Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

no no, profil PSN pusty, "bo ogrywałem wszystko na PC", a teraz nagle na PS5 będzie ogrywanko xdd

?????? 

ktos mi wytłumaczy po polsku co ten typ znowu sobie uroił?

Teraz, PanKamil napisał:

Dualsense to coś wspabialego:banderas: jakbym miał teraz grac na innych przedpotopowych padach to bym wolał sobie uciąć ręce niż sie męczyć.

Najlepszy pad na jakim grałem w historii. Mam od xboxa one do PC i jest spoko ale to jednak inna liga

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja tam w sumie nic do DualSensa nie mam. Klapy po raz pierwszy od kilkunastu lat mają okazję potrzymać w ręku coś co nie wydaje się zabawką, szok musi być potężny.

1 minutę temu, izon napisał:

ktos mi wytłumaczy po polsku co ten typ znowu sobie uroił?

No nie pamiętasz jak wyszydzaliśmy twój pusty profil na PSN? Coś tam wtedy broniłeś się, że przecież ogrywasz wszystkie multiplatformy i gry z Xa na potężnym PC, nawet miałeś mnie do znajomych dodać, ale chyba coś nie pykło. Pewnie wyszłoby, że jesteś zwykłym teoretykiem, w końcu 15-latek nie mógł ogrywać wszystkiego na bieżąco. :)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam w sumie nic do DualSensa nie mam. Klapy po raz pierwszy od kilkunastu lat mają okazję potrzymać w ręku coś co nie wydaje się zabawką, szok musi być potężny.

No nie pamiętasz jak wyszydzaliśmy twój pusty profil na PSN? Coś tam wtedy broniłeś się, że przecież ogrywasz wszystkie multiplatformy i gry z Xa na potężnym PC, nawet miałeś mnie do znajomych dodać, ale chyba coś nie pykło. Pewnie wyszłoby, że jesteś zwykłym teoretykiem, w końcu 15-latek nie mógł ogrywać wszystkiego na bieżąco. :)

Aha.

Opublikowano

Przecież pad do Sonki jest po prostu teraz poprawny, witamy w 2005roku w którym to miał premierę pad do Xboxa 360

Opublikowano
51 minut temu, LiŚciu napisał:

Schabinio dobrze mówi. GP pokazał sporo dobra w kategorii nadrabiania zaległości. Bo powiedzmy sobie szcerze, wszystko co trafia warte do ogrania do GP to starsze tytuły. 

Co Ty typie pierdolisz to glowa mała :yao:. Medium w dniu premiery to staroć? Outriders w dniu premiery to staroć? FH4 w dniu premiery to staroć? Gears 5 w dniu premiery to staroć? Ori 2 w dniu premiery to staroć? 

Rany, jak można być aż tak odklejonym od rzeczywistości...

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Przecież pad do Sonki jest po prostu teraz poprawny, witamy w 2005roku w którym to miał premierę pad do Xboxa 360

Kurde dawno to było ale nie pamietam,  żeby pad do x360 miał haptyke i inne bajery..

Opublikowano

W ogóle zazdroszczę tym wszystkim osobom które po latach z Sony przesiadły się na Xboxa i w jeden dzień, za pomocą jednego abonamentu otrzymały dostęp do najbardziej różnorodnej, eklektycznej i kompletnej oferty growej na rynku. Dla niektórych był to niemały szok i wyszli z oków jednoplatformowości.

Moje serce rośnie za każdym razem gdy widzę coś podobnego, Spencer powinien dostać pokojowego nobla za to osiągnięcie. Wspaniały mężczyzna.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle zazdroszczę tym wszystkim osobom które po latach z Sony przesiadły się na Xboxa i w jeden dzień, za pomocą jednego abonamentu otrzymały dostęp do najbardziej różnorodnej, eklektycznej i kompletnej oferty growej na rynku. Dla niektórych był to niemały szok i wyszli z oków jednoplatformowości.

Moje serce rośnie za każdym razem gdy widzę coś podobnego, Spencer powinien dostać pokojowego nobla za to osiągnięcie. Wspaniały mężczyzna.

Pewnie dlatego na olx i Allegro są setki ofert na 2-3 miesięczne xboxy albo ofert na wymianę za ps5. Konsola porwała tłumy :)

Opublikowano

Nie wiem, nie obchodzi mnie to szczególnie. W liczących się rynkach Xboxy wyprzedają się na pniu co oznacza popyt i bodziec do dalszych inwestycji. MS ma najlepsze usługi i technologie, a także największe wsparcie 1st party na rynku, dostaje coraz więcej gier z KKW i zwyczajnie staje się konsolą kompletną. 

