Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przez chmurke chyba oparów jak się xbox będzie dymił.

Zawsze drudzy, goniący peleton przegrywy, dzielące kolor z pleśnią. :obama:

Kurwa co za dzień jak codzień w zielonej spierdolinie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy możemy przestać ignorować fakt, że za moment pojawi się remaster najlepszej serii przygodowej poprzedniej generacji?

6ZXqwH9CbaiejeCg7vwKoi-970-80.jpg.webp

Bardzo fajne gry, polecam (w Shadow jeszcze nie grałem). Pierwsza część kupiona na PSS za 22zł, dwie pozostałe za darmo z PS+. Dla każdego posiadacza xboxa, tytuły obowiązkowe, dla klapów już nie tak bardzo, ale mimo wszystko, jak ktoś nie ma w co grać, to warto. Największy minus tych gier, to brak klasycznego stroju Lary, biega w jakich porach, jak jakiś chłop :/

Opublikowano

Gra Ubi? Chyba ostatnia w jaką grałem, to pierwszy Assassyn, niezapomniane przeżycie. Podziwiam ludzi, którzy kupują każdego AC, to musi byc choroba psychiczna.

Opublikowano

Ja pierdole kto normalny gra w gry od ea czy ubi, przestancie tym wojowac kurwa ludzie xddddd

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Ja pierdole kto normalny gra w gry od ea czy ubi, przestancie tym wojowac kurwa ludzie xddddd

Ale BF3&4 były fajne, mam nadziej, że nowy BF nie zawiedzie.

Opublikowano

Klaperstwo kocha Assassiny xD 

Cytat

The action role-playing game from publisher Ubisoft and developer Ubisoft Quebec - Assassin's Creed Odyssey - sold 1,401,405 units first week at retail, according to our estimates. First week sales can be viewed on the VGChartz Global Weekly Chart for the week ending October 6.

Breaking down the sales by platform, the game sold best on the PlayStation 4 with 1,015,572 units sold (72%), compared to 366,344 units sold on the Xbox One (26%) and 19,489 units on Windows PC (2%).

Opublikowano

W gamepassie? Aha, czyli Ubisoft najlepszy wydawca po XGS i bethesda.

Opublikowano
29 minut temu, LiŚciu napisał:

Jaranko bo za darmo. 

Nie, ale akurat jak te gry wpadną to XGP to z chęcią sprawdzę czy to Valhallę czy Immortals, a może i przy okazji nadrobię Blacklist które chodzi za mną od jakiegoś czasu. Mógłbym kupić wszystkie 3 oddzielnie, to prawda, ale po co miałbym to robić jak dostępne będą bezpośrednio z poziomu mojej konsoli w ramach abonamentu który i tak już opłacam? :)

EA też przecież raczysko i kto gra w te gry, ale taki Star Wars czy Titanfall 2 są zwyczajnie świetne?

Opublikowano

Albo conajwyżej zagrasz w A:Origins lub A:Oddysey bo na Valhalle poczekasz. 

Opublikowano

No dzień jak co dzień w CW 

Klaperstwo: "kwiiik, ja pierdole kto normalny gra w gry od ea czy ubi"

Fakty: w pierwszy weekend sprzedaży niebieskie robactwo kupiło ponad milion kopii AC: Odyssey 

Czy wśród tych niewolników marki jest chociaż jeden posiadacz mózgu?

Opublikowano

Yeti musi ratować temat returnal zdjęciem okładki jakiejś gazetki, bo nikt nie jest zainteresowany tą grą. Wcale się nie dziwię, bo kto by chciał grać jako Hilary Clinton i unikać takich samych kulek jak w nier z 2010.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

kto by chciał grać jako Hilary Clinton i unikać takich samych kulek jak w nier z 2010.

Yeti by chciał, ale nie ma PS5 :mevek:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Jest mendrek z jego saints row>gta  i jest wezyr z tomb raiderem kochany forumek <3

ale Saint’s Row to Ty szanuj :kaz:

Opublikowano
9 godzin temu, YETI napisał:

Gra Ubi? Chyba ostatnia w jaką grałem, to pierwszy Assassyn, niezapomniane przeżycie. Podziwiam ludzi, którzy kupują każdego AC, to musi byc choroba psychiczna.

Poczekaj do 2025 aż Valhalla będzie po 25 zł i wtedy zagraj. Warto. 

Opublikowano

@easye po co ci ten pllot do ps5? Bedziesz na nim grał w netflixa czy na handelek?

Opublikowano

Immortals ograny - świetny Zeldalike, Dywizja ciągle na tapecie, dobre wsparcie w chwili obecnej i zapewnienie dopływu contentu.

Od Valhalli odbiłem się po 15h, jak od każdego z Asasynów. WD:L sprawdzi się w GP.

Ubi bardzo dobre wejście w nową generację, na pewno lepsze niż Sony czy MS ze swoimi gierkami. 

Hejtowanie Ubisoftu świadczy o ślepocie, ubytkach mózgowych, zwykłym klaperskim ignoranctwie lub chujowym guście.

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Immortals ograny - świetny Zeldalike, Dywizja ciągle na tapecie, dobre wsparcie w chwili obecnej i zapewnienie dopływu contentu.

Od Valhalli odbiłem się po 15h, jak od każdego z Asasynów. WD:L sprawdzi się w GP.

Ubi bardzo dobre wejście w nową generację, na pewno lepsze niż Sony czy MS ze swoimi gierkami. 

Hejtowanie Ubisoftu świadczy o ślepocie, ubytkach mózgowych, zwykłym klaperskim ignoranctwie lub chujowym guście.

No to kurwa niezle. Wiele miesięcy yebania tekstów że gry na sonke są ubisofickiami a teraz nagle gry ubi są zajebiste? Bo może pojawią się w GP. 

No darmoszka zmienia podejście botów do życia. Kupę też się robi za darmo - smacznego. 

W końcu forza horizon 4 to jeden z największych ubisofciaków ostatnich lat. 

Opublikowano

Dywizja 2 kupiona cyfrowo na premierę, dodatek tak samo.

Immortals cyfrówka tydzień po premierze

Valhalla w pudełku z konsolą (nie bundle)

Więc pytam się dałnie jaka darmoszka? Z wymienionych przeze mnie gier w poprzednim poście jedynie na WD:L nie wyłożyłem hajsu, bo nie aż tak nie interesuje. 

Opublikowano

Ktoś już wcześniej ładnie wyjaśnił: Ubi to taki chłopiec do bicia. Przy okazji jest napierdalanka na EA, bo raczysko, no i na Activision, bo przecież CoD i monetyzacja. Przy okazji obrywa się Bethesdzie, bo przecież same zabugowane raki po sieci, a nie lepsze jest Nintendo, bo przecież romy za pełną cenę i tak zamykamy krąg i tylko Sony na zawsze dziewica jedyna dobra.

To samo z eventami - zawsze każdy chujowy, każdy beka, każdy raczysko i zawsze rozczarowanie. Ja yebię, jak ja nienawidzę graczy.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja yebię, jak ja nienawidzę klapów

FTFY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.