Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Też muszę ograć jeszcze raz bo tęsknię za silnymi ramionami Abby, tą idiotyczną historią i gameplayem który spierdolił z 2013  :nosacz3:

Proponuje nie grać w gry na mocnej bombce.:) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Żeby było jasne. Ja się nie ciesze z czyjegoś nieszczęścią. Też bym nie chciał żeby mi się xbox zespuł bo bym miał koszmary jak germaniec wciska śrubokręt w moją konsole. 

Mam natomiast satysfakcje z tego że podejście MS okazało się większym syfem niż tu wszyscy pierdolili. 

Najlepsze rozzwiązanie - kupić pleyke żeby grać do upadłego,bezawaryjnego. Kupić również xboxa żeby uzupełniał granie ale nie grać za dużo żeby się nie zepsuł. 

No i mam prośbe - czy może ktos powiedzieć dee że jego pierdolenia nie da się już czytac? Dziekuje:)

Jak bym  ci napisał co robi serwis sonego z konsolami i padami to uwierz, że tak akcja czopera to mały pikuś :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Z takim zapleczem 1st party nie trzeba liczyć na łaskę z zewnątrz. :) 

te xboxowe granie w studia... xD

Opublikowano

Aż strach tego xboxa kupic bo jak się rozpyerdoly to w tym Frankfurcie juz czeka ta Abby z silnymi ramionami i kijem golfowym w rękach aby dobić obudowę twojej rozyebanej konsoli:obama:

Opublikowano

I tak od 2013 roku :dynia: Spencer jak ty to robisz, ze smierdziele ciagle to łykają od 8 lat?:banderas:

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

te xboxowe granie w studia... xD

Śmiąc się można, ale już z końcem roku i tak sytuacja będzie lepsa niż przez pierwsze 1.5 roku z PS4, a ostatecznie te gry zaczną wychodzić i zwyczajnie Sony ze swoim opłakanym stanem 1st party nie będzie w stanie konkurować z MS-em.

Opublikowano

Studia first party MS:dynia: 

Fajnie mają skoro muszą wydawać MLB od ps studios :dynia: 

A jedna z lepiej zapowiadających się gier z jednego ze studiów 1st party MS to ex na playstation:dynia:

Opublikowano

Chciałbym mieć w sobie tyle wiary, nadziei i miłości co klapy. Od premiery PS5 u niewolników marki grany jest na zmianę Morales i TLOU2, a te moralne karły we własnych wizjach co tydzień dostają nowego eksa:obama:   I mimo kolejnych upokorzeń, wciąż wielbią bożka Plejstejszyn

Dobrze, że istnieje XSX więc klapom te gównogierki od Sony niepotrzebne, bo i tak każdy klap ogrywa sztosy z GP :xboss:

Opublikowano

Piękny popłoch w tym niebieskim kurniku, jak Sony wyda Horizona i GoWa 2 w 2022 a potem trzeba będzie czekać kolejne 5 lat na nowe gry 1st party. XDDDD Przecież tam nie ma nikogo kto mógłby gry robić - będą ratować się remasterami i remekami gier które już dawno każdy ograł w 2009.

a u MSu? Wyścigi, skradanki, RPGi, strategie, symulatory, platformówki, FPS-y, akcyjniaki, bijatyki, sieciówki i singlówki, gry małe i duże, indie i wysokobudżetowe, a to wszystko od mistrzów w swoim fachu. No aż zapłakłem nad losem niebieskich karakanów, no ale były to łzy od śmiania się im w niebieskie ryje. :dynia: 

Opublikowano

szmaciury z supportu nawet nie umieją wygenerować mi etykiety UPS, za każdym razem anulują zlecenie, tworzą nowe a etykiety i tak nie ma xD jeszcze ja opierdol od nich dostaje, ze dzwonie.

skąd ich wzięli z MOPSU?

jak klapy się ściepną to nagram filmik z rospyerdalania tego xszrota, będzie szybciej niz męczyć się z supportem

Opublikowano

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękny popłoch w tym niebieskim kurniku, jak Sony wyda Horizona i GoWa 2 w 2022 a potem trzeba będzie czekać kolejne 5 lat na nowe gry 1st party.

Eggzaktli. Te baranie łby nie myślą logicznie.

Opublikowano
W dniu 14.11.2020 o 11:00, MaZZeo napisał:

Co ty kurwa możesz wiedzieć o supporcie Microsoftu xD konsola się zjebala, dzwoni się na support albo zamawia przez stronę naprawę konsoli i możesz wysłać sprzęt na koszt Microsoftu do Frankfurtu, można też zapakować konsolę i wymienić w sklepie tak jak zrobił to @Ins i cieszyć się nowym sprzętem, a nie robić raban na pół internetu bo OLABOGA SPRZĘT ZA DWA I PÓŁ KOŁA POWTARZAM DWA I PÓŁ KOŁA SIĘ SPIERDOLIŁ!

U mnie LG OLED kupiony za 6k miał zepsuty piksel, zamiast wrzucać screeny na Twittera to zadzwoniłem do LG, przyjechał gościu z nową matrycą i wymienił ją w 30 minut, koniec historii.

Ludzie auta kupują z salonu i wracają do serwisu bo coś się zepsuło, nikt nie robi z tego dramy a tutaj dzieciaczki podniecone nowym sprzętem odkryły że elektronika i sprzęt potrafi się zepsuć.

Masowe psucie się? Jedyne co masowego tu widzę to ból dupy dronów Sony.

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

To tyle w kwestii supportu xkurwy i wsparcia zielonej spolecznosci. No jak tam Czoper cieszysz sie juz nowym sprzetem tak jak guru zielonej sekty powiedzial? XDDDDDDD

Tymczasem wsluchajmy sie w zadumie w soundtrack zycia zielonych robali. Milego czwartku

Opublikowano

No może w kolejnym półroczu będę się cieszył z obesranej konsoli po helmucie, póki co nawet nie mogę jej wysłać po raz drugi

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Nie martw się czoperr, Sony nigdy nie zawodzi - nie psuje się, grafa na żylecie lepsza niż XSX z 12 terafankami, a w TLOU można nawet potrząsnąć padem aby wymienić baterię. Na co Ci był ten Xbox? Tylko same stresy.

Opublikowano

Anuluj kolejnych 10 zgłoszeń to na pewno przyspieszysz proces tworzenia etykiety.

Opublikowano

No niestety ziomal, ale jak widać coś ci to nie idzie ;)

Opublikowano

Zaczyna się nagonka.

Coś jak w społeczności pc pseudo-gamingu.

Nie działa? Twoja wina.

Czoper, uciekaj od tego szamba, szkoda nerwów. Wracaj do polskiej tradycji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.