Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

"Może I my mamy chujowe gry w które nawet nie chcemy grać ale wy nie macie żadnej boty!!!11" to tylko pięknie pokazuje jak pierwszy rok życia tej generacji ssie pauke. Szkoda,  myślałem że prorok klapów hendrix mówił że będzie najmocniejszy początek generacji w historii :)

O kurwa Hendrix, ten to udawał znawcę a potem przychodziła rzeczywistość xD

Opublikowano

schaboszczak wymienia multiplatformy, kupi za 360zł a później obada się w najlepszej jakości w XGP za 4zł.

Dla tego stąpacie po ziemi niebieskie pokraki, do ruchania was przez Ryana  :) 

EyMHC47WEAAbigj?format=jpg&name=large

Opublikowano

20210405_121548.thumb.jpg.de7305b20a1810ba86e9f1c8d7293d4e.jpg

Xd

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Zielone szmaciury zrogowaciale wysmiewaja Oddworlda, Returnala, Ratcheta czy Kene ale sami nie maja kurwa ani jednej gry ktora mogliby odpowiedziec. Ani jednej, na ps5 wychodzi kilka ale oni musza jebac dla zasady chociaz z trailerami i informacjami sa na biezaco takie maja pragnienie nextgenowych gier. Banda polmozgow jebanych hipokrytow, tylko w pysk napluc :) 

Niesamowite jak bez żadnego wysiłku Sony niszczy w obecnej generacji. To już więcej gameplayu zobaczyliśmy w takim FFXVI, które chuj wie kiedy wyjdzie niż z nowego Halo, czy Stalkera 2, tytułów, które niby mają wyjść niedługo. Sony od startu generacji zapewnia na swojej maszynie co kilka miesięcy nowe ekskluzywne gry, gdzie u konkurencji nie dzieję się NIC. Robią co najwyżej jakieś konfy z indykami, a jak już pojawia się temat jakiejś interesującej gry jak wspomniany Stalker 2 to mówią, ze nie mają czego pokazać. Cała promocja Next Genowego grania w wykonaniu M$ opiera się na usłudze z setkami retrogierek.

Boty są tak spragnione jakiegokolwiek sukcesu, że sytuacje z grą o BASEBALLU wynoszą do rangi gamechangera tej generacji. Niestety Panowie, dominacja Sony na tej generacji prawdopodobnie powiększy się jeszcze bardziej przy tak słabej konkurencji, gdzie wydawało się. że przepaść jest tak duża, że ciężko będzie pogłębić ją jeszcze bardziej. XBOX NA KOLANACH.

Edytowane przez izon

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

Niesamowite jak bez żadnego wysiłku Sony niszczy w obecnej generacji. To już więcej gameplayu zobaczyliśmy w takim FFXVI, które chuj wie kiedy wyjdzie niż z nowego Halo, czy Stalkera 2, tytułów, które niby mają wyjść niedługo. Sony od startu generacji zapewnia na swojej maszynie co kilka miesięcy nowe ekskluzywne gry, gdzie u konkurencji nie dzieję się NIC. Robią co najwyżej jakieś konfy z indykami, a jak już pojawia się temat jakiejś interesującej gry jak wspomniany Stalker 2 to mówią, ze nie mają czego pokazać. Cała promocja Next Genowego grania w wykonaniu M$ opiera się na usłudze z setkami retrogierek.

Boty są tak spragnione jakiegokolwiek sukcesu, że sytuacje z grą o BASEBALLU wynoszą do rangi gamechangera tej generacji. Niestety Panowie, dominacja Sony na tej generacji prawdopodobnie powiększy się jeszcze bardziej przy tak słabej konkurencji, gdzie wydawało się. że przepaść jest tak duża, że ciężko będzie pogłębić ją jeszcze bardziej. XBOX NA KOLANACH.

Opublikowano

Klapy jakie upodlenie. Chcąc nie chcąc pozostaje im jaranko indykami na które jeszcze rok temu nikt by nawet nie splunął. Keny , Returnale, jakieś inne szroty, których jedyną unikalną cechą jest nowy standard cenowy. Kompletny upadek niewolników marki, życie w pohańbieniu, jarzmo frajera po wsze czasy.

