Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując: mamy kolejnego niewolnika marki niegrającego na plejce5, co chyba dobitnie świadczy o obecnej kondycji tej najgorszej konsoli stacjonarnej w XXI wieku :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
30 minutes ago, izon said:

Obecnie dee nie ogrywam sztosów na sonkę bo jestem u rodziny, więc jadę sztosy na Switcha:) Niezmiennie Wiedźmin 3, Persona 5 Scramble, Resident Evil 1 Remake i parę innych :)

kurde, samiutkie nowe sztosy nie do ogrania gdziekolwiek poza plejką albo switchem

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

kurde, samiutkie nowe sztosy nie do ogrania gdziekolwiek poza plejką albo switchem

No i?

Opublikowano
31 minut temu, izon napisał:

11 minut temu, izon napisał:

Piękny przykład zakrzywienia rzeczywistości w wykonaniu zielonej hołoty :) Może jeszcze ziemia jest płaska a covid  też nie istnieje?

A może zamknij już mordę bezbeku. ?

Opublikowano

O Hubercik widzę pierwszemu psychika dzisiaj siadła:rofl: Panowie Święta są, wyluzujcie!

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Retromaniak gra w retrosy na retrokonsoli. Wszystko się zgadza.

No i super! Jeszcze Planescape Torment na PC, tez fajny retros, polecam:)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

O Hubercik widzę pierwszemu psychika dzisiaj siadła:rofl: Panowie Święta są, wyluzujcie!

Siada to ci playszmaciura  na twarzy. 

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

No nie powiem, rzeczywiście świetny tytuł. Nie rozumiałem do tej pory, że określenie Retrobox było w twoich ustach komplementem dla nowej maszyny MS-u.

Dzięki za wyjaśnienie i wesołych!

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Dee, Paolo wesprzyjcie chłopaka bo chyba nie ogarnia trochę ;)

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No nie powiem, rzeczywiście świetny tytuł. Nie rozumiałem do tej pory, że określenie Retrobox było w twoich ustach komplementem dla nowej maszyny MS-u.

Dzięki za wyjaśnienie i wesołych!

No przecież zawsze mówiłem, że retrobox jest zajebisty bo mogłem te wszystkie classici i inne graty schować do piwnicy :) Również Wesołych!

Opublikowano
5 minut temu, Hubert249 napisał:

@ASX burek ci sie zerwal z lancucha 

Opublikowano

@izon A jak nie jesteś u rodziny, to jakie gry obecnie ogrywasz na PS5?

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

@izon A jak nie jesteś u rodziny, to jakie gry obecnie ogrywasz na PS5?

Planuje Soulstorma :)

Opublikowano

No te łby co obrażają Oddworld’a to chyba faktycznie urodzili się w 2010 roku, jedna z lepszych a napewno ciekawszych serii gier które stworzył Lorne Lanning, już jutro wpadnie do plusa i nawet jakby była w GP to bym jej nie obrażał, barany jaraja się desperadosem albo pinatą i tetrisem w 4k a  mają czelność pisać o takich seriach.

święta u botów spędzone na pożyczaniu sobie baterii bo kioski pozamykane i sprawdzaniu gier z lat 99. Gracze na PS5 ogrywają nową generacje, całe rodziny na świętach są pod wrażeniem jakości, pytają czy oglądają film czy to jeszcze gry, odpowiedz to PlayStation. O Xboxie tylko słyszeli że to na baterie i kolorowe przyciski i bez gier. 

Smutne w tym roku święta u botów bo kurwa Knur Spencer nie dostarczył ANI jednej gry na jajeczko i taki płacz i lament słychać później na forum, wylew żali, zazdrości, zakrzywiania rzeczywistości.

ps. Parkingi też pozamykali na lockdałn?

Opublikowano
23 minuty temu, izon napisał:

Planuje Soulstorma :)

Hejka. Mój kolega ma od brata pożyczonego xboxa i też by chciał obczaić Soulstorma, bo pamięta Abe'a z PSOne i ten remake New N' Tasty mu się podobał. Pyta się czemu nie może w to zagrać, gry nigdzie w sklepie nie widzi.

Co mam mu odpowiedzieć?

Opublikowano

Król na święta dostarczył Outriders, alkohol już Ci whiskey na pamięć siadł, nie zapomnij tylko rat za tv spłacać bo Ci go zabiorą.

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Hejka. Mój kolega ma od brata pożyczonego xboxa i też by chciał obczaić Soulstorma, bo pamięta Abe'a z PSOne i ten remake New N' Tasty mu się podobał. Pyta się czemu nie może w to zagrać, gry nigdzie w sklepie nie widzi.

Co mam mu odpowiedzieć?

Niestety ale musisz mu powiedzieć to co Spencer do swoich graczy - Chuj Wam w dupe i nie dla psa kiełbasa :xboxssie: niestety smutna rzeczywistość w obozie zielonych, takie są fakty, niektórzy próbują jeszcze wyprzeć świadomość świetnych giera ale wiadomo jak jest

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Król na święta dostarczył Outriders, alkohol już Ci whiskey na pamięć siadł, nie zapomnij tylko rat za tv spłacać bo Ci go zabiorą.

No w chuj gracie widzę w niego :D raty? Nie wiem co to jest za to w obozie pleśni na porządku dziennym provident

977AACD4-A3F9-4689-B603-D2D4E63E9631.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Co mam mu odpowiedzieć?

żeby gier z komórek szukał na komórce a nie konsoli ;) 

Opublikowano
24 minuty temu, Mendrek napisał:

Co mam mu odpowiedzieć?

Powiedz żeby sobie odpalił Gears 5 Hivebusters i jak zobaczy najlepszą obecnie grafike na konsolach to szybko zapomni o tym Soulstormie :D

Opublikowano

Hahaha co to ma być? XDDDD  Oddworld był fajny 20 lat temu, ale ta gierka to zwykły indyk robiony po kosztach. 

Opublikowano

Klapy i ich legendarne exy  :pawel:

Opublikowano

Panowie z tym hubercikiem to ktoś chyba złego pokeballa rzucil..

Opublikowano

Przecież ten Oddworld wychodzi też na PS4. Czyli co, na PS5 najlepsze gry to multiplatformy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.