Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

przepraszam bardzo ale jakie dlc do tlou2?

Bedzie dlc do tlou2 juz slychac glosy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

I dokladnie tyle samo co xbox z grami

Gdyby nie remastery na PlayStation to by Ci pozostało dmuchać dalej w Astro.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

przepraszam bardzo ale jakie dlc do tlou2?

Ma ponoć wyjśc razem z MP. Na razie to plotka. 

Opublikowano

Dobrze, że teraz pracuję w szpitalu, gdyż dzięki temu mam bliżej do laryngologa, albowiem huk pękających klapich odbytów uszkodził mi bębenki w uszach :( 

PS: I jak ja teraz będę ćwiczył na gitarze, jak prawie nie słyszę? :/ 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

O, deathloop jest jaranko, ta muzyka z bonda powoduje C I A R E C Z K I. Ale będzie grane w najlepszą wersje na xboxie za 4 zł A potem w eksoluzywny dla xboxa sequel 

O, deathlopp gra betshesdy exem na sonke. Czy można bardziej upokorzyć zielonych?

Opublikowano

Czaicie siedziec na sprzecie na ktory nie wyjdzie juz nigdy zaden elder scrolls albo fallout? Smuteczek

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Bedzie dlc do tlou2 juz slychac glosy

Schabek nikt nic nie mówi, już Ci odjebało i mylisz piszczące cewki plejkurwy z głosem chlora ryana   :/

Opublikowano
1 minutę temu, Czezare napisał:

PS: I jak ja teraz będę ćwiczył na gitarze, jak prawie nie słyszę? :/ 

Spokojnie pewnie niedlugo rock band 2 w smyczpassie

Opublikowano

Sądzę że zaraz będzie bomba że doom93 wjedzie cały na biało w 120 fps w 4k.

Opublikowano

Boty to jednak debile xd od 2016 roku żyją obietnicami i w 2021 nic się nie zmienilo:yao: jak te gry zaczną wychodzić to rozumiem bicie konia ale to kolejne obietnice na 2024 :dynia: 

Opublikowano

Dawno takich spazmow na forum nie widzialem. Chlopaki pewnie juz przygotowywali zarciki jak spencer oglosi ze gry bethesdy beda multiplatformami a tu zonk i cewki im sie bardziej rozjebaly niz w ps5

Opublikowano

Pęknięcie sraki roziego i udawany dystans są najlepsze :banderas:

Opublikowano

dOoMa NiE zRoBiŁa BeThEsDa  haha xDD

Opublikowano

Rozi to dzisiaj jak ten fanatyk wędkarstwa przy laptopie

Opublikowano

rozi husaria, schaboszczak, bełchatów i listerin ładnie rozjechanych walcem na Szkolnej 17   :xboss:

przejebane być takim niebieskim robalem, frajerem, spoko chłopaki zaraz ten indyk z flasha za 350zł na 4h  od ryana :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Naprawdę miałem w poważaniu, czy gry Bethesdy będą grami na wyłączność Xboxa z pominięciem PS5, ale to jak popierdoliło roziego dzisiaj jest naprawdę pocieszne :). 

Opublikowano

To była kwestia czasu, aż psycha im siądzie. Pociesznie się patrzy na kurewke zawistnika, jak się miota po całym forum z wylewem 

Opublikowano

Ja chciałem głównie z tego powodu :banderas:Kurwa Phil zostaw segę, capcom ich bardziej zaboli

Opublikowano

SPENCER jedziesz z tymi niebieskimi kurwami, zero litości   :xboss:

Opublikowano

Ja tam rozumiem zdenerwowanie roziego. Gość uwielbia gry bethesdy szczególnie dooma i deathloop (ta muzyczka z bonda ale CIARECZKI) A tu nagle chłop się dowiaduje że sobie nie zagra w te gry bo ma w planach kupić wybrakowany sprzęt ps5. MASAKRA  :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Gość uwielbia gry bethesdy szczególnie dooma i deathloop (ta muzyczka z bonda ale CIARECZKI)

kwik

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Xboty to taka grupa gimbusów patusów, którzy wyśmiewają w szkole tych najmądrzejszych. Potem życie weryfikuje.

Spermatello nie wiem jak Ci to powiedzieć ale nie śmiali się z Ciebie w szkole bo byłeś mądry haha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.