Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, C1REX napisał:

Nie wiem co Sony odpierdala, ale zapowiada się na samozaoranie. 

Będzie jak z Blockbuster's i Netflixem lub Kodakiem i aparatami cyfrowymi. 

Szkoda, bo lubiłem ich konsole

R.I.P [*]

Na ten moment PS5 sprzedaje się jak szalone i jest to najbardziej pożądany produkt na świecie więc spokojnie

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
44 minutes ago, Whisker said:

Na ten moment PS5 sprzedaje się jak szalone i jest to najbardziej pożądany produkt na świecie więc spokojnie

O sprzedaż konsoli się nie martwię, ale o to jak Sony wkurwia developerów i graczy. 

Teraz mega skupiają się na samograjach olewając wszystko inne. Akurat na samograje sram. W tej chwili tylko Demon Souls mi się podoba i NIC więcej. 

Do tego Sony kasuje ps store na trzech konsolach jednocześnie. 

Pojebało ich?

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Pillarsy 2 jakie dobre o boziu:fsg: Klapy nie docenia, bo trzeba czytać

Boziu dobry to jest Planescape Torment, Pillarsy co najwyzej przeciętne, ogrywane już dawno temu na Steam za parę złotych w prawilnej wersji. Boty to są takie śmieszne stworzonka, że wydaje im się, że jak gra trafia do gamepassa to jest równoznaczne z premierą tej gry. Nie rozkminiają tego, że lwia część graczy ma ograne te starocie już dawno temu.

Co do tego, że nie ma niby w co grać? To tymi kategoriami, co jest do grania na Series X? Bo ja z nowych gier kojarzę tylko Medium, które ok podoba mi się ale im dalej w las tym graficznie gra prezentuje poziom remastera z ps3/x360. To jak ktoś siedział na Xboxie ostatnie lata na chuj mu ta konsola?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Zadawałem to pytanie kilka razy i sraka. Zaraz zobaczysz wykręty zielonych szambonurków i wymijające odpowiedzi. 

Opublikowano

No ale na Xboxie i nawet w poprzedniej generacji była lipa jeśli chodzi o ex'y i końcówka ery X360 to też jakiś śmiech na sali. Ciagle tylko zapowiedzi, kupowanie studiów, a te raz na ruski rok wypuszczą crapa pokroju Dead Rising 4 czy Crackdown.

Game Pass to przecież nie miejsce na super ex'y, tylko na gry 3rd party, głównie starocie które już nawet w promocjach -90 % nie chcą się sprzedawać, albo widać że wyjdzie średniak typu Medium czy Outriders i nikt tego normalny nie kupi. Plus indyki, których nazwę może ktoś dzięki tej usłudze za 7 bomb rocznie przeczyta i przypadkiem ściągnie (i może nawet z braku laku zagra). Usługa szumnie o sobie pisze, ale w rzeczywistości mokry kapiszon.

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Zadawałem to pytanie kilka razy i sraka. Zaraz zobaczysz wykręty zielonych szambonurków i wymijające odpowiedzi. 

Dlatego, że zawsze odrzucasz od siebie odpowiedź. Co chwilę są jakieś premiery, czy to first time on Xbox czy multiplatform albo że pory z PC których wcześniej na XBoxie nie było, ale wtedy zaczyna się kwik i chrumkanie: a że to było na PC (chociaż nie ograłeś) albo to multiplatforma (jak 99% gier na PS5), więc nikt ci nie odpisuje.

Obnosicie się z tym tym pytaniem, a fakty są takie, że do tego co oferuje PS5 wystarczy żyleta z 2013 i/lub PC. :reggie: 

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

No ale na Xboxie i nawet w poprzedniej generacji była lipa jeśli chodzi o ex'y i końcówka ery X360 to też jakiś śmiech na sali. Ciagle tylko zapowiedzi, kupowanie studiów, a te raz na ruski rok wypuszczą crapa pokroju Dead Rising 4 czy Crackdown.

