Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

technologiczny kombajn do youtube i netflixa :pawel: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czaicie, że Xbox Series X za 2300 zł, jest bezużyteczny i bezsensowny totalnie ? To jest hit, Microsoft to geniusze xD

Opublikowano

Ja bym kupil i nawet nie wyciagal z folii. Za pare lat to bedzie swiety graal gamingu i wymienie go na apartament na zlotej.

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Kurwa jebane zacofance. Dualseksy laduja sie na OFICJALNEJ stacji a wy w tym czasie mozecie OFICJALNYM pilotem sobie sterowac tym technologicznym kombajnem. To jest wybor, to jest wolnosc, to jest to o co chodzi w 2021 roku. Sam sie rozgladam za pilotem bo mozna teraz wyrwac za smieszne pieniadze bo do zestawow dolaczaja. Wszystkie akcesoria bylyby juz u mnie bezpieczne oprocz kamerki ale ona to wjedzie dopiero z technologia jutra - PSVR2 :xboss:

Będzie trochę smiesznie jak np. w 2022 Sony faktycznie wypuści PSVR2 i wmówi ludziom, że kupno dodatkowej kamerki jest niezbędne żeby VR działał jak trzeba.

Opublikowano

Byc moze tak bedzie. Samo psvr to moze byc za malo. To jak z intrnetem. Niektorzy mysla ze jak oplacaja internet do dostep do wszystkich tresci powinien byc z automatu.

Opublikowano

To, że zielonym sie wmawia, że wszystko jest oki i będzie dobrze, oraz  że konsola XSX jest przydatna nie znaczy, że u innych tak jest. Jeżeli PSvr 2 będzie wymagała ultra nowoczesnej kamerki, to znaczy, że tak jest.

Opublikowano

Weź sprawdź jak to działa u konkurencji. Kamerka jest do obejścia. Według mnie powinni w ogóle iść w stronę headsetu bezprzewodowego chociaż tutaj na pewno cena będzie zaporowa.

Opublikowano

Jeżeli będzie technologicznym kombajnem to i za 10k się zakupi

28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XSX z telewizora? Sprzedam, bo zbędne.

Pilot do Plejkurwy? Zostawiam, z pewnością działa lepiej niż smart TV w najnowszym OLED-zie.

Niewolnik marki, zryty czosnek w opór.

To jest wybór, lepiej mieć niż nie mieć, zryli Was od tej polityki MS gdzie jesteście pozbawieni WyBorU

Opublikowano
57 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajna zabawka ten pilocik, taka nie za potrzebna.

Brzmi jak hasło reklamowe najnowszej generacji Xboxów ;)

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

To jest wybór, lepiej mieć niż nie mieć, zryli Was od tej polityki MS gdzie jesteście pozbawieni WyBorU

Ale zdajesz sobie sprawę że do Xboxa też możesz dokupić pilota więc na czym polega ten brak wyboru o którym piszesz?

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Netflix, Apple TV, Disney i wiele innych też obsługuje z podbiciem rozdzielczości więc jest spoko i można w przerwach od grania (których jest mało) coś sobie obejrzeć korzystając z ultra wygodnego i intuicyjnego pilota 

Popatrzcie zielone robaczki bo u Was tego nie ma:

4A427F92-7E80-47FB-916C-79FAF7F0AA86.jpeg

a na chu* to komu jak jest smart tv w telewizorze?

Opublikowano

Na chuj komu nowy Xbox ? Zacznijmy zadawać odpowiednie pytania.

Opublikowano
16 minut temu, Whisker napisał:

o jest wybór, lepiej mieć niż nie mieć, zryli Was od tej polityki MS gdzie jesteście pozbawieni WyBorU

Twój wybór to Netflix bez Dolby Vision albo pełne wsparcie w TV.

Chociaż pewnie wybierzesz te pierwsze, bo na kurwie niebieskiej. :)

Opublikowano

mam PS5 i Series X

PS5 jest w tylu kwestiach upośledzone, że nigdy bym nie chciał jej jako głównej platformy

Opublikowano
5 minut temu, Lokomotywa napisał:

a na chu* to komu jak jest smart tv w telewizorze?

Po prostu jest wybór, zdajesz sobie sprawę że niektórzy maja oddzielnie odtwarzacze 4k i jednocześnie konsole? Niby głupota nie? 

4 minuty temu, cotek napisał:

Na chuj komu nowy Xbox ? Zacznijmy zadawać odpowiednie pytania.

