Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
58 minut temu, 20inchDT napisał:

Biedne, osierocone klapy. Jak mozna teraz czerpac radosc z tych gier?

Bez problemu ale widzę, że Boty mają z tym problem, a przecież są przyzwyczajone do tego, że ich gierki z gamepassa, to idzie ograć na 8 letnim PC i GameBoyu..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Tak widzę przeciętnego PC Master Race

comment_1587862287nx6gSk88bkxD29u3xnoHvc

No i te spodnie 3/4 żeby podczas siedzenia przy monitorze kot mógł się o gołe łydki ocierać. Typowy PC-ciarz. 

Opublikowano

Podoba mi się, jak klapy próbują zachowywać dystansik, a przecież wiadomo, jak się gotują po tych informacjach - tutaj mogą się zarzekać, że ich to nie rusza, ale ja doskonale zdaję sobie sprawę, że przynajmniej 75% PlayStationowych fanatyków zalewa się łzami z powodu utraty "konsolowej tożsamości", "magii" i "pieprzu".
Nawet tutaj kilku dupa pękła, a wystarczy wejść na facebookowe grupy poświęcone PS, albo na PPE - tam to dopiero jest prawdziwy przekrój polskiego klaperstwa.

Opublikowano

A mi się podoba jak boty sie rzucają jak wsza na grzebieniu bo moga coś pokrzyczeć. Nazwa tematu wskazuje Console Wars co oznacza że te gry nadal są exami konsolowymi - walka trwa nadal a sonka ma lepsze exy. :gayos:

Opublikowano

Ten bul dupy klapow :banderas: Brawo sony, wydawać te swoje "exy" to nawet nie trzeba będzie kupować jebanego małża na koniec generacji żeby ograć te 5 tytułów wartych uwagi. Teraz tylko czekać aż moderzy dodadzą do nich dobry gameplay i fabułę i można będzie ogrywać w najlepszej jakości :xboss:

Opublikowano

Tu chodzi o obnażenie klaperskiej hipokryzji PO RAZ KOLEJNY - kiedy gry z XBOXa wychodzą na PC to "jakie exy? xbox nie ma exów", ale jak w drugą  stronę to:

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

te gry nadal są exami konsolowymi - walka trwa nadal a sonka ma lepsze exy. :gayos:

Opublikowano
9 minut temu, teddy napisał:

Ten bul dupy klapow :banderas: Brawo sony, wydawać te swoje "exy" to nawet nie trzeba będzie kupować jebanego małża na koniec generacji żeby ograć te 5 tytułów wartych uwagi. Teraz tylko czekać aż moderzy dodadzą do nich dobry gameplay i fabułę i można będzie ogrywać w najlepszej jakości :xboss:

Tobie moderzy niech dodadzą słownik języka polskiego:sapek:

@Wredny o jakiej ty hipokryzji mówisz? Boty mają GP ma każdym sprzęcie i posiadanie xsx jest zbędne bo można to samo ograc na pc i komórce. Exy z xboxa maja na PC premiere tego samego dnia a nie 3 lata później jak w przypadku DG czy 2 lata jak przy HZD. Jak chcesz coś porównać to pls - try harder. Bo to sa sytuacja niespecjalnie jest podobna. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, Wredny napisał:

Tu chodzi o obnażenie klaperskiej hipokryzji PO RAZ KOLEJNY - kiedy gry z XBOXa wychodzą na PC to "jakie exy? xbox nie ma exów", ale jak w drugą  stronę to:

Nic się w tej kwestii nie zmieniło jedynie tyle, że na PC ograsz wszystko z Xboxa i kilka retrosów z PS4. Różnica jest taka, że  gier wydawanych wyłącznie na PS5 na ten moment nie ograsz nigdzie indziej. A że może kiedyś trafią na PC? Mi to za chuja nie przeszkadza, jeszcze cieszyłbym się na jakiś collab ze Switchuniem.

Najśmieszniejsze jest to, że kilka stron temu pojawiło się multum komentarzy Botów, że nikt nie gra na PC, a teraz nagle wielkie larum. Wyjście Days Gone na PC, to tak jakby wydali Crackdown na PS5 - nikogo to obchodzi.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ps4 to już retro. Chuj że u 90proc użytkowników Sony jest to jedyna konsola pod tv. Gra z ps4 wyszła na pc więc retro. Co za ludzie.

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał:

Ps4 to już retro. Chuj że u 90proc użytkowników Sony jest to jedyna konsola pod tv. Gra z ps4 wyszła na pc więc retro. Co za ludzie.

Ale to cw next genowe, chcesz sobie pogadać o PS4 to źle trafiłeś, tu się napierdala Gandalf Biały  z Venomem, a nie Szpilka z Najmanem ;)

Opublikowano

Ani ps5 ani xboxseriesx nie są nextgenowymi sprzętami do gier. Wiem co mówię widziałem grę na nowym PC u kolegi.

