Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dobra whisker, odpal teraz tego INDYCZKA na PS5 :xboss:

Opublikowano

Oddworld to kawał historii szarak i ukłon w stronę fanów aby zakończyć tą historię. Skąd te zielone roczniki 2003 maja cokolwiek o tym wiedzieć? Ten mroczny klimat exodusa:obama:

Opublikowano
3 minutes ago, PanKamil said:

Oddworld to kawał historii szarak i ukłon w stronę fanów aby zakończyć tą historię. Skąd te zielone roczniki 2003 maja cokolwiek o tym wiedzieć? Ten mroczny klimat exodusa:obama:

Jak tam niebieskie szambo zapoznało się z historią Munch's Oddysee i Stranger's Wrath? Pewnie nie, jednoplatformowcy nawet o nich nie słyszeli.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jak tam niebieskie szambo zapoznało się z historią Munch's Oddyssey i Stranger's Wrath? Pewnie nie, jednoplatformowcy nawet o nich nie słyszeli.

Przeciez to jakieś dziwadła. Tak jakby wypominać komuś, że nie grał np. W baldurs gate dark Alliance. Soulstorm to powrot do korzeni i prawdzi oddworld dedykowany starym fanom. Lepiej pilnuj swojego szmelcu w tym Frankfurcie bo już się tam śmieją, że jeszcze liczysz, że ten gniot będzie działał :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Jak tam niebieskie szambo zapoznało się z historią Munch's Oddysee i Stranger's Wrath? Pewnie nie, jednoplatformowcy nawet o nich nie słyszeli.

Munch's Oddysee

Screenshot_20210406-121710_Chrome.jpg

Stranger's Wrath

Screenshot_20210406-121757_Chrome.jpg

Edytowane przez triboy
Takżeten....

Opublikowano
1 minute ago, triboy said:

Munch Oddysee

No spoko, każdy kto chciał to ograł to 10 lat wcześniej. Soulstorm na pozostałe platformy wyjdzie szybciej niż te porty na PS po 10 latach :)

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

jeśli chodzi o nextgenową graficzkę to nie wiem czy coś jest w stanie przebić to 

Poczekajmy jak to na konsoli będzie wyglądać bo w 4k to rtx3080 ledwo w 60fps wyciąga w dzień,w nocy spada do 40fps, aha i nie na ultra tylko "optimised settings" XD.

Jak na XSX będzie 1440p w stabilnych 30fps "optimised" niezależnie od pory dnia to będzie sukces.

Żeby nie było bo "gra" wygląda zjawiskowo, ale nie oszukujmy się większość ściągnie podleci obejrzeć jak wygląda jego RODOS i wypierdoli z dysku, a MS będzie piał z zachwytu ilu to "graczy" zagrało w tą pozycję :lapka:

Opublikowano
8 minut temu, triboy napisał:

Munch's Oddysee

Stranger's Wrath

Screenshot_20210406-121757_Chrome.jpg

Skończyłem na Vicie, pozdro

Opublikowano

Co do MFS to oprócz tony płatnych dlc to wystarczy podlecieć bliżej ziemi aby zobaczyć to:dynia:

Microsoft Flight Simulator is the new "Crysis", current-gen CPUs unable to  offer 60fps on High/Ultra

Technologia ciekawa bo wykorzystuje mapy bing z tego co pamiętam ale bądźmy poważni. 99,99% świata będzie wyglądać jak gónwo. Ciekawe jak rozwiążą sterowanie dla ułomnych na padzie. pewnie jakaś okrojona wersja dla niedorozwiniętych.

Opublikowano

No pieknie ms zaorał battletoads:dynia: takiego kreskówkowego gówna to myślę, że nikt się nie spodziewał. Ile jeszcze zgwałcisz tych ip ms :( 

Opublikowano

Kamilek nie walcz tym indyczym abem bo wszyscy wiemy że w to nie zagraża teoretyku  :)

Opublikowano
19 minut temu, Soul napisał:

image.thumb.png.bb6558a55d188f5fd1137b2438eaaafe.png

:obama:

Hahaha 

5280D88E-CFEF-464A-A19A-582075070012.jpeg

48BCE029-F96B-4614-B52C-CE25542BA1C9.jpeg

25A4C8D9-2240-403B-ABE9-BB9B5F2F2558.jpeg

482BE450-5F22-4BF1-83DD-67AD1C4ACDDA.jpeg

25 minut temu, PanKamil napisał:

Co do MFS to oprócz tony płatnych dlc to wystarczy podlecieć bliżej ziemi aby zobaczyć to:dynia:

Microsoft Flight Simulator is the new "Crysis", current-gen CPUs unable to  offer 60fps on High/Ultra

Technologia ciekawa bo wykorzystuje mapy bing z tego co pamiętam ale bądźmy poważni. 99,99% świata będzie wyglądać jak gónwo. Ciekawe jak rozwiążą sterowanie dla ułomnych na padzie. pewnie jakaś okrojona wersja dla niedorozwiniętych.

Ej serio na to wszystkie boty czekają? Hahaaahahahaha

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Za każdym razem jak tu zaglądam to przypomina mi się ten mem z nosaczem 

niby-czlowiek-wiedziol-a-jednak_2018-11-

Niby wiesz, że nowe sztosy na Sonkę nie istnieją, ale jednak Adaptacyjne Klapersy®, tyle o nich piszą, że łudzisz się, iż coś jednak jest na rzeczy, coś cię ominęło 

No kurde faja, nie. W temacie klapy wciąż spusty nad TLoU2 i, uwaga: hit, screen z indyczka odpalony na PS4 na tv marki Manta z wyprzedaży w Lidlu przez nietomnego Whiskera.

Klapy, jak macie taki foruming uskuteczniać, to lepiej faktycznie już nic nie piszcie :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Kamilek nie walcz tym indyczym abem bo wszyscy wiemy że w to nie zagraża teoretyku  :)

Ja wiem, że wy gówno wiecie na wiele tematów a abe ląduje w kolejce bo jednak sentyment mam:xboss:

Opublikowano

No ten Joel fajnie wygląda, szkoda tylko, że

Spoiler

po godzinie jego morda jest roztrzaskana w drobny mak przez znienawidzonego babochłopa

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Ej serio na to wszystkie boty czekają? Hahaaahahahaha

jeden z drugim rozbije się o swój dom i poleci uinstall ale walczyć będą dzielnie:xboss: Ciekawe czy tak się zagrywają w farming czy po prostu potrzebny jest znaczek X aby zainteresowac się symulatorem.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nie ma to jak wklejanie screenshotów w 720p (z The Last of Us 2) i gadanie że graficzka słaba, Digital Foundry mogło by się uczyć xd

Opublikowano

Grałem i w gearsy5 na najpotezniejszej konsoli ever, i w tlou2 i tlou2 wysrywa się na g5. Ale to trzeba zagrac, a nie ogladac na yt.

I btw. I tak obie mogą jaja lizać rdr2.

I cyk, znowu znikam stąd na pół roku.

Opublikowano

Nie ciesz się za bardzo drogi spermatello, tlou2 to dalej gówno yebane więc lepsza graficzka dużo tutaj nie zmieni  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.