Obecnie zbędna zabawka pozbawiona wszystkiego co można nazwać nową generacją

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To tylko whisker, widzi logo Sony i wyłącza myślenie. Niewolnik, niewarto było ściągać z ignora.

Gowno prawda, mam tez switcha i noe jestem fanatykiem marki, na PS2 stałem naprzyklad bo lepiej się bawiłem na GCN

Opublikowano

Nie dość, że świadomie skazał się na gorszą konsolę to jeszcze wybiera gorszą wersję netflixa. XDDDD Wolność wyboru bycia przegrywem.

no ale hej! najebka do konsoli, samotny spam na forum i popek na YT, WYGRYW

4 minuty temu, Whisker napisał:

mam tez switcha i noe jestem fanatykiem marki,

O niczym to nie świadczy.

Swoją drogą, już się zaczyna:

PS5 znów bliżej do XSS niż swojego konkurenta, masakra XDDDD

Opublikowano

Zapoznanie sie z etykieta wyscigowa w gt sport zanim wejdziemy na serwery :banderas: to sa te detale i japonski kunszt ktory przywraca wiare w gaming i ludzkosc.

Wyobrazacie sobie zielone bydlo ktore ma przestrzegac jakichkolwiek zasad w forzie czy innej gierce? Dla nich to niewykonalne

Opublikowano
45 minut temu, cotek napisał:

Czaicie, że Xbox Series X za 2300 zł, jest bezużyteczny i bezsensowny totalnie ? To jest hit, Microsoft to geniusze xD

Ano. Praktycznie hitowych ex'ów brak, znacznie gorzej sprzedaje się od każdej konkurencji (przez co znacznie mniej ludzi w online siedzi), w Polsce może ma go 8 osób, a historia pokazuje że MS to nawet nie najpewniejszy wybór (bo większość konsol które wypuścił to niewypał). No i te obiecanki, a potem jak zwykle zawód. Zero rewolucji technologicznej. I nikt na tym nawet w bijatyki nie gra.

No słabo, bardzo słabo...

Opublikowano

Jakość konsoli Sony to dramat, ale jakość klapów w tej odsłonie CW to już tragedia. 

Sezonowi zajawkowicze, teoretycy bez podstawowej wiedzy o gamingu. Pozerzy bez konsol. 

Weźmy taki PizDon. Przecież to najgorszy rak wszystkich internetowych forów zrzeszających jakąkolwiek społeczność. 

Jak go rok temu wujek przewiózł golfem trójką rocznik 1993 to typ latał jak suczka z cieczką po forach motoryzacyjnych pisząc wysrywy typu: " no co tam Polaczki, tylko niemiecka myśl techniczna", " fiat i ford chuja wort hehe", "beka z was podludzie z oplem"

Jak go spece od autek wyjaśnili to typ obejrzał dwa mecze FC Barcelony, przeczytał artykuł na weszło i zacząl shitpostować na forach piłkarskich: "Leo Messi bóg futbolu", "mes que en club", "niepodległa Katalonia" i "kurvy z sRealu".

Niestety, pewnie i stantąd gamonia wyrzucili, to w rozpaczy obejrzał kilka gameplajów z PS5 i teraz typ udaje fana PlayStation. Fakt nieposiadania konsoli maskując wulgarnością i bezmyślnym głoszeniem ideologii plejstejszyn. Znudzi mu się. Może mu kolega da pograć w węża na iPhonie to wyjebie stąd na fora GSM pisząc na swoim smartfonie Manta rozprawy o wyższości iOS nad Androidem.

A to tylko jeden z tych teoretyków klaperskich bez mózgu i jaj. Gdybym miał tu wyjaśnić wszystkich, to łooo paanie :notbad:

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Wyobrazacie sobie zielone bydlo ktore ma przestrzegac jakichkolwiek zasad w forzie czy innej gierce? Dla nich to niewykonalne

dla zielonych to normalka i nikomu tłumaczyć tu nie trzeba

co innego z niebieskimi zwierzętami, jak widać

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dość, że świadomie skazał się na gorszą konsolę to jeszcze wybiera gorszą wersję netflixa. XDDDD Wolność wyboru bycia przegrywem.

no ale hej! najebka do konsoli, samotny spam na forum i popek na YT, WYGRYW

O niczym to nie świadczy.

Swoją drogą, już się zaczyna:

PS5 znów bliżej do XSS niż swojego konkurenta, masakra XDDDD

tenor.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.