Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja pierdole jaka boty maja srake, ze na ps5 jest gra na poziomie next gena. To 120fps boost do Morrowinda już nie wystarcza? Oczekiwaliście czegoś więcej?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pamiętajcie ze Izon to gość który mówił ze dla niego to nie problem wydać 2,5k za rok na kolejne PS5 jak mu się PS5 rozkraczy bo przynajmniej przez ten rok grał w next genowe gierki.

xD

Trochę smutek jednak ze tych gier Sony nie sprzedaje za 500zl, w myśl klasyki, debili trzeba jebac.

Opublikowano

Czy te iskierki jak zbiera się dusze to max możliwości ps5? Bo reszta gry to poziom ps4  :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Czy te iskierki jak zbiera się dusze to max możliwości ps5? Bo reszta gry to poziom ps4  :)

Jak grasz na crt to może tak być :)

Opublikowano

Obsrali się N I E S A M O W I C I E. :obama:

pupcio nadal w poprzedniej generacji, exact gra w nextgenową gre The Medium, inch w fallout4. Xbox krull kurwa

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No i zamierzam w niej jeszcze długo zostać bo drugi raz z rzędu nie zamierzam kupować konsoli która przez 2 lata nie ma gier, ps4 było dobrą życiową nauczką, szkoda tylko że moje uszy musiały tyle wycierpieć żebym się czegoś nauczył

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

pupcio nadal w poprzedniej generacji, exact gra w nextgenową gre The Medium, inch w fallout4. Xbox krull kurwa

To ten cały dupa nawet nie ma next gena, a przoduje tu w zjebanych komentarzach?:facepalm:

Teraz, Pupcio napisał:

No i zamierzam w niej jeszcze długo zostać bo drugi raz z rzędu nie zamierzam kupować konsoli która przez 2 lata nie ma gier, ps4 było dobrą życiową nauczką, szkoda tylko że moje uszy musiały tyle wycierpieć żebym się czegoś nauczył

Nikt Ci nie każe kupować xboxa..

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

To ten cały dupa nawet nie ma next gena, a przoduje tu w zjebanych komentarzach?:facepalm:

Połowa bgotów nie ma xboxa nowej generacji. Kolejnych kilku gra tylko na ps4. 2-3 kupiło xsx i gra w w gry sprzed dekady. Taki obraz upokorzenia. A to wszystko na smyczpassie. 

Opublikowano

A po co mi ps5 kolego izon?  :) Całą generację byłem w miarę na bieżąco więc plejkurwa 5 nie ma mi nic do zaoferowania  :)

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

O przepraszam, fallouta 4 przeszedłem w grudniu 2015

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Refleks w Soulsach XD Niech mnie chuj

Opublikowano

Widać lata prania mózgu przez ideologię plejstejszyn. Teraz klapy jak lemingi idą prosto w przepaść jaką jest obecnie system PayStation. Zero przyszłości, zero dobrych gier, maksimum dojenia niewolników marki. Piękne gejmingowe samobójstwo :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Refleks w Soulsach XD Niech mnie chuj

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

Połowa bgotów nie ma xboxa nowej generacji. Kolejnych kilku gra tylko na ps4. 2-3 kupiło xsx i gra w w gry sprzed dekady. Taki obraz upokorzenia. A to wszystko na smyczpassie. 

Ja pierdole i oni jeszcze biją rekordy w ilości postów w next genowym cw, skąd się biorą tacy ludzie :facepalm:

Opublikowano
25 minut temu, dee napisał:

Widać lata prania mózgu przez ideologię plejstejszyn. Teraz klapy jak lemingi idą prosto w przepaść jaką jest obecnie system PayStation. Zero przyszłości, zero dobrych gier, maksimum dojenia niewolników marki. Piękne gejmingowe samobójstwo :banderas:

Kolejny, ciekawe czy parkingowy dorobił się chociaż nowego xa, czy kolejny teoretyk z past genem 

Opublikowano

Kolejny co wali post pod postem. Skonczyly sie eksy na plejke?

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Kolejny co wali post pod postem. Skonczyly sie eksy na plejke?

Nie istotne, idźcie zrobić sobie swój wątek o retro graniu albo cw ps4 vs Xbox one bo to wątek o next genach

Opublikowano

Przyznaj się, że ci drga jak ci odpowiadamy na tym profilu, a na donatello nie.

Opublikowano
4 godziny temu, Pupcio napisał:

Czezare to już emeryt gejmimgu który gra na gitarze na ganku przed domem pod kocykiem i żona przynosi mu kakałko i całuje w czoło. To juz mejm więcej wie o nowych grach bo on ich łaknie tylko nie ma na czym ich odpalić 

No właśnie przez takie gówna jak Outer Worlds (między innymi, bo brak jakości Halo: Infinite też miał swoją wagę i znaczenie) gram teraz na gitarze, a nie na konsoli. A ramolami to są właśnie kolesie z Obsidian, którzy zatrzymali się w projektowaniu gier w latach 90-tych...:lapka:

Opublikowano

Tak? A gdzie to jest napisane cwaniaczku z miodem w uszach?  :)

do pytanie do użytkownika spermatello czy tam izona zależy na jakim koncie jest zalogowany

Opublikowano

ale pierdolenie boomera xDD KIEDYS BYŁY LEPSZE GIERKY

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

ale pierdolenie boomera xDD KIEDYS BYŁY LEPSZE GIERKY

Wszystko już chyba lepsze od Twojego pierdolenia ;)

Opublikowano

Niech już zamkną w pizdu to forum, bo nie mogę spokojnie grać w yakuze jak tu ciągle muchy brzęczą.

Opublikowano

XD

Edytowane przez izon

Opublikowano

Znacie jakieś alternatywne polskie forum o grach, gdy już to forum padnie (oby nie)? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.