Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Twój profil na trueachievements mówi, że w samym styczniu wbiłeś 23k GS :dafuq: Nie wiedziałem, że na plejcoorvie można wbijać acziki.

To tylko dlatego, że Xilton (taki dev od gównogierek) dorzucił po +2k GS na każdą wydaną grę i zrobiłem w godzinę kilkanaście tysi, skoro miałem już je w bibliotece. Tak to KNUR już odstawiony na dłużej. Może jak HALO wyjdzie to coś z tego będzie.

A jutro update PS5 do MORTAL SHELL.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, LiŚciu said:

A wiesz że wynika to z tego że The Last Of Gods 2 jest dodawane w bundlu do pleyki 5? Oznacza to że poza CW ludzie z forumka nie mają głowy w dupie jak boty i kupuja nadkonsole jako główny sprzęt do grania:)

50zł i biorę tylko nie wiem czy ograć to na PS4 FAT czy za rok na PS5.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Do końca 2022 roku na XSX pograsz w The Medium, Microsoft Flight Simulator, Halo Infinite, Forza, The Ascent, Everwild, The Gunk, Stalker 2 i bóg wie co jeszcze Spencer tam ma i to wszystko w GP Day ONE.

Do końca 2022 roku na PS5 już pograć można w Demon Souls, SPiderman MM, Zarazz Returnal i potem Ratchet, Horizon 2, Kena, a na koniec w GT7 i GoW. Nie licząć, że coś jeszcze jest szykowane od mistrzów ND no tu coś będzie za 4 lata. Czy ktoś kto ma godność wybierze XsX? Nie.

Fix

Opublikowano

Jak tylko Knur wbije lvl 100 w obecnym sezonie Destiny, to potem znajdzie czas i zrzuci takie bomby, że się nie pozbieracie

Opublikowano
34 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czekam na premierę returnal. Zobaczymy czy schabek i lisciu kupią I przejdą.

a będzie w pudełku? 

Opublikowano

Kolego @ping, realnie na 2021 nie ma co w przyadku MS-u liczyć, bo im na grach nie zależy. Mimochodem coś rzucą na 2022/2023, ale nastaw się, że jak tylko XCloud i DirectML ruszy z kopyta to zwiną się ze sprzętem i z obojętnością sutenera sprzedadzą Xboxa jak dziwkę, gerdatując go do ikonki na pulpicie.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Kolego @ping, realnie na 2021 nie ma co w przyadku MS-u liczyć, bo im nie zależy. Mimochodem coś rzucą na 2022/2023, ale raczej spodziewaj się, że jak tylko XCloud i DirectML ruszy z kopyta to zwinął się ze sprzętem i z obojętnością sutenera sprzedadzą Xboxa jak dziwkę, zdegradowanego do ikonki na pulpicie.

No i cały xboks na PENIE wciskanym do portu HDMI odbiornika telewizyjnego.

Większości to wystarczy + gry z PASA.

A konsolowy pieprz to już tylko Nintendo i Sony zostanie.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolego @ping, realnie na 2021 nie ma co w przyadku MS-u liczyć, bo im na grach nie zależy. Mimochodem coś rzucą na 2022/2023, ale nastaw się, że jak tylko XCloud i DirectML ruszy z kopyta to zwiną się ze sprzętem i z obojętnością sutenera sprzedadzą Xboxa jak dziwkę, gerdatując go do ikonki na pulpicie.

Trol nie trol ale niestety to też realny scenariusz.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

gerdatując

Gerdaco?

Opublikowano

d e g r a d u j ą c* naczytałem się szkrabka i sam dostałem wylewu :( 

d e g r a d u j ą c* naczytałem się szkrabka i sam dostałem wylewu :( 

7 minut temu, LiŚciu napisał:

Nawet przez chwilę to nie wątpię. Dla Sony i Nintendo gry to życie, a gdzie życie tam dusza, a dla MS-u kalkulacja w excelu. Wątpię, że doczekam się rywalizacji jak za czasów siódmej generacji.

Opublikowano

Zaden troll po prostu wezyr lubi sonke tylko nie wie jak zagadac. A tak na serio to juz go dawno japonce kupily nadchodzacymi premierami tylko jesscze tutaj podgryza od czasu to czasu zeby zielonym kolegom nie robic przykrosci

46 minut temu, 20inchDT napisał:

Po prostu poznałem ich gust (a raczej bezguście) growe

Gamertag albo ZM

Opublikowano

Klapy walczą milionami sprzedanych sztuk tlou2 a byle romy z Mario sprzedają się lepiej xD

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

Klapy walczą milionami sprzedanych sztuk tlou2 a byle romy z Mario sprzedają się lepiej xD

Czyżby dlatego, że romy z Mario są ponadczasowymi, dobrymi grami, a nie miałką opowiastką ładującą na siłę skrajnie lewicowe ideologie rodem z netflixa?

