Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

To popraw sie jeszcze raz i sprawdz co wyszlo na pc. Potem mnie obudz jak wyjda faktyczne hity a nie drugoligowce

Ty chyba nie myslisz ze wiecej exow nie wyjdzie na PC?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Skyrim i Fortnite też, ale to nie znaczy, że będę mówił, że to gry wybitne, bo nic o tym nie świadczy. Popularność nie jest gwarantem jakości.

Kurwa chodzi mi ze dla fana playstation taki got czy spider z miejsca staly sie znaczaca marka ktorej strata by zabolala

Z reszta jebac. Juz dawno temu powiedzialem co sadze o tych plotkach romansowania z pctem i zdania nie zmienie. Dzien w ktorym gry takie jak tlou, uncharted czy god of war pojawia sie na pc bedzie dla mnie dniem smierci PlayStation. Od tej pory to bedzie zwykly kawalek konsoli bez duszy i tozsamosci jak xbox. Ale nic nie wskazuje zeby to mialo sie wydarzyc poza plotkami randomow z twittera do ktorych pucuje sie deep thorat

Opublikowano
24 minuty temu, schabek napisał:

Ruda i kurier nie sa nawet blisko gier od ND, Kratosa czy GT jesli chodzi o tradycje i wartosc samej marki dla fanow playstation. Nie przyjely sie tez tak dobrze jak nowosci typu GoT czy Spiderman ktore day one weszly do topu. 

Jezeli playstation straci cos wartosciowego dla fana to wtedy mnie obudzcie. Do tej pory nie stracilo.

W dniu 23.03.2021 o 14:24, schabek napisał:

Nie pierdol, user score jest wazniejszy. Gry sa dla ludzi i to ich zdanie jest najwazniejsze

Klapy jak zwykle zyja w alternatywnym swiecie.

spacer.png

Zrzut ekranu 2021-03-26 o 12.00.52.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gran Turismo to jest legenda nawet jesli ostatnia wala w chuja. A gt sport wcale nie jest takie zle, user score wynika ze slabej premiery w tym przypadku

Opublikowano

GTS:banderas: rywalizacja online jeszcze nigdy nie była tak profesjonalna i pełna emocji:obama:

Tymczasem w forzie albo jeżdzisz z botami albo :dynia:

Opublikowano

6.5 mln sprzedanych kopii - świat zwariował xDDDDD

jedyni wariaci to wy.

Opublikowano

tak ale:

• to niezła gra od słabego studia
  • nowe IP
  • ostatni duży tytuł na PS4
  • Assassin's w Japonii
  • open-world (a jest ich przesyt)
  • gra o dość niepopularnej tematyce
  • ex na Plejkę

więc summa summarum możemy uznać, że wynik ten jest wręcz wybitny i porównywany może być z takimi tuzami jak Call of Duty or GTA

Opublikowano
37 minut temu, schabek napisał:

jesli chodzi o tradycje i wartosc samej marki dla fanow playstation.

schabek to brzmi jakby dziad z Twojego avatara to wymyślił 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

W KWESTII EKSOW JESTEM KONSERWATYSTA 

Opublikowano

Ale mnie dzisiaj wkurwiacie

Chyba czas zajebac pare okrazen w godrizonie na uspokojenie

Opublikowano

Przecież oni kochają taki sposób działania, tylko chcieliby, żeby druga strona to robiła

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślisz, że w oczach klapów status pełnego exa na Xboxa sprawiłby, że te gry z automatu stałyby się ciekawe?

Status eksa niewatpliwie wplywa na ocene gry

Opublikowano
47 minut temu, schabek napisał:

Ruda i kurier nie sa nawet blisko gier od ND, Kratosa czy GT jesli chodzi o tradycje i wartosc samej marki dla fanow playstation. Nie przyjely sie tez tak dobrze jak nowosci typu GoT czy Spiderman ktore day one weszly do topu. 

Jezeli playstation straci cos wartosciowego dla fana to wtedy mnie obudzcie. Do tej pory nie stracilo.

GT to jest obecnie kupsztal, po 30 minutach wyłączyłem. Kratos spoko ale bez szału plus to nie to samo co stare części. Mogli tą gierkę inaczej nazwać. Gierki od ND fakt spoko i bez konkurencji w mojej ocenie na rynku. Ruda to akurat najmocniejsza nowa marka od Sony. A GoT na 100% wyjdzie na PC. Zresztą przecieki jasno mówią, Sony dalej będzie kontynuować porty z PS4 a ze swojej strony dodam ,że na pewno spodoba im się kasa płynąca od graczy PCtowych i trend się utrzyma. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ukukuki napisał:

Sony dalej będzie kontynuować porty z PS4 a ze swojej strony dodam ,że na pewno spodoba im się kasa płynąca od graczy PCtowych i trend się utrzyma. 

Przy łatwości portowania gier między poszczególnymi platformami, licząc od poprzedniej generacji konsol, trudno się dziwić. Pytanie w jakim tempie te gry będą się pojawiały na pecetach.

Opublikowano

grunt aby robili gry stricte pod konsole z wykorzystaniem całego potencjału pod jedną architekturę a dopiero później jakiś zespół C czy zewnętrzna firma portowała to.

Opublikowano

Godzinę temu, messer88 napisał:

z26445887V,Jaroslaw-Kaczynski-podczas-wy

Wzywam wszystkich członków Playstation i tych, którzy nas wspierają, by wzięli udział w obronie exów

Opublikowano

jak tam mordeczki? jeszcze tylko 2.5h do:

byle do E3

ostatecznego rozwiązania kwestii klaperskiej 

mrowia potencjalnych sztosingerów (o ile day1 w passie, inaczej olewam)

:banderas:

1 minutę temu, ASX napisał:

z26445887V,Jaroslaw-Kaczynski-podczas-wy

Wzywam wszystkich członków Playstation i tych, którzy nas wspierają, by wzięli udział w obronie exów

#CancelXboxGamePass

Opublikowano

Coś w ttm jest, że najgłośniejsi konserwatyści w polityce to z zasady kryptogeje, rozwodnicy, jebaki i pijaki.

Z klapami podobnie. Najgłosniejsi to po prostu kryptoboty, które jeszcze nie są gotowe na coming-out. Ale jestem pewien, że każdy z ostatnich klapów potajemnie masuje michałka napawając się brutalistycznym pięknem, aurą dominującej mocy i wyniosłą elegancją potężnego XSX.

Opublikowano

Nigdy tego nie zrozumiem, żeby bronić czegoś co nie jest dobre, a z drugiej strony jechać po konkurencji, żeby sobie pozornie udowodnić, że jednak to co nie jest dobre nie jest wcale takie złe, gdy można tak zwyczajnie po ludzku pójść do sklepu po Switcha.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślisz, że w oczach klapów status pełnego exa na Xboxa sprawiłby, że te gry z automatu stałyby się ciekawe?

Kurna może, odkąd opłaciłem tego gamepassa to tylko dylematów mi przybyło: grać na PC czy konsoli? Zadam gier eksluzywnych dla spokoju umysłu! Na Nintendo i Sonce to jednak człowiek mniej ma nerwów.

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.