Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To z pewnością by im wyszło to na lepsze niż wciskanie do korytarzowej gry akcji pustych otwartych lokacji co tylko hamują historię. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

@schabek ile dałeś za NBA 2K21?

Ty się go nie pytaj tylko korzystaj z promocji w PT

Opublikowano

3 bomby za bardziej spoconego murzyna, dajcie spokój.

Opublikowano

Najpierw Dirt teraz NBA, no co tam klapersy? :pawel:  już mi się GPU na rok zwróciło dwóch grach :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
47 minut temu, 20inchDT napisał:

Pewnie ta świeżość to więcej filmowych skryptów

Rozcinanie Locustów vs press x to jason 

Wybierz mądrze :xboss:

Opublikowano

Spencer knurze oddawaj moje 4zl za marcowego GP

Opublikowano

Jak coś to 2zł, bo nie wiadomo co w drugiej połowie da.

Opublikowano

Knurzysko to niech przestanie w koncu psuc rynek bo to juz podchodzi pod piractwo. Wszystkie jego dzialania sa bezposrednio wymierzone w graczy ktorzy chca miec gierki na wlasnosc

Opublikowano

Przecież knur nie zabrania wam wydać 350 pln na gierkę on daje wybór z którego jak widać wy nie chcecie skorzystać :pawel:

Opublikowano

Ciekawe czy po tym jak sie okazało, że każdy bot w dzieciństwie mial plakat indiany Jonas na łóżkiem i chcial zostać pilotem samolotu wyjdzie na jaw, ze byl fanem nba i zarywał nocki nad play offami?:obama:

Opublikowano

Ziomal a kto szanujący się w latach 90 nie kibicował MJ o numerze 23 :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Knurzysko to niech przestanie w koncu psuc rynek bo to juz podchodzi pod piractwo. Wszystkie jego dzialania sa bezposrednio wymierzone w graczy ktorzy chca miec gierki na wlasnosc

Kto ci zabrania mieć nba na własność?

Opublikowano

schabek znów zdenerwowany, 700zl wyjebane w błoto xD a mógł to ograć za 4zł

Opublikowano

No ja latach 90 kibicowałem Markowi Citko czy tam citce:kaz: Ale kosmiczny mecz sztosik.

Opublikowano

Wyobrażacie sobie wyjebać za dirt 5 i nba po 350zl każda, a za trzy miechy w knurpasie? XDD

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Wyobrażacie sobie wyjebać za dirt 5 i nba po 350zl każda, a za trzy miechy w knurpasie? XDD

Dirt 5 to kosztuje mniej niż 100 PLN na ps5 ale to tak kurwa nie gra - w sam raz target dla bota stąd obecnośc w smyczpassie.

NBA w smyczpassie to wersja z Xone, więc ja sie pytam po chuja kupować XsX jak się gra w gre tak samo jak na Xone?

Jak Sony dało Control do plusa to przynajmniej było w wersjji Ultimate a w passie biedawersja. 

Coś jeszcze kreatorzy i teoretycy?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Różnica jest taka, że klapy się spuszczają nad takimi średniakami i biorą day one, a boty nawet nie spluną w knurrpasie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
52 minuty temu, Soul napisał:

Najpierw Dirt teraz NBA, no co tam klapersy? :pawel:  już mi się GPU na rok zwróciło dwóch grach :banderas:

szkoda że jakieś schaboszczakowe szroty, no ale klapy już na kolanach :)

8 godzin temu, Czoperrr napisał:

obraz.thumb.png.d2c634b8e45375176db8862056fd6327.png

Dobra, za rok PS5 Pro.

Gra wygląda jak indyk w early access na ps4 za 340zł xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to fajna ta śmieciara 4.5 bez gier jak takie gówno wyciska 100%  :kaz: 

Ku.wa 3mc i małż rozjebany indykiem

ThinHelplessGreyhounddog-max-1mb.gif

Opublikowano

Amerykańscy naukowcy z Clap Technology Institute stwierdzili, że zawartość pieprzu w pocie murzyna na sonce jest o 59% większa niż na XSX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.