Dlatego warto wybrać Nintendo, zero polityki w grach. Czysta zabawa.

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Gamertag albo ZM

No własnie, deppthroat dawaj gamertaga bo aż muszę zobaczyć co tam opierdalasz pro graczu:) 

Opublikowano

No własnie, deppthroat dawaj gamertaga bo aż muszę zobaczyć co tam opierdalasz pro graczu:) 

W jakuzke teraz gram, a potem od razu 4 :lapka:

gry.png

Opublikowano

No no, MEDIUM widzę nie siadło.

Miłego ogrywania gry, którą PRZEMIELIŁEM na początku 2009.

Opublikowano

Nie mogę już z tymi symulatorami chodzenia ;( Łatwy calak to skończę, ale więcej nie włączam tych śmieci.

Opublikowano

Ja uczciwie przyznam, że jak na symulator chodzenia to Medium wyszło calkiem zgrabnie.

A nie widok z oczu i feeling jak z projektu zaliczeniowego studenta.

Zajrzałem gardełko na Twój profil i same gry z PASA. Aż miło spojrzeć jak bardzo podeszła Ci usługa. Szacun za calaka w Steredenn.

Też tak przez jakiś czas próbowałem, ale zmęczyło mnie to przechodzenie gier z PASA, kiedy znajomi jarają się nowościami.

Dlatego wybrałem Sony. Kupujesz grę za 200 złotych, sprzedajesz za 200 złotych. Jesteś w plecy tylko koszt wysyłki ESSA.

Opublikowano

NAJGORSZE jest to, że POST napisany w takim STYLU ciężko się czyta. Coś dzieje się z OCZAMI i trochę to boli.

Poza tym, nie 200 ZŁOTYCH, kolego, tylko TRZY I PÓŁ BOMBY. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że kupujesz UŻYWKI i nie wspierasz swoich ulubionych TWÓRCÓW?

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

NAJGORSZE jest to, że POST napisany w takim STYLU ciężko się czyta. Coś dzieje się z OCZAMI i trochę to boli.

Poza tym, nie 200 ZŁOTYCH, kolego, tylko TRZY I PÓŁ BOMBY. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że kupujesz UŻYWKI i nie wspierasz swoich ulubionych TWÓRCÓW?

Nówki w folii, ludzie wyprzedają za grosze bo wielkie sieci handlowe zmuszają ich do zakupu konsol w bundlach z kopą gier :yao:

A ulubionych twórców zawsze wspieram zakupem z autoryzowanej sieci dystrybucyjnej takiej jak na przykład Amazon.co.uk i nie puszczam dalej w obieg*.

*tyczy się to gier Switch oraz PS4. Reszty nie zbieram to po chooy trzymać plastik.

Opublikowano
3 minuty temu, ping napisał:

Zajrzałem gardełko na Twój profil i same gry z PASA.

Tak jakoś wychodzi. Jak dwa lata temu kupiłem xboxa po długiej przerwie z grami, to kupiłem pudełka i leżą nieotwarte. Nie mam ciśnienia, żeby brać gry na premierę. Nawet jak trafia do pasa, to nie gram od razu. Może Elden Ring kupię, a tak to lecę z pasa i tego, co mam na półce.

Opublikowano

Czyli masz do wyboru gierki z bundli. To przekłada się na cztery tytuły czy zaczęli już dorzucać My Horse And Me 2?

Opublikowano

Inczyk chcial sprytnie wybrnac z kompromitacji i zamiast gamertaga wrzucil skrina skonczonych gierek XD nie bede go przeciez scigal, ja nie bot, ale przynajmniej juz wiadomo ze jego posty maja znaczenie tylko w kategorii zart, humor, dowcip

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak jakoś wychodzi. Jak dwa lata temu kupiłem xboxa po długiej przerwie z grami, to kupiłem pudełka i leżą nieotwarte. Nie mam ciśnienia, żeby brać gry na premierę. Nawet jak trafia do pasa, to nie gram od razu. Może Elden Ring kupię, a tak to lecę z pasa i tego, co mam na półce.

To jest powód, dla którego polecam Xboksa zamiast PS5 (pomimo, że preferuję Sonkę) znajomym, którzy rozglądają się za konsolą 'do pogrania', a niekoniecznie są hobbystami świata gier wideo.

Ergo Xboks to jest świetny sprzęt dla zwykłego gracza, a jak ktoś chce się pobawić w bycie konserem i japońszczyznę, to NS/Sony.

Teraz, Bzduras napisał:

Czyli masz do wyboru gierki z bundli. To przekłada się na cztery tytuły czy zaczęli już dorzucać My Horse And Me 2?

No w bundlach same złoto.

Skończyłem dzięki temu:

- Suckboy
- Demon Souls
- Miles Morales
- Watch Dogs Legion (no comments, ale najlepszy WD, nie było tragedii).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.