Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Paolo jeszcze nie kupił konsoli nowej generacji, a i tak merytorycznie rozpyerdala klaperskie zastępy teoretyków gejmingu. Niesamowite community niebieskich robali, zero wiedzy, zero godności, zero psychiki. Niech jeszcze Frosti i JJ zostaną prorokami Sonki, a poziom zjebania sięgnie nieskonczoności.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwi mnie ten skrót myślony, w końcu XSX to jedyny next-gen na rynku.

xD

Opublikowano

Paolo teoretyk niech mnie chuj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czy wogole jakas zielona przybleda nabyla droga kupna ten amerykanski szmelc czy tylko klapy jak zwykle sa prawdziwymi graczami i wrecz musza wyreczac zielonych teoretykow? Asax sie nie liczy bo dostal za free od firmy.

Zaraz sie okaze ze zieloni rycerze dalej siedza z pizda na xone XDDDDDDDDDDDDDDDD 

D

N

O

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Ta agresja, ta wściekłość, klapy na granicy kontroli, zaraz zaczną być NIEBEZPIECZNI :reggie: 

Z połączonej mocy teoretyków gamingu zaraz nam tu powstanie Kapitan Teoria, robi się gorąco :xboss:

Ić kup se konsole

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwi mnie ten skrót myślony, w końcu XSX to jedyny next-gen na rynku.

Nie ma jeszcze next genów to są już current geny a ty siedzisz na past genie o ile w ogole

Opublikowano

No sam nie wiem co wole czy ostrzejszy obraz czy spadki FPS, przypomnę, że BB potrafiło latać nawet w 18-20fps i klapom to absolutnie nie przeszkadzało.

Widać, że obie konsole mają problem z optymalizacją w next genowych patchach, choć dla kalpow to oczywiste win nie ważne, że gowno rozmazane wazne, ze 60 FPS :pawel:

Jescze co do ignora, to rozumiem dać ignora gościowi w pijackim amoku albo typowi co wali konia na pada...

Ale dee, ten przynajmniej potrafi napisać coś naprawdę śmiesznego i sensownego, oj widać psycha klapow jest na wykończeniu :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:
przypomnę, że BB potrafiło latać nawet w 18-20fps i klapom to absolutnie nie przeszkadzało.

Im to nie przeszkadzało bo w tę grę nie grali. :kaz: 

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Koneserzy demon srolsów nie grali w jedyną dobrą część? Hehs  :)

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Mam nadzieję, że boty segregują baterie i wyrzucają tam gdzie trzeba. Nie będę przez botów żył w zalanym świecie.

Dzbanotello ma się rozumieć o akumulatorkach nigdy nie słyszał...

Opublikowano
25 minut temu, suteq napisał:

Idealnie obrazuje to sytuacje Botów tutaj. Okazuje się, ze żaden nie ma XSX ale każdy pierdoli farmazony. To już się nawet okazało ze Paolo Viva Piniata to kolejny teoretyk. Co za żałosne towarzystwo.

Opublikowano

Polecam profil psn izonika jeśli ktoś chce zobaczyć prawdziwego teoretyka  :nosacz3: 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/155403/ghost-of-tsushima-burmistrz-cuszimy-chcialby-nagrodzic-wszystkich-tworcow-z-sony-oraz-sucker-punch.html

I to jest społeczność, a nie banda zielonych ciot bez konsol

3 minuty temu, Pupcio napisał:

Polecam profil psn izonika jeśli ktoś chce zobaczyć prawdziwego teoretyka  :nosacz3: 

No jak widać po moim profilu gram na next genie, w next geny, a nie udziałem się w temacie, jak goscie co nawet nie maja konsoli.

Opublikowano

Ja pierdziele, pizdon, wysil ten pusty łeb i wymyśl chociaż jednego dobrego puncha na każde tysiąc postów tutaj. Serio. Nawet obrażać trzeba umieć.

Opublikowano
46 minut temu, suteq napisał:

Jeżeli mówisz o BloodBorne to owszem mam platynę ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

782 trofeów XDDDDDDD

A no przecież, na xboxie Wam płaca za zdobywanie achievmentow? To jakieś osiągniecie, jak jesteś nerdem i nic nie robisz po za graniem?

Edytowane przez izon

Opublikowano

On pewnie nie gra dla pucharków!!1 ale z tego co widać dla skończenia gier też raczej nie :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

A no przecież, na xboxie Wam płaca za zdobywanie achievmentow? To jakieś osiągniecie, jak jesteś nerdem i nic nie robisz po za graniem?

Ale oni nie mają swoich kont tylko argentyńskie albo Brazylia żeby cebuli na knurrpasie. Godności zero

Opublikowano

izo ty grasz w ogóle w jakieś gry czy tylko robisz z siebie pośmiewisko na forum?

Ciężko żebym dyskutował o tym z ludźmi, którzy nie maja konsol, o których się wypowiadają;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

izon, ty grasz w ogóle w jakieś gry czy tylko robisz z siebie pośmiewisko na forum?

Tak samo jak Ty bez konsoli

Opublikowano

Jakie to są zjeby, nie maja konsol i zamiast na nie pracować to siedzą ich przeglądają profile innych graczy. Jak nisko można upaść?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.