Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

DLC porównywać do nowej gry spin off Spidermana XD dlc na jedną godzinę porównywać do 15h pełnej gry. No nie powiem. Boty dobrze dzień zaczynają. OD samozaorania.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 997,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale Miles jest w pudełku :daddy:

DLC porównywać do nowej gry spin off Spidermana XD dlc na jedną godzinę porównywać do 15h pełnej gry. No nie powiem. Boty dobrze dzień zaczynają. OD samozaorania.

obraz.thumb.png.aab41d99dd35c5e568e6815fd38f7d2b.png

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Jesteś silnie heterseksualnym fatecem, co wybierasz?

Zapłacenie 3 i pół bomby, by latać pedałem w rajtuzach, drugi raz po tym samym mieście.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales pokryło się złotem!

Lub pełną akcji przygodę, do ogrania z kumplami przy piwku, za którą nic nie musisz płacić

BossySneakyHuman-size_restricted.gif

SpiffyJampackedGuineapig-size_restricted

Opublikowano

Jeden krótki post, a jak pięknie podsumowuje experience z PayStation 5 :shieeet:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Idziesz z dziewczyną do sklepu, a ona mówi jak chcesz to sobie kup tę grę na PS5 za 350 zł. Ty mówisz, że nie masz PS5 i nie stać cie na gry za 350zł. Mówisz, że masz Xboxa i cebula pass za 4zł. Ona: Ten leszcz nie zapewni mi i moim dzeciom przyszłości, bo to biedak jest z kiepską pracą. Zrywam z nim.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Ej boty, ciec po nocce na parkingu wam odlatuje. Posprzątacie debila, czy poprosić incha o szpagat? :cool2:

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Idziesz z dziewczyną do sklepu, a ona mówi jak chcesz to sobie kup tę grę na PS5 za 350 zł. Ty mówisz, że nie masz PS5 i nie stać cie na gry za 350zł. Mówisz, że masz Xboxa i cebula pass za 4zł. Ona: Ten leszcz nie zapewni mi i moim dzeciom przyszłości, bo to biedak jest z kiepską pracą. Zrywam z nim.

Piękne masz marzenia o posiadaniu dziewczyny ale wracaj już do walenia konia na sprzęt rtv i agd  :)

Opublikowano

Aha.... No nieźle jak na DLC. Prawie tyle co pełnoprawna NAJLEPSZA gra na nową generację konsoli Microsoftu.e48c9e06c3814ea89fdca54452bf6a26.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Elegancko wyjanione kolejne kłamstwo klapów. 

To i tak więcej niż kampania w każdych gearsach. I nie, nie każdy gra w multi. 

Opublikowano

7.5h? No nie wiem, no nie wiem.

Teraz, 20inchDT napisał:

tylko spierdony nie grają w multi

NIE MA SINGLA? NIE KUPUJĘ XDDDDD

Teraz, 20inchDT napisał:

tylko spierdony nie grają w multi

"NIE MA SINGLA? NIE MA PIENIĄŻKÓW" XDDDDD ZWIERZĘTA

Opublikowano

Koledzy, ale nie zmuszajcie mnie takimi tekstami, żebym wszedł w tryb kluski :shotgun:

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

To i tak więcej niż kampania w każdych gearsach. I nie, nie każdy gra w multi. 

idąc tą logiką można też powiedzieć też że "nie każdy gra w singla"

więc na ile godzin i co oferuje  dla takich ludzi Spiderman?

Opublikowano

To my "name is mayo 1" i "my name is mayo 2" mają wersje pudełkowe?

Opublikowano
Godzinę temu, cotek napisał:

Wyjdzie Scorn i Hellblade 2 to się pomyśli, o ile nie wyjdą z tego dwie kupy na 5 godzin to nie będzie o czym myśleć

Hellblade jedynkę skończyłem, nie kupiłbym konsoli dla tej gry choć ciekawa to jednak większy indyk jak dla mnie, zobaczymy co Scorn zaprezentuje

Opublikowano

Singiel to esencja gamingu ale od incha nie spodziewam sie niczego poza byciem dzbanem. Multi to powinien byc dodatek (nawet jezeli spedzimy tam wiecej godzin) a jesli proporcje sie odwracaja to ewidentnie cos poszlo nie tak

Fps boost? Raczej kurwa fps spust. Spuszcza rozdzialke z 4k na gowno rozmazane. Kolejna technologia z redmond ktora zawojuje swiat wyswietlaczy w kalkulatorach XDDD

Opublikowano

Nie wymagaj od klapów, że będą wiedziały, co to dobre multi. 
To kolejny aspekt w którym sony ich upośledza.

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Singiel to esencja gamingu

:facepalm: Szczególnie te sportówki, które kupujesz co rok

Opublikowano

Nie no, singiel król, multi chooj. Taka jest prawda. Nie mam 13 lat żeby godzinami naparzać w multi z kolegami i w kółko robić to samo.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

i w kółko robić to samo.

dobrze, że w singlu robisz ciągle coś innego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.