Często piszę, że będzie powtórka z X360, ale czuję, że to będzie po prostu najlepsza generacja Microsoftu. Wspaniały czas na bycie graczem. :banderas:

Opublikowano

Powiem tak:  oby! Odpalenie i pierwsze chwile z series

x to dla mnie najmniej nextgenowe doświadczenie w historii gracza, ale nie da się ukryć, ze M$ może jeszcze namieszać. Czekamy na nowe gry.

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Pewnie dlatego na olx i Allegro są setki ofert na 2-3 miesięczne xboxy albo ofert na wymianę za ps5.

To własnie miałem na myśli pisząc o klapach poruszających się między wymiarami rzeczywistości i swoich urojeń.

Dajesz linki do tych setek ofert, czekamy :dafuq:

Opublikowano

Kto jak to ale Ty to masz dużo czasu żeby sobie wejść i sprawdzić;)

Opublikowano

ALE BOOOOMBY

połowa gierek dawno w gp, druga nawet 1/100 użytkowników PS4 nie ogra, bo nie mają VR’a

ale Reza to sobie stestuje

Opublikowano

Konkurencja to dobra rzecz jak widać.  Ćwierćinteligentne klapy pewnie i tak zaraz jakieś fikołki odstawią byle tylko nie wyszło, że MS coś robi dobrze.

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Weź tu zrozum  tych ludzi:

wrzucają w gp jakiś stary szrot z 120 fps  - Kochamy cie krolspencer, dzięki ci o panie za twe hojne dary, bede grał w gre

wychodzi zajebista nowa gra w pięknej oprawie - Ale gówno, jak z PS3, o kurwa to za to trzeba płacić?

Żelazna logika :ragus:

Weź ty ogarnij dałna albo się wyloguj w pizdu. 

8 minut temu, MYSZa7 napisał:

ALE BOOOOMBY

połowa gierek dawno w gp, druga nawet 1/100 użytkowników PS4 nie ogra, bo nie mają VR’a

ale Reza to sobie stestuje

Mhmmmm całe 4 tygodnie xD ale będzie wyścig po platynki za free XDDD 

Opublikowano
40 minut temu, izon napisał:

Kto jak to ale Ty to masz dużo czasu żeby sobie wejść i sprawdzić;)

Czy jak zwykle pyerdolisz od rzeczy :xboss:

Pewnie przeglądałeś te oferty z kolegą mopsem siedzącym na kolanach.

Opublikowano

ale te gierki to na stałe są do konta przypisane

Opublikowano

Jaki wyścig? Te gry dostaniemy ZA DARMO, NA ZAWSZE. Sony? Najpierw pomysł z dodawaniem gier do subskrypcji, a teraz 10 gier ZA DARMO, prawdziwi króle :banderas:

Opublikowano

No, wśród ślepych klapów jednooki Sony królem:reggie:

Opublikowano

Sony niszczator  :banderas: Jimbo Ryan? Zawsze szanowałem! Tylko ten horizon troche drogo, jak mi zapłacą 2k to zagram w to ścierwo drugi raz  :)

Opublikowano

ale tak jak pisze Ins, konkurencja dobra rzecz

Opublikowano

Ja pierdole kiedy zieloni cyrkowali i robili wszystko pod publiczke weszlo POTEZNE SONY i sprowadzilo xboxa do parteru. Lezec! Ale dojebali i to bez zadnego abonamentu :obama:

No a teraz Ryan odstawiaj flaszke i date premiery ps now dla narodu polskiego poprosze i moze nawet bedziemy kolegami

Opublikowano
20 minut temu, Hubert249 napisał:

Weź ty ogarnij dałna albo się wyloguj w pizdu. 

Mhmmmm całe 4 tygodnie xD ale będzie wyścig po platynki za free XDDD 

Jest i pierwsza ofiara GodStation Passa :xboss:pieknie pekaja zielone dupska a to dopiero lekka bryza przed nadchodzacym JAPONSKO-GIERKOWO-DARMOWO-NEXTGENOWYM TSUNAMI 

Opublikowano

Jim Ryan już jedzie do whiskera ustalić szczegóły psnow w Polsce 

Opublikowano

Microsoft: 7 BOMB ROCZNIE NAM PŁAĆ I GRAJ NA CZAS BO ZNIKNIE ZARAZ! I NIEBAWEM I TAK PODWYŻSZYMY CENĘ GOLDA! :pawel:

Sony: Rozumiemy, że jest epidemia. PlayStation zawsze jest najlepszym miejscem do grania i spędzenia czasu w domu. Dajemy wam za darmo 10 gier i nieważne czy macie PS Plus, czy nie, gry z Wami zostaną, tak jak i my w Waszych sercach. Dziękujemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.