Opublikowano

Klapy nadal wyparcie, że stare tytuły i z opóźnieniem xD Spokojnie, za te dwa/ trzy lata będzie tak jak u konkurencji.

No i w sumie bardzo dobrze bo mniej więcej wtedy planowałem kupić PS5 jak będzie już wersja Pro albo chociaż taka, która nie będzie wyglądać jak jakaś odpustowa zabaweczka dla bezguści, a pad nie rozsypie się po pięciu ładowaniach. No ale wystarczy wtedy PC z Elitem by ograć te 3 gry warte uwagi. Dzięki Jim.

Opublikowano

Pochlaniacz denaturatu za nic ma ekskluzywnosc i elitarnosc budowana przez ponad 20 lat. I jeszcze kurwa daje dupy tym bezgusciom garbatym na logitechu z kosza w auchan. Tfu. Exy to od zawsze byla wizytowka sonki ktora sprzedawala miliony sztuk sprzetu a teraz wytarli sobie tym dupe.
Daje sobie ujebac jedna z dwoch moich zlotych dloni ktore wbily 29 hardkorowych platyn ze predzej czy pozniej KAZDY ex pojawi sie na pc. Pewnie predzej, bo poza tym ze juz w kolejce sa wszystkie z poprzednich lat to te zapowiedziane tez beda wychodzily, pewnie  max w ciagu roku od premiery na ps5. Spluniecie w twarz fanow marki.

A przypominam ze mlb juz na xniewdzieczniku. To tam 10 liga exow wiec wyjebane bo sam w to nie gram ale az strach myslec co pijaczyna jeszcze ma w planach na ta generacje.

E527765F-36D6-4520-BDBB-F5821EACE6B1.jpeg

Opublikowano

Przeczytałem post schabka i zrobiło mi sie smutno. Jimbo zlituj się, bo klapy wykitują!

giphy.gif

Opublikowano

Po czesci schabek ma racje, a to ze te exy sa chujowe to już temat na inna dyskusje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No, no widziałem to info ze dwa-trzy dni temu. Trzeba będzie odebrać i nigdy nie zagrać!

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

No, no widziałem to info ze dwa-trzy dni temu. Trzeba będzie odebrać i nigdy nie zagrać!

No no, to trochę jak z gierkami na gamepassie, spoko, że są tylko finalnie na chuj włączać te starocie..

Opublikowano

ale w gamepassie są chociaż dobre gry, duh. Będziesz grał w grę na podstawie filmu dla dzieci do lat 7?

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

xGSQSYRVsh3R56p85XsFid669PUpd1eN.jpg

fix ;)

Patrze na Cyberpunka na moim komputerze a potem na wersje konsolą i mogę śmiało powiedzieć, że tak 

Różnica generacji 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

ale w gamepassie są chociaż dobre gry, duh. Będziesz grał w grę na podstawie filmu dla dzieci do lat 7?

Myślę, że gierka jest nie bardziej dziecinna niż chętnie ogrywana przez Twoich kolegów Viva Piniata :)

Teraz, bluber napisał:

Patrze na Cyberpunka na moim komputerze a potem na wersje konsolą i mogę śmiało powiedzieć, że tak 

Różnica generacji 

No tu nie ma co porównywać. Odpalałem nawet Cyberpunka na laptopie z GTX1660Ti i bije wersję konsolową na głowę..

Opublikowano

Playstation chwali się gierką z pierwszego xboxa :usmiech:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Myślę, że gierka jest nie bardziej dziecinna niż chętnie ogrywana przez Twoich kolegów Viva Piniata :)

No tu nie ma co porównywać. Odpalałem nawet Cyberpunka na laptopie z GTX1660Ti i bije wersję konsolową na głowę..

mój RTX 3060 Ti wpie*dala oba te nextgeny, a nie jest to nawet topowa karta, różnica w takim Cyberpunk to kosmos, a nawet Gearsy 5 mocno odstają, widać w sumie że MS kłamał że ta gra na konsoli to ultra z PC, kompletna bzdura

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

wybaczcie ale ta gra to przereklamowany shit

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Co to za gówno i kogo to interesuje? To teraz będziemy wrzucać cały syf, który reklamują obydwie korporacje? Uwierz mi nie chcesz się w to bawić:)

Cytat

mój RTX 3060 Ti wpie*dala oba te nextgeny, a nie jest to nawet topowa karta, różnica w takim Cyberpunk to kosmos, a nawet Gearsy 5 mocno odstają, widać w sumie że MS kłamał że ta gra na konsoli to ultra z PC, kompletna bzdura

@LokomotywaTylko w sumie czego oczekiwać po konsolach, które są tańsze niż ta karta?:)

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

Co to za gówno i kogo to interesuje? To teraz będziemy wrzucać cały syf, który reklamują obydwie korporacje? Uwierz mi nie chcesz się w to bawić:)

@LokomotywaTylko w sumie czego oczekiwać po konsolach, które są tańsze niż ta karta?:)

ej no, miała być wydajność RTX 2080 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.