Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przykładowo ostatnio mam ochotę ograć automate, na ps5 muszę wydać z 80zł, na xboxie mam za 4zł ze zdrapki z czipsów xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Przykładowo ostatnio mam ochotę ograć automate, na ps5 muszę wydać z 80zł, na xboxie mam za 4zł ze zdrapki z czipsów xD

:facepalm::facepalm: Ci ludzie zrobią wszystko by "wydymać system", to jest jakiś nieznany mi dotąd level cebuli..

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

ta sama gra jest dostępna na xboxie za kod znaleziony w chipsach.

To idę opierdalac chipsy, może trafić kodzik żeby na xboxie zagrać w demonsy, pajonka albo returnal bo na te gierki ma ochotę w najbliższej przyszłości. 

Chyba ze mówisz o grach multiplatformerach - to wtedy wybiorę gdzie będzie taniej bo to może być jedyna różnica. Pozdrawiam 

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Jedna z największych zalet passa - nachodzi cię ochota na dany typ gry i sprawdzasz czy jest w passie, a najczęściej jest tam jakiś przynajmniej jeden bardzo dobry przedstawiciel gatunku. Żadnego latania po sklepach, szukania na OLX (i ruchania wydawcy na używki, to przez was klapy nie ma RE8 po polsku, tfu!!), wszystko wygodnie z poziomu konsoli.

To jest prawdziwa nowa generacja, a klapy myślą, że to chodzi o to, że padzik wibruje jak mój 5-letni iPhone. :pawel: IO IO IO KARETKA DO CHOROSZCZY JUŻ PO WAS JEDZIE NIEBIESKIE KARALUCHY

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

:facepalm::facepalm: Ci ludzie zrobią wszystko by "wydymać system", to jest jakiś nieznany mi dotąd level cebuli..

Kupowanie chipsów do "dymanie systemu"?

Opublikowano
45 minut temu, LiŚciu napisał:

Kupujesz ps5? Nie rób tego pls.

Na szczęście coś, ktoś nade mną czuwa i nici z deala :obama:

@PanKamil

to twój zioma izon wyjechał z biedakami, więc dżabaZZeo go pięknie wyjaśnił. :)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Chipsy Green Onion nabierają nowego znaczenia.

Teraz, Soul napisał:

Zajebiscie 

Opublikowano

Czekam aż wytoczą wojnę steamowi xd Śmieszne jest to, że na steam są miliony graczy którzy kupują gry a te 15 mln gamepassów konsol+pc+android to śmieszna liczba jak na ilość dostepnych urządzeń. 50 mln konsol+miliony pc i miliardy smartfonów. Jak widać świat się nie poznał na odkryciu którego dokonały chore psychicznie, opóźnione i do tego zamknięte w bańce zwanej game pass boty.

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Jprdl. Piszesz raz o drogim sprzęcie wożąc się z tekstami jaki kurwa jesteś bogacz by za chwile napisać ze nie wydasz na grę 300 pln bo ma biały pasek. A ja wydaje bo mam!!!! I nie dla paska tylko dla dobrej gry. 

images?q=tbn:ANd9GcSWWH2xE9h3CC6Hofl0jvF

Opublikowano

0FA99447-AF8A-4282-BFDA-F2794328A3C8.jpeg

Teraz, bluber napisał:

images?q=tbn:ANd9GcSWWH2xE9h3CC6Hofl0jvF

Blubi a ty jak grasz na sonce? Czy kupiles dla lansu żeby dupeczke z sąsiedztwa wyrwać?

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

@PanKamil

No tak pewnie żal było stówkę dopłacić. Już sobie wyobrażam te ostre negocjacje zielonych onionsow.

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Czekam aż wytoczą wojnę steamowi xd Śmieszne jest to, że na steam są miliony graczy którzy kupują gry a te 15 mln gamepassów konsol+pc+android to śmieszna liczba jak na ilość dostepnych urządzeń. 50 mln konsol+miliony pc i miliardy smartfonów. Jak widać świat się nie poznał na odkryciu którego dokonały chore psychicznie, opóźnione i do tego zamknięte w bańce zwanej game pass boty.

Już 18 milionów, i nie wiem po co mieliby wytaczać wojnę steamowi skoro gry XGS sprzedają się tam zajebiście i są hitami?

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

No tak pewnie żal było stówkę dopłacić. Już sobie wyobrażam te ostre negocjacje zielonych onionsow.

xD ciekawe masz zajęcia w życiu i wyobrażenia nie zazdroszczę. 

