Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

To ciekawe czemu wraz ze startem nowej generacji powstaje zawsze nowy wątek cw :facepalm::facepalm:

Coś słabo śledzisz forum puzonik skoro myślisz że nowe edycje cw są zależne od generacji  :) musisz jeszcze trochę napisać głupot bo jeszcze nie jesteś w mojej topce nowych klapów  :( ale masz potencjał więc dalej pisz te wysrywy chlorze  :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Coś słabo śledzisz forum puzonik skoro myślisz że nowe edycje cw są zależne od generacji  :) musisz jeszcze trochę napisać głupot bo jeszcze nie jesteś w mojej topce nowych klapów  :( ale masz potencjał więc dalej pisz te wysrywy chlorze  :)

Dupsko mało dla mnie liczy się zdanie gościa, co jest największym teoretykiem tego tematu. Wracaj do pykania na xboxie jedynce, w sumie dużej różnicy i od grania na restroboxie to nie ma :rofl:

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

dalej pisz te wysrywy chlorze  :)

Już D Y S T A N S I K się skraca? Spokojnie kolego pupcio, to tylko zabawa w konsolki :)

Opublikowano

Od kiedy wyzywanie klapów to brak dystansu? xD ja po prostu uważam że duża część nowych klapów z tego tematu jest tragiczna i nie nadaje się nawet do cw, może się wyrobią bo Ciebie też na początku ledwo mogłem czytać :nosacz3:

Opublikowano

W innym temacie ktoś wspomniał : czy to prawda ze spencer coorwa obesrana wali zielone kloce? To ważna !

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Od kiedy wyzywanie klapów to brak dystansu? xD ja po prostu uważam że duża część nowych klapów z tego tematu jest tragiczna i nie nadaje się nawet do cw, może się wyrobią bo Ciebie też na początku ledwo mogłem czytać :nosacz3:

Może poczytali komentarze użytkownika pupcio i stwierdzili, ze czego tu nie napiszą i tak dna nie sięgną :rofl:

Opublikowano

Właśnie dziś pęka 20h w Valhalli :) świetna gra na początek generacji, po cudnych exach wpada jak złoto idealnie komponując potęgę PS 

6BCEC564-D1C6-43ED-BA7D-44B3E5E728B7.jpeg

B9829649-D262-45D5-A0D1-79C15401D4D3.jpeg

Opublikowano

Dobra nie pierdziel. Wszyscy wiedzą, że grę włączyłeś na sekundę, a do tej pory leciał Popek.

Opublikowano

Ogolnie jak tak patrze na to ps5 to brakuje mi tylko wisienki na tym torcie next genowej technologii. To swiatelko powinno byc niebieskie a nie biale. Szkoda ze swieci sie na niebiesko tylko podczas wlaczania. No widocznie nie mozna miec wszystkiego, i tak juz nas sony rozpieszcza. Poza tym detalem to konsola w srodku jak i na zewnatrz absolutny T O P technologiczno-wizerunkowy 

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Ogolnie jak tak patrze na to ps5 to brakuje mi tylko wisienki na tym torcie next genowej technologii. To swiatelko powinno byc niebieskie a nie biale. Szkoda ze swieci sie na niebiesko tylko podczas wlaczania. No widocznie nie mozna miec wszystkiego, i tak juz nas sony rozpieszcza. Poza tym detalem to konsola w srodku jak i na zewnatrz absolutny T O P technologiczno-wizerunkowy 

Posiadacze dekodera się zesraja za 3 2 1..

Opublikowano

Zielone bezguscia na smyczy spencera jak to sie mowi:

#NIKOGO

Opublikowano

A z tym dekoderem to coś wam się pojebało, to niebiescy wydają dwie bomby na pilota do konsoli xD

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Z tego tematu można wywnioskować, że najlepszym dekoderem do Youtube i chujowej muzyki jest plejka.

Netflix, Apple TV, Disney i wiele innych też obsługuje z podbiciem rozdzielczości więc jest spoko i można w przerwach od grania (których jest mało) coś sobie obejrzeć korzystając z ultra wygodnego i intuicyjnego pilota 

Popatrzcie zielone robaczki bo u Was tego nie ma:

4A427F92-7E80-47FB-916C-79FAF7F0AA86.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Karaluchy jak teraz to wypierają, bo w zeszłej generacji był wstyd, a to ma być super dodatek do super konsoli. Niestety w 2013 była ujowa zielona konsola i ujowe tv. Sony pokazuje jak to się robi.

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Netflix, Apple TV, Disney i wiele innych też obsługuje z podbiciem rozdzielczości więc jest spoko i można w przerwach od grania (których jest mało) coś sobie obejrzeć korzystając z ultra wygodnego i intuicyjnego pilota 

Popatrzcie zielone robaczki bo u Was tego nie ma:

4A427F92-7E80-47FB-916C-79FAF7F0AA86.jpeg

Po co psvr2, macie tu pilot na premiere. 

Opublikowano

widać że Whisker to prawdziwy wyznawca marki, jest gotów bronić nawet pilota jeśli jest od Sony 

Opublikowano

Whisker masz tv za 20k A odpalasz to wielkie głośne bydlę żeby  pooglądać jutubka? Tak właśnie alkohol niszczy mózg  :/

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Whisker masz tv za 20k A odpalasz to wielkie głośne bydlę żeby  pooglądać jutubka? Tak właśnie alkohol niszczy mózg  :/

A czemu nie ;) skoro jest taka opcja to można korzystać ;) fakt że więcej na TV oglądam ale na konsoli również się zdarza 

Opublikowano

Dla kalpów wystarczy napis sony na dildo, czy gówno wysrane od kaza, to wykupiliby zaraz całe palety. 

Opublikowano

Ten przycisk "youtube" na pilocie bedzie czesto wciskany po premierze starfielda

Opublikowano

Kurwa jebane zacofance. Dualseksy laduja sie na OFICJALNEJ stacji a wy w tym czasie mozecie OFICJALNYM pilotem sobie sterowac tym technologicznym kombajnem. To jest wybor, to jest wolnosc, to jest to o co chodzi w 2021 roku. Sam sie rozgladam za pilotem bo mozna teraz wyrwac za smieszne pieniadze bo do zestawow dolaczaja. Wszystkie akcesoria bylyby juz u mnie bezpieczne oprocz kamerki ale ona to wjedzie dopiero z technologia jutra - PSVR2 :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.