Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ta frustracja pana MOPS-a :banderas:

Kolejna słaba psycha(fakt, że zryta ideologią plejstejszyn i tanim alkoholem z meliny) zwichnieta przez CW :reggie:

A opóźnienie GT 7 to akurat dobra decyzja dla klapów. Zawsze to jakieś odwleczenie katastrofy wizerunkowej, jaka będzie zaoranie przez Forzę

Szkoda że covid-19 nie opóźnił premiery PS5 gdzieś o 3 lata. Tylu niewolników marki uratowanych.

Edytowane przez dee

Opublikowano

oooo kurwa jakie seria sierpowych w świecie klaperskim

GT7 za rok, Days Gone na PC, nowy VR do PS5, dymanka ciąg dalszy xDDDD

KONSOLOWY PIEPRZ SYPANY PROSTO W ODBYT

Opublikowano

Niebiescy koledzy, polecicie jakieś dobre wyścigi na PS5? Tylko poważne odpowiedzi.

Opublikowano

Jakbym był fanem wyścigów to bym nie kupił PS5 - przyznaje :)

3 minuty temu, MaZZeo napisał:

oooo kurwa jakie seria sierpowych w świecie klaperskim

GT7 za rok, Days Gone na PC, nowy VR do PS5, dymanka ciąg dalszy xDDDD

KONSOLOWY PIEPRZ SYPANY PROSTO W ODBYT

Nas to jebie, to w temacie Xboxa jest ból dupy o Medium :facepalm: A z tym VR to ocb? Ja właśnie wstrzymuje się z zakupem aż wyjdzie nowa wersja.

Edytowane przez izon

Opublikowano
19 minutes ago, izon said:

Jakbym był fanem wyścigów to bym nie kupił PS5 - przyznaje :)

Nas to jebie, to w temacie Xboxa jest ból dupy o Medium :facepalm: A z tym VR to ocb? Ja właśnie wstrzymuje się z zakupem aż wyjdzie nowa wersja.

ktoś ma halucynacje

Opublikowano
Cytat

Brawo, 2 zdrajców dalej niszczy markę PlayStation. Niestety brainletty które przyklaskiwaly awansowy Ryjana i Churmana dalej mogą pisać jak to są zajefajne ziomki tfuu.

Zabili sprzedaż ps4 nie mając pomysłu na PS5 i teraz nie mają obu. Tymczasem Switch w przyszłym roku dobija do wyniku ps4 A za kolejne 2-3 lata do PS2 i prawdopodobnie przescignie czarnule.

Jeszcze raz brawo Rajanek i Churman, szybko zniszczyliscie potęgę którą zbudowali House, Layden, Kaz czy Boyes.

PlayStation to choroba

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

ktoś ma halucynacje

No jasne, jak zawsze 

7C059AEB-2DC0-4D69-B91F-2E1EA6D16F5D.png

1E6A630C-AE8C-495B-8790-19D52203AB95.jpeg

Opublikowano

Nie przepadam za peceszympansami ale dawać im gays done to już cios poniżej pasa 

:(

Opublikowano
41 minut temu, ASX napisał:

Tylko klapy się łudziły, że to wyjdzie w 2021. GT 2024, God of war 2 gdzieś 2022 jak pokazali tylko logo i to samo będzie z yawnzonem zero dałn

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Niebiescy koledzy, polecicie jakieś dobre wyścigi na PS5? Tylko poważne odpowiedzi.

Wrackfest za 4zl w Game Passie, właśnie gram, bardzo fajna gierka.

oh wait.....

PSN jest za 20€, skoro taka droga to pewnie lepsza, a jak odejmiesz od tego inflacje, kapitalizacje, utratę na wartości to w sumie za darmo Ci wyjdzie.

A6E433C8-15A2-481F-8BE0-6AD654870EE0.png

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie przepadam za peceszympansami ale dawać im gays done to już cios poniżej pasa 

:(

Why? Przecież ta gierka jest turbo chujowa:)

Edytowane przez izon

Opublikowano

No dlatego mi ich szkoda, niech te sonowskie śmiecie pokroju horizona i days gone zostaną w ekosystemie playstation  :)

Opublikowano
46 minut temu, ASX napisał:

No i nie ma powodu żeby kupić PS5 w 2021, my mamy GamePassa żeby dbać o portfele a Sony po prostu nie wydaje gry i tez pieniążki zaoszczędzone.

Opublikowano

Sam Kazik chyba kiedyś bredził, że zrobienie jednego samochodu do GTS zajmuje od 4 do 6 miesięcy. 

Ogólnie niezła beka z  tych partaczy, a jak to jeszcze porównać z modelami samochodów z godrizona, to już klapa po całości. 

O braku postępów w fizyce i kolizjach już nawet nie wspomnę z szacunku do statych dobrych czasów i sentymentu do tej serii. 

Opublikowano

I ludzie kupują tego śmiecia w cenach z kosmosu żeby pograć w dlc do gry z 2018 roku które jest dostępne też na ps4  :) jak ja nienawidzę graczy 

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Wrackfest za 4zl w Game Passie, właśnie gram, bardzo fajna gierka.

oh wait.....

PSN jest za 20€, skoro taka droga to pewnie lepsza, a jak odejmiesz od tego inflacje, kapitalizacje, utratę na wartości to w sumie za darmo Ci wyjdzie.

A tu jeszcze 25-go Dirt 5 w GP debiutuje :obama:

Mam nadzieję, że niebiescy koledzy też będą się mogli cieszyć tymi doskonałymi wyścigami w ramach abonamentu PlayStation Plus!

Edytowane przez dee

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

I ludzie kupują tego śmiecia w cenach z kosmosu żeby pograć w dlc do gry z 2018 roku które jest dostępne też na ps4  :) jak ja nienawidzę graczy 

Faktycznie, da się to wyczuć z Twoich wypowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.