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

@PanKamil

Ja tu nie mam żadnych ziomeczków i nie jestem w żadnej sekcie. Pakuj tornister i zapierdalaj do maniaka zaniżać poziom swoim fanbojstwem. Tym razem nie musisz się hamować, wygnij ręce w X i krzycz do kamery "tylko xboxa". 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

najśmieszniejsze że to żadne dymanie systemu tylko normalne korzystanie z korzyści gamę passa xD

13 minut temu, PanKamil napisał:

Boty jak zwykle zjebanie umysłowe i zaglądaja innym do portfela. Przecież to to trzeba kijem napierdalać aby trochę zmądrzało. Sekta która jak nie masz game passa a juz nie daj boże kupisz grę która jest w passie zagryzie Cię. Elektrycznym pastuchem napierdalać to bydło a potem łamać kołem.

chłopie, w piździe mam te wasze portfele i na co wydajecie kasę. Bawi mnie jedynie przypisywanie zwykłemu dymaniu na hajs i wykorzystywaniu fałszywego, kultowego statusu przez Sony jakiegoś elitaryzmu, poczucia wydawania pieniędzy na hobby kiedy gdzie indziej jest lepiej i taniej.

Chociaż w sumie nie mam żadnego interesu by was nawracać, siedźcie dalej na tych waszych Sonkach, dmuchajcie w pada by Astrobot poczuł wiatr w dupie i podniecajcie się zmianą interfejsu konsoli raz na 7 lat. Będzie po prostu zabawnie patrzeć jak Czezky z Perfect Blue będzie was golił 300zł za nowego Elder Scrolls albo Dishonored 3 i czytać wasze fikołki umysłowe ze wam się to podoba xD

wy może macie konsole nowej generacji, ale mentalnie to nadal w głowach era PS3 albo nawet PS2.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie przepłacać za PS5? Z tak biedną biblioteką to nie jest cebulactwo, a rozsądne zarządzanie finansami. Dowiecie się OCB jak wyprowadzicie się od rodziców. :) 

Bardziej bym powiedział ze niektórzy dostali w ryj po wyprowadzce od rodziców i nauczyli się kombinować. W lewej ręce suchy chleb z musztarda. W prawej ręce laysy z kodem na smyczpassa.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

0FA99447-AF8A-4282-BFDA-F2794328A3C8.jpeg

Chipsy dla biedaków, klapów.

Dla użytkowników Xboxa tylko Pringlesy, najlepiej z pieprzem.

image.jpeg.8afa073e3987c359713a416092a453e8.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

najśmieszniejsze że to żadne dymanie systemu tylko normalne korzystanie z korzyści gamę passa xD

chłopie, w piździe mam te wasze portfele i na co wydajecie kasę. Bawi mnie jedynie przypisywanie zwykłemu dymaniu na hajs i wykorzystywaniu fałszywego, kultowego statusu przez Sony jakiegoś elitaryzmu, poczucia wydawania pieniędzy na hobby kiedy gdzie indziej jest lepiej i taniej.

Chociaż w sumie nie mam żadnego interesu by was nawracać, siedźcie dalej na tych waszych Sonkach, dmuchajcie w pada by Astrobot poczuł wiatr w dupie i podniecajcie się zmianą interfejsu konsoli raz na 7 lat. Będzie po prostu zabawnie patrzeć jak Czezky z Perfect Blue będzie was golił 300zł za nowego Elder Scrolls albo Dishonored 3 i czytać wasze fikołki umysłowe ze wam się to podoba xD

wy może macie konsole nowej generacji, ale mentalnie to nadal w głowach era PS3 albo nawet PS2.

DżabaZZeo daj spokój PanKamil to taki gość, który tylko tu ma coś do powiedzenia widać życie go nie rozpieszcza :) 

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

DżabaZZeo daj spokój PanKamil to taki gość, który tylko tu ma coś do powiedzenia widać życie go nie rozpieszcza :) 

Jakbym czytał opis użytkowników dee i 20cali ;)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jakbym czytał opis użytkowników dee i 20cali ;)

Soul tez nie ma łatwo. Całe życie w cieniu maniaka:/

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Widzisz, wasze zjebanie umysłowe zaszło tak daleko, że tworzycie jakieś własne projekcje gdzie każdy wydaje 350 zł za gry.

Ty, random, ale ty się za bardzo nie wpierdalaj, bo nie wiesz gdzie barykada jest.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ty, random, ale ty się za bardzo wpierdalaj, bo nie wiesz gdzie barykada jest.

U was barykada to gamepass a dalej jest świat z którym dawno straciliście kontakt.

Opublikowano

Przecież to nie żadne projekcje tylko fakty xD temat z zakupami growymi zajebany był pudełkami na PS5 i grami kupionymi za 3 stówy.

że niekoniecznie każdy to robi to jasne, są też tacy dla których ulubionymi aplikacjami na smartfona poza tą od Playstation jest OLX i InPost bo bawią się w PaczkomatPass i są w blokach startowych w poniedziałek by wysłać gierkę.

wiadomo też, że w gry z game passa trzeba się ZMUSZAĆ grać, za to w gry od Sony - nigdy

a i steamowców i tych od epic games nie wrzucaj do jednego wora, goleni najbardziej i tak są klapy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.