Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony po raz kolejny pokazuje że ma debili na wysokich stanowiskach. Gra sprzedała się bardzo dobrze, gracze ją polubili ale nie zrobią kontynuacji bo jakieś cyferki na portalu. :pawel: 

Opublikowano

FOR THE PLAYERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOR THE MONEY ONLY YOU STUPID KLAPY 

:D

Opublikowano

Nie ma debili, po prostu mają tyle kapitalnych IP, że sobie mogą pozwolić uciąć jakiemuś łeb. Nikt płakał nie będzie. Gracze to sentymentalni hipokryci. Dziwnym trafem zawsze chcą kontynuacji czegoś co już dawno zostało zakopane, a niekoniecznie było świetną grą. Przykładowo dalej liczą na DeadSpace 4 od EA XD XD XD XD XD Wiemy dobrze, że od kapitalnej jedynki do przeciętnej trójki przeszła drogę gdzie nikt normalny od nich by czwórki nie chciał zobaczyć, bo by liczyli na poziom " jedynki " a dostali jeszcze gorszy jak trójka.

Opublikowano

Zawsze będą mogli ratowac sie 15 raczetem.

Opublikowano

Gry xboxa goty nawet nie powąchają bo to nie ta liga co studia sony czy rockstar. Jakakolwiek gra wydana przez ms zdobyła kiedykolwiek jakieś goty? A rynku od od jakiś 18 lat i zero sukcesów. Taśmowe sranye gunwo gierek do game pass aby zapchać abonament syfem jak w netflixie to będzie gwozdz do trumny.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Najlepiej sprzedają się na Sonce remastery, więc  pojadą: Ico, SotC, Anczartedy no i pewnie Spodermon :shieeet:

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Ty, zrobiłem tak i trafiłem na ściane gier:) 

Zaorane!

2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Pozdrówka

The%20Last%20of%20Us%202%20GOTY%20nagrod

Piękne 

wchodze w CW i co widzę dzisiaj? Wyzwiska od zielonych, zero argumentów, płacz i lament że nie mają w co grać Aha No i oczywiście pisanie o exach PlayStation

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No jezeli taki CP albo FF dostaja kilkadziesiat goty to te rankingi mozna sobie w dupe wsadzic. Juz rozumiem ze taki Animal Crossing dostaje nagrode bo jakis soyboy nie dorosl do swojego wieku, ale tak slabe i srednie gry jak CP, FF czy Valhalla to byscie sie wstydzili przyznawac do chujowego gustu

Opublikowano

XDD To po co grałes do samego konca w tego zabugowanego sredniaka jak i tak miales dostac refunda? 

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

To da sie byc jeszcze wiekszym durniem.? Wydawalo mi się, ze osiagneli limit. Izon taki fan finala i nauczyl się jak uzyc limit break, zeby odblokowac swoj "potencjal"

Widzę ze u botów bez zmian, choroba umysłowa postępuje... co raz dziwniejsi Ci goscie.

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

Psi Patrol też ma zajebsitą oglądalność. 

Bekę sobie z Was kręcę ;).

Opublikowano

A ja tam w Mario Karta na switcha przenośnię partyjkę lubiłem sobie odpalić ;)

Opublikowano

Teraz już wiecie czemu niewolnicy marki tak piłują konika pod oceny metacritic. Żałosne community.

Opublikowano

Były pracownik Bend Studio stanowczo stwierdził w trakcie konwersacji z Davidem Jaffem, twórcą God of War, że gracze, jeśli pokochali dany tytuł już po samych zwiastunach, powinni kupować gry po pełnych cenach, a nie - tak jak możemy to często zaobserwować - czekać na spore obniżki cen lub odwiedzać rynek wtórny.

I co, glisty niebieskie? To wszystko wasza wina, przez wasze cebulackie praktyki puszczania gierek do Żyda po weekendzie branża cierpi. Przyczyniacie się do masowych zwolnień i dramatów ludzkich. Warto dla tej zaoszczędzonej stówki bawić się życiem ludzkim? 

Opublikowano

Ja tam zawsze i większość gier na PS4 kupowałem na premierę, a tu połowa niebieskich pojebów jedzie po kosztach. A teraz jest gamepassik, który nie dość, że pomaga developerom wbić się z gierką, to jeszcze za mityczne 4 zł, sumienie masz czyste, bo nie przyczyniasz się do niszczenia branży gierkowej, jak u niebieskich kurwiów - kupić, przejść przez weekend i w pon już na pchlim. 

Opublikowano

Gamepass to najlepszy wynalazek człowieka od czasów okiełznania ognia i tak zostanie zapamiętany w podręcznikach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.