Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Granie w Returnal dryftującym padem - nextgenowa jakość. Pozazdrościć feelingu. Takie coś może jarać tylko prawdziwego niebieskiego klapa kamikadze.

Jest ktoś wstanie w ogóle wyjaśnić skąd oni biorą te debilizmy?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Jest ktoś wstanie w ogóle wyjaśnić skąd oni biorą te debilizmy?

Pewnie z życia wziete. A skoro jest tego tyle że aż robią o tym filmiki na YT i składają w sądzie pozwy Sony, to sam rozumiesz.

Opublikowano

Jak wróci do mnie piękna, pachnąca i działająca to przysięgam się poprawić. Będzie postaranko :asax:

póki co gnoję szrotboxa

Opublikowano

Czoperr TAKTYCZNIE

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Pewnie z życia wziete. A skoro jest tego tyle że aż robią o tym filmiki na YT i składają w sądzie pozwy Sony, to sam rozumiesz.

Tak samo jest masa filmików z wadliwymi padami od Xboxa, multum tego w sieci

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

A nawet jakby dali Returnala w plusie to co? Kolejny plaster w ryj zielonych karakanow, którzy w płatnej usłudze to sobie mogą w Morrowinda popykać.

No zajebiscie. Nie mam problemu z dobrymi grami w abo. Czemu miałbym mieć?

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W następnym Plusie będzie prawdziwa bomba - na premierę wpadnie Returnal, ludzie którzy kupili cyfrówkę mogą prosić o zwrot, właściciele fizyków dostaną bonusy.

Zapiszcie sobie ten post.

No byłoby super. Ale ja bym na to nie liczył. 3,5 bomby na drodze nie leży i Sony uponi się o nie.

Opublikowano
18 minut temu, benito82pl napisał:

Ok mam monitor 2k 144hz w jakie eksy na ps5 zagram wykorzystując pełne jego możliwości? Prosze mi odp bo mam ochote kupić Plejstajszon

Najlepiej wygląda na tym TV. Ale lepiej nie kupuj pleyki. Nie wszystkim ją polecam. 

167193017_2023955261091933_4859958984896

Opublikowano

W Sony jeszcze nie ogarnęli takiego prostego ficzera jak VRR nawet w swoich tv, a Ty byś chciał żeby okiełznali taką technologie z NASA jak obsługa 1440p w monitorze podłączonym do PS5.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

na 1440p monitorze wyglada wszystko jak kał, konsola nie puści więcej niż 1080p

Opublikowano

Nie chodzi o to czy, tylko kiedy.

Spoiler

Weźmiesz w końcu Switchunia.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

W necie dziś piszą że plejśmieciara 4.5  dostanie w tej generacji dobrego jednego exa a klapy wyjdą z kanałów po 15 latach, powodzenia chłopaki  :) 

Opublikowano

Chińskie konsolę nie są tak źle wykonane jak switch. Pawcio ale to dla dzieci dlatego użyli takich materiałów!!1 chuj wam w dupe swiczowcy

Opublikowano

Switch? Super sprzęt - biblioteka gier Nintendo i Xboxa w kieszenie. Posiadasz oprócz Switcha konsole od sony i jesteś graczem kompletnym. :banderas:

Opublikowano

Zważ najpierw switcha lite a później switcha razem z dockiem. Zobaczysz który jest leżejszy. Nie wiem kurwa czego znowu nie rozumiesz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.