Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, Czoperrr napisał:

Prawda? Dlatego wykupiłeś na 3 lata z góry :lapka:

Nie. Wykupiłem na 3 lata z gory bo wyszło tanio;) Swoją drogą też nie wiem czym się kierował M$ dobierając te gry do usługi. Finalnie te nieliczne retrosy z X360 które mnie interesowały jak Lost Oddysey czy Blue Dragon i tak musiałem kupić osobno. Dla odmiany gry typu Fifa 15 to chyba jakiś żart. Usługa ma potencjał ale myślę, że miną ze 3 lata żeby móc powiedzieć - ma to sens. Miłym ukłonem są odświeżenia Age of Empires na PC.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No nie jest to najbardziej przekonujące tłumaczenie świata :xboss:

Opublikowano
1 hour ago, izon said:

Nie. Wykupiłem na 3 lata z gory bo wyszło tanio;) Swoją drogą też nie wiem czym się kierował M$ dobierając te gry do usługi. Finalnie te nieliczne retrosy z X360 które mnie interesowały jak Lost Oddysey czy Blue Dragon i tak musiałem kupić osobno. Dla odmiany gry typu Fifa 15 to chyba jakiś żart. Usługa ma potencjał ale myślę, że miną ze 3 lata żeby móc powiedzieć - ma to sens. Miłym ukłonem są odświeżenia Age of Empires na PC.

Z tą Fifa to dlatego, że jest z EA Access. Mogliby usunąć i zaoszczędzić serwery No ale ja za te serwery nie płacę więc mam to w doopie. 

Opublikowano

Największym problemem w tym wszystkim jest linkowanie tego ścierwa PPE.

Opublikowano

Zgadzam się że PPE to szambo, ale akurat redakcja Digital Foundry to goście którzy znają się na rzeczy.

Btw. Widzę że w komentarzach walczy człowiek ziarno, jak zwykle sam przeciwko całemu światu xd

Opublikowano

Ppe to taki odpowiednik ścierwa Fakt, dla amebowych debili. 

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

Btw. Widzę że w komentarzach walczy człowiek ziarno, jak zwykle sam przeciwko całemu światu xd

Zanim wejdę - mam przeczucie graniczące z pewnością, że będzie udowadniał wszystkim, że to nie jest prawdziwy HDR.

edit: Gears 5 oszukany HDR, lepsze SDR. 

Spider-Man's "I Don't Need a Doctor" | Know Your Meme

a może to wina tego TV-ka Sony który kupił? Tam też był jakiś problem z natywnym 4K (pewnie stąd "perfect for PS5"). Zrzutka na OLEDa?

Opublikowano

Na ps5 znowu coś nie działa? Jestem zaskoczony.

Opublikowano

Przepraszam, tak zapytam czy na xboxie series x wszystko działa? 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Przepraszam, tak zapytam czy na xboxie series x wszystko działa? 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

OCCcW04.jpg

To zapowiedź białej wersji XsX ?

3 minuty temu, ASX napisał:

Nie pytam o Xone, x360, xboxclassic tylko o sexa. Nie wiecie czy działa czy nie bo nie ma na czym sprawdzić kurwa bo nie na gier. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie wiecie czy działa czy nie bo nie ma na czym sprawdzić kurwa bo nie na gier. 

Co nie przeszkodziło Ci w granku wczoraj na nadkonsoli :lapka: Nic dziwnego, bo ten małż nadaje się do dwóch gierek, z czego jedna wyszła już 13 lat temu, potem to tylko stoi i szpeci otoczenie.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

TO futurystyczna plejsraka V kolego 

To jest futurystyczna nadkonsola 5.

575B5291-7F1F-4A5E-BEC8-E98D09C66612.jpeg

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Co nie przeszkodziło Ci w granku wczoraj na nadkonsoli :lapka: Nic dziwnego, bo ten małż nadaje się do dwóch gierek, z czego jedna wyszła już 13 lat temu, potem to tylko stoi i szpeci otoczenie.

W piątek płaciłem ratę za Xbox all acces. Musiałem posypać głowę popiołem wiec odpaliłem. 

A tak przy okazji - The Medium to bardzo dobra gra IMO

Opublikowano

Jakoś nie dziwi mnie, że kolejne kłamstwo niebieskiej strony pada z klawiatury gościa, który trzepie gruchę na kawałek plastiku w intencji walki o dobre imię korporacji.

Opublikowano

Akurat spadki FPS są takie same w obydwu wersjach. Jedyna różnica to lepsze cienie na PS5 (porównywalne do tych z wersji na PC).

Opublikowano

Kłamstwo z tymi cieniami. Widać jest we krwi klapersów.

Czy wy w ogóle rozumiecie co słyszycie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.