Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, Czoperrr napisał:

Prawda? Dlatego wykupiłeś na 3 lata z góry :lapka:

Nie. Wykupiłem na 3 lata z gory bo wyszło tanio;) Swoją drogą też nie wiem czym się kierował M$ dobierając te gry do usługi. Finalnie te nieliczne retrosy z X360 które mnie interesowały jak Lost Oddysey czy Blue Dragon i tak musiałem kupić osobno. Dla odmiany gry typu Fifa 15 to chyba jakiś żart. Usługa ma potencjał ale myślę, że miną ze 3 lata żeby móc powiedzieć - ma to sens. Miłym ukłonem są odświeżenia Age of Empires na PC.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No nie jest to najbardziej przekonujące tłumaczenie świata :xboss:

Opublikowano
1 hour ago, izon said:

Nie. Wykupiłem na 3 lata z gory bo wyszło tanio;) Swoją drogą też nie wiem czym się kierował M$ dobierając te gry do usługi. Finalnie te nieliczne retrosy z X360 które mnie interesowały jak Lost Oddysey czy Blue Dragon i tak musiałem kupić osobno. Dla odmiany gry typu Fifa 15 to chyba jakiś żart. Usługa ma potencjał ale myślę, że miną ze 3 lata żeby móc powiedzieć - ma to sens. Miłym ukłonem są odświeżenia Age of Empires na PC.

Z tą Fifa to dlatego, że jest z EA Access. Mogliby usunąć i zaoszczędzić serwery No ale ja za te serwery nie płacę więc mam to w doopie. 

Opublikowano

Największym problemem w tym wszystkim jest linkowanie tego ścierwa PPE.

Opublikowano

Zgadzam się że PPE to szambo, ale akurat redakcja Digital Foundry to goście którzy znają się na rzeczy.

Btw. Widzę że w komentarzach walczy człowiek ziarno, jak zwykle sam przeciwko całemu światu xd

Opublikowano

Ppe to taki odpowiednik ścierwa Fakt, dla amebowych debili. 

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

Btw. Widzę że w komentarzach walczy człowiek ziarno, jak zwykle sam przeciwko całemu światu xd

Zanim wejdę - mam przeczucie graniczące z pewnością, że będzie udowadniał wszystkim, że to nie jest prawdziwy HDR.

edit: Gears 5 oszukany HDR, lepsze SDR. 

Spider-Man's "I Don't Need a Doctor" | Know Your Meme

a może to wina tego TV-ka Sony który kupił? Tam też był jakiś problem z natywnym 4K (pewnie stąd "perfect for PS5"). Zrzutka na OLEDa?

Opublikowano

Na ps5 znowu coś nie działa? Jestem zaskoczony.

Opublikowano

Przepraszam, tak zapytam czy na xboxie series x wszystko działa? 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Przepraszam, tak zapytam czy na xboxie series x wszystko działa? 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

OCCcW04.jpg

To zapowiedź białej wersji XsX ?

3 minuty temu, ASX napisał:

Nie pytam o Xone, x360, xboxclassic tylko o sexa. Nie wiecie czy działa czy nie bo nie ma na czym sprawdzić kurwa bo nie na gier. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie wiecie czy działa czy nie bo nie ma na czym sprawdzić kurwa bo nie na gier. 

Co nie przeszkodziło Ci w granku wczoraj na nadkonsoli :lapka: Nic dziwnego, bo ten małż nadaje się do dwóch gierek, z czego jedna wyszła już 13 lat temu, potem to tylko stoi i szpeci otoczenie.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

TO futurystyczna plejsraka V kolego 

To jest futurystyczna nadkonsola 5.

575B5291-7F1F-4A5E-BEC8-E98D09C66612.jpeg

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Co nie przeszkodziło Ci w granku wczoraj na nadkonsoli :lapka: Nic dziwnego, bo ten małż nadaje się do dwóch gierek, z czego jedna wyszła już 13 lat temu, potem to tylko stoi i szpeci otoczenie.

W piątek płaciłem ratę za Xbox all acces. Musiałem posypać głowę popiołem wiec odpaliłem. 

A tak przy okazji - The Medium to bardzo dobra gra IMO

Opublikowano

Jakoś nie dziwi mnie, że kolejne kłamstwo niebieskiej strony pada z klawiatury gościa, który trzepie gruchę na kawałek plastiku w intencji walki o dobre imię korporacji.

Opublikowano

Akurat spadki FPS są takie same w obydwu wersjach. Jedyna różnica to lepsze cienie na PS5 (porównywalne do tych z wersji na PC).

Opublikowano

Kłamstwo z tymi cieniami. Widać jest we krwi klapersów.

Czy wy w ogóle rozumiecie co słyszycie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.