Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ze im nie wstyd takie chujostwo dawac do uslugi za ktora wlasciwie trzeba placic 7 bomb rocznie bo zawiera sie w smyczpassie ja pierdole gdzie jest granica tego obledu ludzie!!!!!

Opublikowano

Klapki jaki trajhard, Gold? 
Tylko klapy się jarają Goldem xD

Opublikowano

Czaicie, że istnieją takie ulungi, które plują na swój czas i mówią, że będą w to grać? Trzeba naprawdę nienawidzieć gier wideo. 

Opublikowano

Truck Racing Championship ma wyższa ocenę niż Days Gone, czaicie jakim gownem musi być w takim razie Days Gone?

Opublikowano

Czoper bohaterem najglosniejszego transferu tej edycji cw :banderas:

Ale nie mozna stracic czujnosci, zielone menelstwo bedzie teraz atakowalo z podwojna sila zeby prawda o wsteczboxie nie ujrzala swiatla dziennego

Opublikowano

Wystarczy mieć odrobine rozumu, nieco więcej niż przeciętny emigrant zarobkowy i szybko się dochodzi do wniosku gdzie jest najlepiej. 

Ja zbieram satyfskację ciężarówkami. Jeszcze kilku a podstawie antonova. 

Xbox syf, pleyka rules. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja zbieram satyfskację ciężarówkami. Jeszcze kilku a podstawie antonova. 

Widać, bo jesteś online na Xboxie :)

Opublikowano

Przeciętny ananas z Polski który nie potrafi liczyc do 10 i gra w Prey na Xboxie radzi by kupić PlayStation, można o lepsza rekomendacje? 

Opublikowano

Zrobiłem research i szukałem pomocy na Reddicie, otrzymałem tylko wiadmości od sfrustrowanych graczy, którzy zaufali marce XBOX a ona napluła im w twarz:

Microsoft refuses to put quality disc drives in their systems. This is why I no longer purchase Xbox’s. Every Xbox i’ve owned has a faulty disc drive. I’ve owned two of each Xbox

My Xbox One X is doing this exact same THING!!! Please make this blowup. I feel like this is an uncommon issue and it sucks for us suffering from it.

Since my One X is 3 years old they are trying to charge me $250 to repair it. Series X Probably has the same disc drive the One X has which is a pile of junk. Expect the disc drive to break on you again and very soon.

Knur z krasnalem dobrze wiedzą, jaki szrot od lat wciskają ludziom i nic sobie z tego nie robią. Robiąc teardown ani słowem nie wspomnieli, że montują tam nętapędy no-name z odzysku i trzymają kilka miesięcy tylko dlatego, że większość ludzi gra w smyczpassa dodając żywotności napędom, które i tak się psują nawet nieużywane.

Mityczny serwis Microsoftu lepszy od serwisu Sony? No możliwe, mają wiele praktyki i okazji by ćwiczyć szybkie naprawiania skoro przeciętny gracz XBOXA naprawia swój sprzęt TRZYKROTNIE podczas trwania generacji. Pracownicy serwisu Sony wciąż się uczą, bo konsole trafiają do nich niezwykle rzadko.

Hatfu na tych partaczy zielonych, nie potrafią w systemy operacyjne i nie potrafią w sprzęt. Wracam na Linuxa, gamepass na PC nie jest warty męczenia się z tą firmą.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Przeciętny ananas z Polski który nie potrafi liczyc do 10 i gra w Prey na Xboxie radzi by kupić PlayStation, można o lepsza rekomendacje? 

Wbił 10gs i odpalił 4 kolejne gry. Ciężko to nazwać graniem. Typowy lisciu.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Widać, bo jesteś online na Xboxie :)

No retrogranko jest w modzie c`nie...

Po emocjach na sonce czasem się troche studze xboxem. Żeby nie zwariować ze szczęścia:)

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Pluciea w mordę ciąg dalszy :obama:

Screenshot_20210330-180537_Chrome.jpg

Łooo, Hard Corps: Uprising. Xbox ch*j, ale fajnie że ktoś przypomniał o tym zacnym prequelu do Contry. Polecam jak ktoś lubi staroszkolne wyzwania w nowoczesnej oprawie od twórców Guilty Gears. Szkoda, że Konami nie wydało nigdy remastera na nowsze konsole (na Switchu by wymiótł) ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

, że większość ludzi gra w smyczpassa dodając żywotności napędom, które i tak się psują nawet nieużywane.

Coś w tym jest co piszesz. Wredny też jest fanem pudełek i jako pierwszy miał awarie. 

Opublikowano

Dobrze ze czoperrr zaczyna skłaniać się ku PlayStation bo przy ujemny IQ Liścia i dodatnim czoperrra jest jakaś równowaga.

Opublikowano

Retrobox i granie w płyty? Nie dla bota taki luksus. Dekoder ma tylko sens do smyczpassa. W zasadzie na następnej generacji to niech już  po prostu pójdą w streaming, dadzą apkę do zainstalowania bezpośrednio na TV i będzie spokój. M$ nie umie w konsole, więc po co się dalej męczyć?. Oby tylko dało się korzystać z dowolnego pada.

Opublikowano

Moj xbox niestety tez jest uszkodzony. Jak wylaczam go z plyta w srodku to po minucie, dwoch plyta rozkreca sie w wylaczonym xboxie :reggie: trudno, niech sie psuja juz nie mam sily do tego szmelcu

Opublikowano

To akurat normalne, przynajmniej ja tak miałem czasami. Po prostu przez ten czas wentylator chodzi i chłodzi konsolę a kiedy wyłącza się całkiem to napęd też zaczyna pracować. 

Opublikowano

Co to za emocje w CW jak główne klapy po kryjomu GIERCUJĄ na Xboksie :xboss:

Opublikowano

Granie z płyty, co jeszcze? Może pada na kablu macie?

Jebane klapy :/

Opublikowano

Nie ma co się dziwić tym zwierzakom jak z dnia na dzień sony usuwa sklepy z cyfrówkami  :/

Opublikowano

Dźwięk ufo. To jest źródło ich problemów psychicznych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.