A najgorsze, że nawet na XSX sobie pograć nie mogą normalnie. Żeby posmakować jedynej next genowej konsoli i geniuszu GP muszą uciekać w konspirację jak za okupacji. No biedni ludzie, aż mi ich żal.

Opublikowano

Dee swoją drogą piękny cytat masz w stopce. Wspaniale opisuje 20cm głębokiego gardła i pozostałych zielonych karakanów z tego tematu. Pytanie, czy można go też przypisać do gościa, który zarzuca innym podniecanie się indykami, gdzie sam promuje usługę, gdzie gra się głównie w retrosy i indyki ;)

Opublikowano

Wymień te sztosy na Sonkę które aktualnie ogrywasz. Czekamy :yao:

Tylko przez pomyłkę nie wpisz ogrywanych w konspiracji sztosów z GP :xboss:

Opublikowano

Właśnie sobie wszedłem na moje konto M$ i połowa znajomych ogrywa niejaki Netflix na platformie Xbox. To jakiś nowy exclusive w goldzie na kwiecień? Odpowiedź na Soulstorma?

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Właśnie sobie wszedłem na moje konto M$ i połowa znajomych ogrywa niejaki Netflix na platformie Xbox. To jakiś nowy exclusive w goldzie na kwiecień? Odpowiedź na Soulstorma?

W sensie jeden z dwóch znajomych?

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

XDDDDDD

Masz jednego znajomego

Kwiczę

Opublikowano

Dobra Izon, dawaj te sztosy na Sonkę które ogrywasz, a nie jakieś halucynacje o Netflix :shieeet:

Opublikowano

No jeden czyli 100% :P Kurwa jak te Boty latwo sprowokować, żeby zamiast grać w exy z gamepassa marnowały swój czas :rofl:

Obecnie dee nie ogrywam sztosów na sonkę bo jestem u rodziny, więc jadę sztosy na Switcha:) Niezmiennie Wiedźmin 3, Persona 5 Scramble, Resident Evil 1 Remake i parę innych :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
12 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

A granie za darmo? Przecież niebieska szlachta za punkt honoru stawia sobie zapłacenie 3 i pół bomby. Nawet dla zasady.

Stać ich...

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

No jeden czyli 100% :P Kurwa jak te Boty latwo sprowokować

db0.jpg

Trzeci żałosny klap w tym temacie po lisciu i schabie. Tamci fantazjowali o ilosci skonczonych gier, a ten o znajomych.

Opublikowano

Widocznie widać, że ludzie się dobrze bawią w dzień wolny zamiast próbować wmówić innym, że się dobrze bawią. :)

Godzinę temu, izon napisał:

bo jestem u rodziny, więc jadę sztosy na Switcha:)

[*] liczę, że w następnej generacji wrócą do konsol faktycznie przenośnych i wsparcia nie polegającego na retro portach, a na razie Switch nie istnieje.

Opublikowano

Deepthroat czekam na jakieś teksty o aborcji itd. Ty już swój poziom pokazałeś i dziwię się, że w ogóle jeszcze masz czelność wypowiadać się w tym temacie po swoich "popisach"..

Opublikowano

Czyli kolejny gracz "u kolegi na kolanach"

I tak się żyje w tym niebieskim cyrku :dafuq:

Opublikowano

Schabek czuje klimat tematu i dostarcza wybitny trolling, proszę się od niego odsmerfować.

Opublikowano

dee naprawdę chłopaki nie wiem, czy zazdrościć, czy współczuć Wam tego kreatywnego myślenia:) Ja wiem, że dla zielonej zgnilizny to jest nie do pomyślenia, zeby grać na różnych platformach a nie tylko na smyczpassie no ale to Wasz problem:)

A kolejne aluzje w Twoim wykonaniu o siedzeniu chłopakom na kolanach ( i tak dosyć delikatnie po wcześniejszych występach o  biciu pałą małych chłopców itd.). Co najmniej dziwne :)

20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

[*] liczę, że w następnej generacji wrócą do konsol faktycznie przenośnych i wsparcia nie polegającego na retro portach, a na razie Switch nie istnieje.

Piękny przykład zakrzywienia rzeczywistości w wykonaniu zielonej hołoty :) Może jeszcze ziemia jest płaska a covid  też nie istnieje?

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.