Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Rada na sobotę: jeśli masz plejstejszon to weź rozbieg i leć do przodu, ściana sama cię znajdzie.

Ty, zrobiłem tak i trafiłem na ściane gier:) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Za to klapeusze jak zawsze mają problemy sami ze sobą

- dużo postów: CZY WY NIE GRACIE W GRY TYLKO CIĄGLE CW HAHA

- mało postów: O JAK ŚPIĄ PRZEGRYWY, NIKT NIE PISZE HAHAHA

Rada na sobotę: jeśli masz plejstejszon to weź rozbieg i leć do przodu, ściana sama cię znajdzie.

Sobota rano A te ziutki bez gier oczywiście cw od rana xD bawcie się dobrze klapy yebane, ja idę giercować w najlepsze!

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

W kupkę wstydu chyba :oh_you:

No tego tyle że ciężko żeby takej kupki nie było. 

5 minut temu, Pupcio napisał:

Sobota rano A te ziutki bez gier oczywiście cw od rana xD bawcie się dobrze klapy yebane, ja idę giercować w najlepsze!

Dzieki pupcio. Mi też się bedzie dobrze giercowało dzisiaj po kilku strzałach w zielonych przy super śniadanku i kawce:lapka:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież na Plejaku nie ma w co grać. Tylko dobrobyt XGP się liczy.

No na plejaku dalej graja w Valhalle od jesieni, taki dobrobyt według klapów. xD

Opublikowano
11 godzin temu, 20inchDT napisał:

żadnego grania dziś. Obejrzałem ostatnie 5 odcinków breaking bad, a teraz podcasty xboxowe :xboss:

Czy kogoś jeszcze dziwi jak Boty spędzają czas? Podcasty zamiast grania? Jakoś mnie to nie dziwi:)

6 minut temu, Czoperrr napisał:

Cyberpunk to ex xboxowy

Jak już to PCtowy :)

Opublikowano

To da sie byc jeszcze wiekszym durniem.? Wydawalo mi się, ze osiagneli limit. Izon taki fan finala i nauczyl się jak uzyc limit break, zeby odblokowac swoj "potencjal"

Opublikowano

No proszę CP2077 takie słabe ale na 3 miejsce się wdrapało :notbad:

A przecież cała branża uważa tak samo, no pięknie uważa dając 35 nagród GOTY :xboss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
9 minut temu, Soul napisał:

No proszę CP2077 takie słabe ale na 3 miejsce się wdrapało :notbad:

A przecież cała branża uważa tak samo, no pięknie uważa dając 35 nagród GOTY :xboss:

Ej ale wdrapało się na to 3cie miejsce dzięki tfu 'graczom'. Dostało 35 nagród z czego 24 od czytelników a 11 od redakcji.

Opublikowano

Ale bym pograł w naprawionego Cyberpunka. 

Opublikowano

Tak czy siak trzecie miejsce jest, a co nie którzy tu pisali CAŁA branża zjechała Cp2077.

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Tak czy siak trzecie miejsce jest, a co nie którzy tu pisali CAŁA branża zjechała Cp2077.

Cała nie, tylko 90% i dopiero po premierze jak się okazało że bugi nie zostały poprawione w day one patchu i wersja na starsze konsole jest żałosna. Niestety takie są teraz czasy że redakcje robią wszystko żeby wypuścić newsa/recenzję jak najszybciej a nie jak najrzetelniej. Patrząc na MC wersji pecetowej to CP2077 powinien dostać z 2x więcej goty od redakcji bo ma 50 ocen 90 i więcej (z czego 17 ocen to 10/10).

Opublikowano

Piątkowa noc według klapów. Tfu, na tych przegrywów. Nie tylko w gamingu, ale i w życiu osobistym uosobienie porażki, wstydu i frajerstwa :reggie:

Nie chcemy takich jednostek w Zielonym Królestwie Ludzi Sukcesu :xboss:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że rozpisujesz to na czynniki pierwsze, ale trzecie miejsce jest. 

Opublikowano

Tylko zwracam uwagę na rzetelność tych wszystkich GOTY. Żeby nie było z tymi nagrodami dla The Last of Us 2 też się całkowicie nie zgadzam, oprawa i rozgrywka tip top ale reszta, to co było zaletą w jedynce (fabuła, moralnie 'szare' postacie) to jakiś żart, ot gierka na 8+/10 ale żaden mesjasz.

Opublikowano

No i wszystko już jasne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.