Game Pass to przecież nie miejsce na super ex'y, tylko na gry 3rd party, głównie starocie które już nawet w promocjach -90 % nie chcą się sprzedawać, albo widać że wyjdzie średniak typu Medium czy Outriders i nikt tego normalny nie kupi. Plus indyki, których nazwę może ktoś dzięki tej usłudze za 7 bomb rocznie przeczyta i przypadkiem ściągnie (i może nawet z braku laku zagra). Usługa szumnie o sobie pisze, ale w rzeczywistości mokry kapiszon.

Outriders i Medium to gry minimum dobre. Skończyłem obydwie. 

Opublikowano

Niebieskie robale cały rok 2021 masterować będą Moralesa i pierwszego bossa w odgrzewanym kotlecie sprzed lat :xboss: Przy takiej ofercie to nie dziwne, że wolą ucieczkę w świat taniego alkoholu i psychotropów.

Cóż za radość z grania, cóż za emocje, cóż za konsolowy pieprz. 

Opublikowano
25 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie zapominaj o czwartym przejściu GOTY LGBT2 :fsg:

Czwarte przejście to dopiero jak wyjdzie remaster na PS5 za 349 PLN :yao:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Boty to są takie śmieszne stworzonka, że wydaje im się, że jak gra trafia do gamepassa to jest równoznaczne z premierą tej gry. Nie rozkminiają tego, że lwia część graczy ma ograne te starocie już dawno temu.

Koło dupy mi lata kiedy gra miała premierę i czy klapersy grały (znając życie i wasze profile, to nie graliście w większośc gier)

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Boziu dobry to jest Planescape Torment, Pillarsy co najwyzej przeciętne, ogrywane już dawno temu na Steam za parę złotych w prawilnej wersji. Boty to są takie śmieszne stworzonka, że wydaje im się, że jak gra trafia do gamepassa to jest równoznaczne z premierą tej gry. Nie rozkminiają tego, że lwia część graczy ma ograne te starocie już dawno temu.

Grinch się jara znowy gierką z PC z cenę pepsi? Wiedziałem że on nie jest graczem konsolowym. To podróba. Tombak konsolowy. 

40 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie zapominaj o czwartym przejściu GOTY LGBT2 :fsg:

A to dopiero początek. 

Opublikowano

Łap, typie, możesz już zacząć przechodzić :reggie:

Opublikowano

Boziu, jak bociarscy nam zazdroszczą tego TLOU. Pewnie dlatego, że na Xszczurze nigdy nie wyjdzie taka gra, która zapisze się w historii gamingu jako PRZEŁOM Narracyjny.

Opublikowano

Ostatni przełom to gearsy w 2006 a od tamtej pory :dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Dlatego, że zawsze odrzucasz od siebie odpowiedź. Co chwilę są jakieś premiery, czy to first time on Xbox czy multiplatform albo że pory z PC których wcześniej na XBoxie nie było, ale wtedy zaczyna się kwik i chrumkanie: a że to było na PC (chociaż nie ograłeś) albo to multiplatforma (jak 99% gier na PS5), więc nikt ci nie odpisuje.

Obnosicie się z tym tym pytaniem, a fakty są takie, że do tego co oferuje PS5 wystarczy żyleta z 2013 i/lub PC. :reggie: 

No właśnie nie. Nie mam z tym problemu, że ktoś gra w jakieś starsze tytuły multiplatformowe czy coś. Sam mam kupke wstydu jak każdy i jak nie ma nowości to nadrabiam zaległości. Niestety nie wiem skąd w obozie zielonych larw przyjęło się, że na ps5 nie ma w co grać xd. I zazwyczaj mówią to osoby, które przesiadły się z klocka na klocka series X kurwa xd. 

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Niestety nie wiem skąd w obozie zielonych larw przyjęło się, że na ps5 nie ma w co grać xd

Powstało to z niebieskiego pierdolenia o tym, że po co XSX skoro wszystko jest na XOne, a te same karakany jarają się jak tęcza, że ogrywają multiplaty jak Oddworld, Sackboy albo Morales. Wiesz, wteczna jebać, ale jak na Plejaczku to uuuUUUu siadaj mi na mordzie małżu.

Opublikowano

Na playstation nie ma w co grać jak ktoś gra na bieżąco tak jak wy :ragus: Poza tym stare gry jak demonsy się nie liczą

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

I vice versa minus eksy, których macie tyle co kot napłakał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.