Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Twój profil na trueachievements mówi, że w samym styczniu wbiłeś 23k GS :dafuq: Nie wiedziałem, że na plejcoorvie można wbijać acziki.

To tylko dlatego, że Xilton (taki dev od gównogierek) dorzucił po +2k GS na każdą wydaną grę i zrobiłem w godzinę kilkanaście tysi, skoro miałem już je w bibliotece. Tak to KNUR już odstawiony na dłużej. Może jak HALO wyjdzie to coś z tego będzie.

A jutro update PS5 do MORTAL SHELL.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, LiŚciu said:

A wiesz że wynika to z tego że The Last Of Gods 2 jest dodawane w bundlu do pleyki 5? Oznacza to że poza CW ludzie z forumka nie mają głowy w dupie jak boty i kupuja nadkonsole jako główny sprzęt do grania:)

50zł i biorę tylko nie wiem czy ograć to na PS4 FAT czy za rok na PS5.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Do końca 2022 roku na XSX pograsz w The Medium, Microsoft Flight Simulator, Halo Infinite, Forza, The Ascent, Everwild, The Gunk, Stalker 2 i bóg wie co jeszcze Spencer tam ma i to wszystko w GP Day ONE.

Do końca 2022 roku na PS5 już pograć można w Demon Souls, SPiderman MM, Zarazz Returnal i potem Ratchet, Horizon 2, Kena, a na koniec w GT7 i GoW. Nie licząć, że coś jeszcze jest szykowane od mistrzów ND no tu coś będzie za 4 lata. Czy ktoś kto ma godność wybierze XsX? Nie.

Fix

Opublikowano

Jak tylko Knur wbije lvl 100 w obecnym sezonie Destiny, to potem znajdzie czas i zrzuci takie bomby, że się nie pozbieracie

Opublikowano
34 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czekam na premierę returnal. Zobaczymy czy schabek i lisciu kupią I przejdą.

a będzie w pudełku? 

Opublikowano

Kolego @ping, realnie na 2021 nie ma co w przyadku MS-u liczyć, bo im na grach nie zależy. Mimochodem coś rzucą na 2022/2023, ale nastaw się, że jak tylko XCloud i DirectML ruszy z kopyta to zwiną się ze sprzętem i z obojętnością sutenera sprzedadzą Xboxa jak dziwkę, gerdatując go do ikonki na pulpicie.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Kolego @ping, realnie na 2021 nie ma co w przyadku MS-u liczyć, bo im nie zależy. Mimochodem coś rzucą na 2022/2023, ale raczej spodziewaj się, że jak tylko XCloud i DirectML ruszy z kopyta to zwinął się ze sprzętem i z obojętnością sutenera sprzedadzą Xboxa jak dziwkę, zdegradowanego do ikonki na pulpicie.

No i cały xboks na PENIE wciskanym do portu HDMI odbiornika telewizyjnego.

Większości to wystarczy + gry z PASA.

A konsolowy pieprz to już tylko Nintendo i Sony zostanie.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolego @ping, realnie na 2021 nie ma co w przyadku MS-u liczyć, bo im na grach nie zależy. Mimochodem coś rzucą na 2022/2023, ale nastaw się, że jak tylko XCloud i DirectML ruszy z kopyta to zwiną się ze sprzętem i z obojętnością sutenera sprzedadzą Xboxa jak dziwkę, gerdatując go do ikonki na pulpicie.

Trol nie trol ale niestety to też realny scenariusz.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

gerdatując

Gerdaco?

Opublikowano

d e g r a d u j ą c* naczytałem się szkrabka i sam dostałem wylewu :( 

d e g r a d u j ą c* naczytałem się szkrabka i sam dostałem wylewu :( 

7 minut temu, LiŚciu napisał:

Nawet przez chwilę to nie wątpię. Dla Sony i Nintendo gry to życie, a gdzie życie tam dusza, a dla MS-u kalkulacja w excelu. Wątpię, że doczekam się rywalizacji jak za czasów siódmej generacji.

Opublikowano

Zaden troll po prostu wezyr lubi sonke tylko nie wie jak zagadac. A tak na serio to juz go dawno japonce kupily nadchodzacymi premierami tylko jesscze tutaj podgryza od czasu to czasu zeby zielonym kolegom nie robic przykrosci

46 minut temu, 20inchDT napisał:

Po prostu poznałem ich gust (a raczej bezguście) growe

Gamertag albo ZM

Opublikowano

Klapy walczą milionami sprzedanych sztuk tlou2 a byle romy z Mario sprzedają się lepiej xD

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

Klapy walczą milionami sprzedanych sztuk tlou2 a byle romy z Mario sprzedają się lepiej xD

Czyżby dlatego, że romy z Mario są ponadczasowymi, dobrymi grami, a nie miałką opowiastką ładującą na siłę skrajnie lewicowe ideologie rodem z netflixa?

