Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Konsola warta wrzucenia na radar ale nie wcześniej jak 2023.

też tak myślę że wtedy pees piątkę już będzie można brać 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Gyrosy wychodziły, Sunseta chciałem ograć, Halo nadrobiłem Forze a później kurz zbierało, sprzedałem i w 2019 na premierę kupiłem XOX który też poszedł do żyda, a XSX teraz też kurz zbiera.

Gyrosy u mnie darmowy up do 4k i 60 fps. Multi jeszcze nie ruszone. Jak najdzie mnie ochota to ogram starsze części w 4k

Sunset jeszcze nie ograny.

Halo 5 darmowy up ograne w 4k i 60 fps. Kolekcja z darmowymi remakami ogrywana.

Forza 4 darmowy up 4k i 60 klatek, ogrywam cały czas. Przede mną jeszcze jedynka i dwójka które też mają darmowy up. 

U mnie problem taki ze za mało czasu a za dużo gier. 

A poważnie jeśli serio chcą robić płatne patche do Uncharted to mega słabo. 

Opublikowano

Ficuś ale yakuzy teraz wychodzą też ba xboxa więc po co Ci ta plejbeka?  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

A poważnie jeśli serio chcą robić płatne patche do Uncharted to mega słabo. 

Serio nie wiem skąd ty to wziąłeś z tymi płatnymi patchami do Uncharted XD

niech zgadnę jakieś wysrywy gruchy na ppe?

Teraz, Pupcio napisał:

Ficuś ale yakuzy teraz wychodzą też ba xboxa więc po co Ci ta plejbeka?  :)

oprócz ostatniej wszystkie były wcześniej na PS. No i zawsze jest z kim pograć bo na xboxie jak się tydzień wczesniej nie ustawisz to zapomnij :lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Serio nie wiem skąd ty to wziąłeś z tymi płatnymi patchami do Uncharted XD

niech zgadnę jakieś wysrywy gruchy na ppe?

Oczywiście...najlepsze źródło informacji w polskim internecie :)

Tak...dla mnie to są płatne patche 

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

Tak...dla mnie to są płatne patche 

kurwa aż wszedłem na to osrane ppe i muszę przeprosić gruchę bo tym razem pani łęcka przepisuje kocopoły z redita na podstawie jednego twitta cuckmana, gdzie dosłownie żaden sprwadzony insajder o tym naet nie wspomniał

Jeśli już okaże się to prawdą i sony zawoła za to kasę na PS5 to jebnę śmiechem. Z tego wszystkiego najbardziej prawdopodobne jest wydanie po prostu kolekcji uncharted na PC i multi TLoU podpięte pod ten niby samodzielny dodatek z absem XD wtedy niech się pierdolą.

Opublikowano

taki battleroyal tlou 2 to bym chętnie przygarnął :fsg: setting pasuje idealnie.

Opublikowano

To co, w czwartek ta stara coorwa z redmond zdycha? No i legancko

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Witaj BEHTESDO! W szeregach nieudolnego MAJKROSZITU!

No to teraz będzie się działo, teraz to zobaczycie za kilka lat gry, zobaczymy trailer, już niebawem!

Opublikowano

Spokojnie, pierwsze eksy beci w 2025 roku xd rozkręci się wierzę:potter:

Opublikowano

O c0rwa 4 posty 4 dzbanów pod rząd? Za dużo na moje serce prawdziwego gracza  :(

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

O c0rwa 4 posty 4 dzbanów pod rząd? Za dużo na moje serce prawdziwego gracza  :(

A zobacz ile dzbanów botów jest i pisze o wizjach :D konsola zbiera kurz a już 5 miesiąc leci zaraz będzie pół roku a MS jeszcze się z niczym nie odbił, sprzedaż dalej poniżej PS5, braki i spadki :/ 

Opublikowano

Ciekawe czy firma dala Asaxowi jakies gotowe analizy, wymowki i memy na czwartek czy biedaczyna znowu bedzie musial sam dzwigac caly xboxowy krzyz

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Ciekawe czy firma dala Asaxowi jakies gotowe analizy, wymowki i memy na czwartek czy biedaczyna znowu bedzie musial sam dzwigac caly xboxowy krzyz

o mnie się nie martw ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Takie cięzkie życie na fikcyjnym samozatrudnieniu w microsofcie :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

ciekawe jak udźwigniesz fakt ze klapy będą musiały wypierdolić 300zł na nowego fallouta, a na xboxie zagrasz za kod z doritosów xd

coś czuje że ból dupci będzie większy niż o Dirt 5

Opublikowano
20 minut temu, MaZZeo napisał:

ciekawe jak udźwigniesz fakt ze klapy będą musiały wypierdolić 300zł na nowego fallouta, a na xboxie zagrasz za kod z doritosów xd

coś czuje że ból dupci będzie większy niż o Dirt 5

KTO BY CHCIAŁ W FALLOUTA GRAĆ? AHAHAHAHAH 

Opublikowano

wparuje klap i powie, że warto wydać 300zł bo na PS5 adaptacyjne triggery xD UNIQUE EXPERIENCE!

pamiętam jak 11 lat temu Mendrek w tym temacie pierdolił, że pomimo braku trawy i 640p RDR w wersji na PS3 jest lepszy bo ma ekskluzywny kapelusz

Opublikowano

Boty jaki damage control, ze gry beci beda wychodzić na plejke xd kupowanie gier beci day one :dynia: w promce za 20 zl max.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.