Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

w ogóle niesamowity jest damage control Kamila, Xbox Game Studios wydaje gry które są wśród najlepiej ocenianych produkcji, przy których gracze spędzają miliardy godzin, a ten zawsze znajdzie jakiś powód żeby to wyprzeć, powiedzieć że się nie liczy i to żadna zasługa

No ale za to sukces remake Final Fantasy czy Nioh 2 to wspaniały sukces i zasługa Sony

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

to nawet nie są gry Playstation

nie są gry sony a są tylko na konsole sony:ragus: magia kurła:kaz:

lepsza beka to, że gier ms nie ma na xboxie:yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

gamoń bije brawo gra których nie ma na xboxie :ragus: no mówię, że boty to debile:yao:

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

magia kurła

nie magia, ale wykupiona czasowa ekskluzywność.

Opublikowano

Magią jest fakt, że zieloni koneserzy gamingu nie wiedzą za który ze sztosów z Godpassa się zabrać, tyle tego jest. Klapy klasycznie morales, Valhalla i miliony godzin w CW :asax:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

nie magia, ale wykupiona czasowa ekskluzywność.

Czy ty nie widzisz problemu ze swoją głową, że męczysz kuśke do symulatora latania którego nawet nie ma na xboxie? Nie liczyć gier które są na konsoli a liczyć gry których na konsoli nie ma:yao:  Tutaj już tylko lobotomia może pomóc:ragus:

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Czy ty nie widzisz problemu ze swoją głową, że męczysz kuśke do symulatora latania którego nawet nie ma na xboxie? Nie liczyć gier które są na konsoli a liczyć gry których na konsoli nie ma:yao:  Tutaj już tylko lobotomia może pomóc:ragus:

ale co mnie to obchodzi że nie ma tej gry na konsoli?

nie jestem ograniczony do jednej platformy, mam PC, wykupiony Gamepass Ultimate i dostęp do Microsoft Flight Simulator oraz setek innych gier...  więc dlaczego miałbym udawać że ta gra nie istnieje?

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

nie jestem ograniczony do jednej platformy, mam PC, wykupiony Gamepass Ultimate i dostęp do Microsoft Flight Simulator oraz setek innych gier...  więc dlaczego miałbym udawać że ta gra nie istnieje?

Znam durni dla których ekosystem to wada, a nie zaleta. :pawel: 

Opublikowano

Ekosystem Sony jest wspaniały, mam PSX, PS2, PS3, PS4 i PSP nie ma lepszego ekosystemu niż sonka, nic tam nie działa ze sobą.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Boże jaki beton :ragus:przecież to jest temat o konsolach:dynia:

Opublikowano

To zmień temat bo ci się coś po(pipi)ało. Tu się napierdalają konsolowcy, a nie pedałowo z RGB na biurku.
Opublikowano

Kurwa xD jakieś consol warsowe randomy będą nam mówić o czym możemy pisać A o czym nie xDD 

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Ekosystem Sony jest wspaniały, mam PSX, PS2, PS3, PS4 i PSP nie ma lepszego ekosystemu niż sonka, nic tam nie działa ze sobą.

Moją ulubioną funkcją tego ekosystemu jest jego niespójność - nawet jeśli opłacałeś PS+ od samego początku to wciąż połowy z tych gier nie odpalisz na PS5. :ragus:

Opublikowano

Zabawne, że PC nie ma gdy jest nie wygodny ale jest jeżeli chodzi o xboxa i jego ekskluzywność :nosacz2:

Opublikowano

yebane exy xboxa sa tak exowe, że nawet na xboxie ich nie ma:dynia::dynia::dynia: super ekosystem qrwo:xboxssie:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

gdzie tam debil to dalej poziom wyżej niż ten pokemon. 

Opublikowano

Wiecie już dlaczego brakuje półprzewodników?

Spoiler

Bo nadchodzi Switch 2 konsola totalnie totalna! :obama:

Opublikowano

Boty rozyebane leżą teraz zasłaniając się PC bo na ich konsolke nie ma gier:dynia:  a-a-ale na PC jest wiec konsola xbox zaorała 2020 :dynia:

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

ja bardzo lubiłem system crosssave'ów i crossbuyów między PS3 i Vitą. Kupujesz gierke raz i masz ją na dwóch systemach  z jednym zapisem w chmurze

Teraz jak na to spojrzeć to Sony było wtedy prekursorem jeśli chodzi o prokonsumenckie podejście do klienta, Potem coś się zepsuło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.