Dlatego warto wybrać Nintendo, zero polityki w grach. Czysta zabawa.

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Gamertag albo ZM

No własnie, deppthroat dawaj gamertaga bo aż muszę zobaczyć co tam opierdalasz pro graczu:) 

Opublikowano

No własnie, deppthroat dawaj gamertaga bo aż muszę zobaczyć co tam opierdalasz pro graczu:) 

W jakuzke teraz gram, a potem od razu 4 :lapka:

gry.png

Opublikowano

No no, MEDIUM widzę nie siadło.

Miłego ogrywania gry, którą PRZEMIELIŁEM na początku 2009.

Opublikowano

Nie mogę już z tymi symulatorami chodzenia ;( Łatwy calak to skończę, ale więcej nie włączam tych śmieci.

Opublikowano

Ja uczciwie przyznam, że jak na symulator chodzenia to Medium wyszło calkiem zgrabnie.

A nie widok z oczu i feeling jak z projektu zaliczeniowego studenta.

Zajrzałem gardełko na Twój profil i same gry z PASA. Aż miło spojrzeć jak bardzo podeszła Ci usługa. Szacun za calaka w Steredenn.

Też tak przez jakiś czas próbowałem, ale zmęczyło mnie to przechodzenie gier z PASA, kiedy znajomi jarają się nowościami.

Dlatego wybrałem Sony. Kupujesz grę za 200 złotych, sprzedajesz za 200 złotych. Jesteś w plecy tylko koszt wysyłki ESSA.

Opublikowano

NAJGORSZE jest to, że POST napisany w takim STYLU ciężko się czyta. Coś dzieje się z OCZAMI i trochę to boli.

Poza tym, nie 200 ZŁOTYCH, kolego, tylko TRZY I PÓŁ BOMBY. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że kupujesz UŻYWKI i nie wspierasz swoich ulubionych TWÓRCÓW?

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

NAJGORSZE jest to, że POST napisany w takim STYLU ciężko się czyta. Coś dzieje się z OCZAMI i trochę to boli.

Poza tym, nie 200 ZŁOTYCH, kolego, tylko TRZY I PÓŁ BOMBY. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że kupujesz UŻYWKI i nie wspierasz swoich ulubionych TWÓRCÓW?

Nówki w folii, ludzie wyprzedają za grosze bo wielkie sieci handlowe zmuszają ich do zakupu konsol w bundlach z kopą gier :yao:

A ulubionych twórców zawsze wspieram zakupem z autoryzowanej sieci dystrybucyjnej takiej jak na przykład Amazon.co.uk i nie puszczam dalej w obieg*.

*tyczy się to gier Switch oraz PS4. Reszty nie zbieram to po chooy trzymać plastik.

Opublikowano
3 minuty temu, ping napisał:

Zajrzałem gardełko na Twój profil i same gry z PASA.

Tak jakoś wychodzi. Jak dwa lata temu kupiłem xboxa po długiej przerwie z grami, to kupiłem pudełka i leżą nieotwarte. Nie mam ciśnienia, żeby brać gry na premierę. Nawet jak trafia do pasa, to nie gram od razu. Może Elden Ring kupię, a tak to lecę z pasa i tego, co mam na półce.

Opublikowano

Czyli masz do wyboru gierki z bundli. To przekłada się na cztery tytuły czy zaczęli już dorzucać My Horse And Me 2?

Opublikowano

Inczyk chcial sprytnie wybrnac z kompromitacji i zamiast gamertaga wrzucil skrina skonczonych gierek XD nie bede go przeciez scigal, ja nie bot, ale przynajmniej juz wiadomo ze jego posty maja znaczenie tylko w kategorii zart, humor, dowcip

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak jakoś wychodzi. Jak dwa lata temu kupiłem xboxa po długiej przerwie z grami, to kupiłem pudełka i leżą nieotwarte. Nie mam ciśnienia, żeby brać gry na premierę. Nawet jak trafia do pasa, to nie gram od razu. Może Elden Ring kupię, a tak to lecę z pasa i tego, co mam na półce.

To jest powód, dla którego polecam Xboksa zamiast PS5 (pomimo, że preferuję Sonkę) znajomym, którzy rozglądają się za konsolą 'do pogrania', a niekoniecznie są hobbystami świata gier wideo.

Ergo Xboks to jest świetny sprzęt dla zwykłego gracza, a jak ktoś chce się pobawić w bycie konserem i japońszczyznę, to NS/Sony.

Teraz, Bzduras napisał:

Czyli masz do wyboru gierki z bundli. To przekłada się na cztery tytuły czy zaczęli już dorzucać My Horse And Me 2?

No w bundlach same złoto.

Skończyłem dzięki temu:

- Suckboy
- Demon Souls
- Miles Morales
- Watch Dogs Legion (no comments, ale najlepszy WD, nie było tragedii).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.