Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bardzo mi się podoba te wasze wsparcie. Pokazałem FAKTY, dwie nowe gry wydane na PS5, które mają niesamowicie szybkie loadingi i jedna nową na Series X, która ma po prostu szybkie loadingi ale dalej naginajcie rzeczywistość i narrację pod siebie.

Opublikowano

Kurwa pijak przepłacil za tv lepiej wyglądający od seri c i sranie po ścianach. Pytanie jest jedno dlaczego nie kupił oleda od sony...? Tylko takie połączenie zbliża do Boga, a tak to zostaje sam pieprz

Opublikowano

XD, a jednak nie poszły. 

Sztywne 60 fps, ostre jak żyleta tekstury i loadingi kilkusekundowe.

A jak na xboxie? Doom 93 ma już fps boosta?

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

A nie ma nawet 9 :obama:

Trafne określenie biblioteki ex'ów na Xboxa i ich ocen :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, WisnieR napisał:

Bardzo mi się podoba te wasze wsparcie. Pokazałem FAKTY, dwie nowe gry wydane na PS5, które mają niesamowicie szybkie loadingi i jedna nową na Series X, która ma po prostu szybkie loadingi ale dalej naginajcie rzeczywistość i narrację pod siebie.

Pokazałeś gry 1st party vs grę bloober team :reggie: Uczciwe porównanie. Porownanie tych samych gier z next genowymi patchami juz bee, bo nie pasuje do narracji.

Opublikowano

PS5 - prestiż, produkt premium, dbałość o detale robiące piorunujące wrażenie od samego początku. CZUĆ COŚ NOWEGO.

2n1fn8z8b5w51.jpg?width=960&crop=smart&a

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Sztywne 60 fps, ostre jak żyleta tekstury i loadingi kilkusekundowe.

Nie no, w 1440p byla paćka u kolegi - ale jak klapy dalej siedzą na 1080p to może nie robić różnicy, przynajmniej jest wtedy super-sampling.

Chociaż przy screen tearingu jaki zafundowało mi 4K to nie dziwię się, że ludzie wolą płynność.

Opublikowano
Pokazałeś gry 1st party vs grę bloober team :reggie: Uczciwe porównanie. Porownanie tych samych gier z next genowymi patchami juz bee, bo nie pasuje do narracji.
Przepraszam podaj mi tytuł tej nowej gry first party na Xboxa? Aha... No jak ją w końcu wydadzą, to na pewno będzie milion porównań i zobaczymy jak to wyjdzie. Tymczasem trzymajcie się tam na Xboxie i dalej czekajcie na te nowe gry. W końcu jakieś wyjdą.
Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Trafne określenie biblioteki ex'ów na Xboxa i ich ocen :kaz:

Mendrek, dlaczego zakupiłeś Switcha, a nie kozak-kurva-pleykę5 :reggie:

Tylko nie mów, że nie można kupić, bo nie raz były wrzutki z ofertami z elektro marketów, jakieś bundle z Fifka i czymś jeszcze.

Coś mi się wydaje, że nawet najbardziej fanatyczne klapy wiedzą, że to koniec dominacji PlayStation, tylko nie każdy klap jest jeszcze gotowy głośno o tym powiedzieć:yao:

Opublikowano

Mi tam troszkę szkoda klapów, muszą na forum udawać jakie to PS5 jest k,urwa niesamowite i w ogóle gamechanger, ale każdy hejter poszedł w podskokach po tego yebanego w dupę Xboxa bez gier. ;( Jak widać można udawać przed innymi, ale nie przed samym sobą.

pomijam casus whiskera, bo widać, że ten człowiek jest gdzieś w głębi serca nieszczęśliwy - ciągła próba udodownienia jak mu to jest zajebiście przynosi efekt odwrotny do zamierzonego. Zakupy i picie do konsoli nie wypełnią pustki w sercu, nie mówiąc już o tym że gość pracuje jako ratownik i dzień w dzień na kacu przychodzi do roboty.

także co tu dużo mówić... :reggie: 

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Pokazał nextgenowe exclusivy. Nie będziemy się wiecznie bawić w porównywanie gier sprzed 10 lat..

Opublikowano
9 minut temu, WisnieR napisał:
15 minut temu, 20inchDT napisał:

Przepraszam podaj mi tytuł tej nowej gry first party na Xboxa? Aha... No jak ją w końcu wydadzą, to na pewno będzie milion porównań i zobaczymy jak to wyjdzie. Tymczasem trzymajcie się tam na Xboxie i dalej czekajcie na te nowe gry. W końcu jakieś wyjdą.

mogę mieć pytanie? jak zamierzasz porównywać dwie zupełnie różne gry na różnych sprzętach?

Jak na xboxie wyjdzie Microsoft Flight Simulator w którym odtworzona jest cała kula ziemska, ale gra będzie się wczytywać wolniej niż klaustrofobiczne levele z remake'u Demons Solus, to znaczy że plejka wygra czy przegra? :philosoraptor:

Opublikowano

Wtopili kasę w tego ssd, to teraz przy każdej grze będą się skupiać na loadingach. Gry 3rd party już pokazały, że loadingi w multiplatformach są takie same, a czasem nawet szybsze na xsx.

Opublikowano

"Jak na xboxie wyjdzie Microsoft Flight Simulator"

I tak w każdym poście. Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem...

To niech już coś w końcu wyjdzie na tego XBOXa i w końcu ZMASAKRUJE te plej(pipi)e bo się doczekać nie możemy.

Opublikowano

Niedługo wypasiony Switch z OLEDem i ADA LOVELACE i DLSS i 4k i większą pamięcią i krzyżakiem w nowych joyach. PS4 PRO w kieszeni. Do tego kontynuacja jednej z najlepszych gier ever: BOTW2.

Spoiler

szkoda mi Was :(

:obama:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
3 minuty temu, WisnieR napisał:

Jak na xboxie wyjdzie Microsoft Flight Simulator"

I tak w każdym poście. Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem...

Przecież to jest już oficjalne - żadne przypuszczenia ani gdybanie, a gra (hehe) wyląduje latem.

https://news.xbox.com/en-us/2020/12/10/microsoft-flight-simulator-coming-to-xbox-series-xs-summer-2021/

Z resztą, co by nie mówić, tutaj były już wstawiane screeny z Gearsów 5 i Godrizona które konkurowały bez zająknięcia z dedykowanymi PS5 grami także nie wiem na co ty jeszcze czekasz. :reggie:  

Opublikowano

uwaga nie można już rozmawiać o zapowiedzianych grach, od tej chwili piszemy tylko o DLC do Spidermana,  Medium, rimejku z Demon's Souls i Destruction All Stars

Opublikowano
20 minut temu, dee napisał:

Mendrek, dlaczego zakupiłeś Switcha, a nie kozak-kurva-pleykę5 :reggie:

Bo Switch to idealne uzupełnienie do PS4/PS5, zayebisty handheld i zayebista konsola. W przeciwieństwie do xśmiecia.

Na PS5 przyjdzie pora, bo na razie mam mniej czasu na duże granie. A dostępność nadal wujowa :(

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

uwaga nie można już rozmawiać o zapowiedzianych grach, od tej chwili piszemy tylko o DLC do Spidermana,  Medium, rimejku z Demon's Souls i Destruction All Stars

Co wy macie z tym Destruction all stars. Nikt tym nie walczy. Godfallem też walczymy? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.