Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Boty kurwa dalej nie skumali sedna swoich klopotow.

Jakies przybledy ostatnio sie smialy ze ogram sobie kolekcje Uncharted jak wyjdzie na ps5. Oczywiscie ze ogram bo uwielbiam ta serie ale rozumiem ze sa klapy ktore sraja na nawet w pelni zremasterowane gry z ps3 ktora wykorzystaja pelna moc bestii. Ok spoko. Z tym ze te klapy maja do wyboru dziesiatki nowych gier jak nie chca remastera.

Boty? Maja do wyboru jedynie czy tlusty kutas z redmond zaparkuje w ich odbytach czy ustach. Brak, totalny brak nowych gier i planow a zaraz bedzie rok od premiery konsoli. Zamiast tego maja stare nawet nie podciagniete gry z ostatnich 30lat. Boty, czy wy wogole wiece co to jest godnosc gracza?

Bociarnia jest tak spragniona jakiegokolwiek darmowego ochłapu, że dać im Morrowinda i mają święto :rofl:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z tym ze te klapy maja do wyboru dziesiatki nowych gier

FZHktkpTURBXy84MzcyOWY1ZTE5ZWZlNjJiZmYxZjM4MzVmMTMxMzMyMi5wbmeRkwXNASzNAbg~2.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Rozi to po prostu taki typ co myśli ze jak nienawidzi niemieckich samochodów i kupi Skodę to jest zwycięzca.

Jezeli xbox to niemieckie samochody to playstation wsrod konsol jest jak brytyjski bentley a moze i nawet rolls :reggie:

Opublikowano

To, że M$ ma grupę, oddanych fanatyków to już wiemy. Ja się tylko zastanawiam, czym oni chcą zachęcić nowych klientów, którzy mają jakiekolwiek wymagania od nowej konsoli? 20 letnimi grami? Evil Within jedynką? Człowiek nawet by się chciał przekonać, bo sama idea usługi jest spoko ale po prostu nie ma do czego...

Jezeli xbox to niemieckie samochody to playstation wsrod konsol jest jak brytyjski bentley a moze i nawet rolls :reggie:

Z niemcami to Xbox ma tyle wspólnego, ze jest nudny, bez polotu i ma RZESZĘ... wiernych fanatyków:)

Opublikowano

Niech mnie chuy ale klapy dziś latają, oni jeszcze nie wiedzą co się stało, aż przypomina się scena atomówki z modern warfare. Po chuy komu ps5 w tej generacji? Japonia się odwraca w stronę pana spencera więc sony kisi się ze swoimi tpsami w otwartych światach. M A S A K R A  dużo zdrowia niebieskie karaluchy życzę bo ciężkie lata was czekają 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Niech mnie chuy ale klapy dziś latają, oni jeszcze nie wiedzą co się stało, aż przypomina się scena atomówki z modern warfare. Po chuy komu ps5 w tej generacji? Japonia się odwraca w stronę pana spencera więc sony kisi się ze swoimi tpsami w otwartych światach. M A S A K R A  dużo zdrowia niebieskie karaluchy życzę bo ciężkie lata was czekają 

Daj namiar na dilera :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Rozi ma przeyebane, nie dość, że obchodzi miesięcznice smoleńską 10tego dnia miesiąca, to na drugi dzień wpadła miesięcznica pogromu plejki obesranej.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Rozi ma przeyebane, nie dość, że obchodzi miesięcznice smoleńską 10tego dnia miesiąca, to na drugi dzień wpadła miesięcznica pogromu plejki obesranej.

Ja pierdole jak morowindziak i doom 93 to pogrom, to ostatnie state Of play to było jakieś zniszczenie botów tymi kategoriami :facepalm:

Opublikowano

Ostatnie gry kluska, część z nich jest w gamepassie. "Kto chciał to przeszedł już dawno te stare gry". Co za obrzydliwy hipokryta. Nie dziwię się, że tyle filmików z pozdrowieniami było kręconych.

rozi_kurwa.png

Opublikowano

Jaki wstyd ja pierdole, weźcie wyjmijcie te kutasy z oczodołów, jak można mówić o bombach jakiś, albo zaoraniu klapów na lata, poprzez to, że nie macie na tym dekoderze ŻADNEJ NOWEJ GRY przez najbliższe 2 lata - i to oby xD Jesteście jebnięci xdD

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

Z pewnością. Szczególnie pod kątem jakości wykonania i kultury pracy :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Jaki wstyd ja pierdole, weźcie wyjmijcie te kutasy z oczodołów, jak można mówić o bombach jakiś, albo zaoraniu klapów na lata, poprzez to, że nie macie na tym dekoderze ŻADNEJ NOWEJ GRY przez najbliższe 2 lata - i to oby xD Jesteście jebnięci xdD

Ej wy dostajecie ratcheta i horizona + gówno indyki których nienawidzicie więc chyba i tak u zielonych lepsza sytuacja  :pawel:

Opublikowano

Boty w jakim szale pissdy. 

A jakieś nowe gry? Może deathloop na xboxa?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Za rok w edycji definitive

za 4 zł

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Za rok w edycji definitive

za 4 zł

Jak zwykle drudzy po niebieskich. Nie znudziło się?

Opublikowano
22 minuty temu, schabek napisał:

Niestety i Bentley i Rolls ma z UK tyle wspólnego co Skoda z Czechami.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Ej wy dostajecie ratcheta i horizona + gówno indyki których nienawidzicie więc chyba i tak u zielonych lepsza sytuacja  :pawel:

Ratchet, Returnal, GoW, nowe IP Naughty Gods, Gran Turismo 7, Uncharted Chronicles, DLC do TLOU2, Horizon, Deathloop, Ghostwire Tokyo, Project Athia, Pragmata, Kena, Oddworld.

A to tylko plany na najblizsze miesiace

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

myślałem że to Mendrka 

Blisko. Nawięksi wojownicy plejstulejszyn mają właśnie takie profile, ale pierwsi w jebaniu ludzi, ktorzy nie grali we wszystkie gry sprzed kilku lat.

Opublikowano
14 minut temu, Czoperrr napisał:

I wychodzi na to ze jeszcze z miesiączka mu się to zgrało.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Niestety i Bentley i Rolls ma z UK tyle wspólnego co Skoda z Czechami.

I dokladnie tyle samo co xbox z grami

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jak zwykle drudzy po niebieskich. Nie znudziło się?

Nie spieszy mi się. Poczekam aż wyłapiecie bugi w edycji "350zł"

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

O, deathloop jest jaranko, ta muzyka z bonda powoduje C I A R E C Z K I. Ale będzie grane w najlepszą wersje na xboxie za 4 zł A potem w eksoluzywny dla xboxa sequel 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.