 

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Inchus- schlebiasz mi sherlocku. 

Kurde mordo, ale to gierki na kilkadziesiąt godzin każda. Jeszcze grafika z ps1. Jak ty to przeżyjesz :reggie:

Opublikowano

Finalki 7 i 8 dawno ograne, już wtedy gdy twojej mamie jeszcze nie przyszło do głowy na świat incha wydawać. Ciekaw byłem jak ten boost chodzi bo planuje sobie twin packa na switcha kupić. FF12 podobnie testowałem z myślą o NS. 

A ty jakiego dzisiaj indyka męczysz?

Opublikowano

@Whisker delikatnie z tym chińskim śmieciem. 417h w Warzonie xD 

DualSense powinien być w 100% sprawny. Według ich danych (uzyskanych za pomocą gry Call of Duty: Warzone) - sprzęt posłuży użytkownikowi około 417 godzin, choć wynik ten się zwiększy jeśli będziemy interesować się tytułami niewymuszającymi ciągłego manewrowania analogami.

https://www.ppe.pl/news/154706/dualsense-od-ps5-szybko-sie-popsuje-firma-przeprowadzila-interesujace-testy.html

Opublikowano
48 minut temu, LiŚciu napisał:

Jak tam dzień na chujoboxie? Ponoć jakieś gry z komórki dzisiaj ogrywane. Żeby się tylko yebaniec xbox nie zakrztusił przez to że musi takie gry obsługiwać. 

nnCKJFssyySVDziVfH4EGa-1024-80.jpg.webp

Oj Liściu Liściu...wydawało mi się, że Twoje wypuski są/będą inteligentniejsze od wysrywów karkówka czy ś.p. Dzbanotello. Cóż...pomyliłem się i zawiodłem na Tobie:frog:

Opublikowano

3 minuty temu, Czezare napisał:

Oj Liściu Liściu...wydawało mi się, że Twoje wypuski są/będą inteligentniejsze od wysrywów karkówka czy ś.p. Dzbanotello. Cóż...pomyliłem się i zawiodłem na Tobie:frog:

Czezarello - nie wiem co tam masz z donatella bo ani bieli ani czopków nie uświadczysz, jednak jeśli dobrze sie przyjszysz, otworzysz umysł i sięgniesz pamięcią do historii CW z ostatniego pół roku to wnet zdasz sobie sprawę że bociaki na NAJPOTĘŻNIEJSZEJ konsoli na świecie do grania w ULTRA HD/120 FPSÓW - łupią w cos takiego jak wkleiłem:gayos:. Pozdrawiam serdecznie:lapka:

12 minut temu, 20inchDT napisał:

Dragon questa 11 :lapka: Prawie wbiłem 99lvl

No właśnie myślałem o tym też. Ale słyszałem że torche grind odchodzi a nie wiem czy wykrzesam tyle czasu pomiędzy cinematikami od Sony

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Czezarello - nie wiem co tam masz z donatella bo ani bieli ani czopków nie uświadczysz, jednak jeśli dobrze sie przyjszysz, otworzysz umysł i sięgniesz pamięcią do historii CW z ostatniego pół roku to wnet zdasz sobie sprawę że bociaki na NAJPOTĘŻNIEJSZEJ konsoli na świecie do grania w ULTRA HD/120 FPSÓW - łupią w cos takiego jak wkleiłem:gayos:. Pozdrawiam serdecznie:lapka:

Funny-Kick-Fail-Gif.gif

Opublikowano

comment_1613840704outoHqcAkYHuwPe9Ttzq4c,w400.jpg

:P

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
39 minut temu, sajmon34 napisał:

comment_1613840704outoHqcAkYHuwPe9Ttzq4c,w400.jpg

:P

Gdyby zamiast 20 było 50 zł :obama:

Trzy i pół bomby. 

Opublikowano

Chwila przerwy od CW :

Swiat -lądowanie łazika na marsie

Swiat graczy-ejakulat kryptobota na padzie 

xD

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No właśnie myślałem o tym też. Ale słyszałem że torche grind odchodzi a nie wiem czy wykrzesam tyle czasu pomiędzy cinematikami od Sony

W temacie dragonquesta jeden z chlopakow mial 60h pod koniec 1 aktu. Ja jestem pewnie pod koniec 3 i zrobilem prawie wszystkie sidequesty i mam 59h :lapka: Mozna spokojnie omijac walki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojtas1986 napisał:

Swiat graczy-ejakulat kryptobota na padzie 

ale oszczędź nam swoich chorych fantazji ok?

Opublikowano
6 godzin temu, Czoperrr napisał:

Banjo Kazooie, mój pierwszy tytuł na N64 :fsg:

Oo bym zapomniał, świetny platformer ;) na tamte czasy robił spore wrażenie 

3 godziny temu, Hubert249 napisał:

@Whisker delikatnie z tym chińskim śmieciem. 417h w Warzonie xD 

DualSense powinien być w 100% sprawny. Według ich danych (uzyskanych za pomocą gry Call of Duty: Warzone) - sprzęt posłuży użytkownikowi około 417 godzin, choć wynik ten się zwiększy jeśli będziemy interesować się tytułami niewymuszającymi ciągłego manewrowania analogami.

https://www.ppe.pl/news/154706/dualsense-od-ps5-szybko-sie-popsuje-firma-przeprowadzila-interesujace-testy.html

Warzone nie obsługuje ficzerów Dual Sense ;) nie wiem co mogłoby się popsuć, analogi?

Opublikowano

Sorry, że niewłaściwy temat, ale chciałem tylko zapytać gdzie na forum znajdę tematy o Little Nightmares 1 i 2?
Wyszukiwarka nie znajduje mi. Może nie ma takich tematów? Sorry za offtop. Piszę tutaj bo tu zawsze duży ruch.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.