Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy już ktoś pisał, bo nie chce mi się przedzierać przez SPAM paolo, ale PSSTORE nie zniknie z PS3 zielone mastodonty. 

I tak kurwa, zawsze jesteście drudzy

I tak kurwa jeszcze 10 dni i 2h karakany zielonoszczurowe.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie nikt nie pisał. Tylko daddy się przewraca w grobie bo petycje przyniosły skutek:)

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie wiem czy już ktoś pisał, bo nie chce mi się przedzierać przez SPAM paolo, ale PSSTORE nie zniknie z PS3 zielone mastodonty. 

Nagle stare gówna super? xD

Opublikowano

Jacy drudzy? Smierdziuchy i szrot zawsze za nintendo i sony:asax: oby te wasze szroty się rozpadły a po wysłaniu hasioka każdy Turek w Frankfurcie zrobil sobie ze szrota prywatną koze. Tylko terapia szokowa może pomóc abyście wyjęli głowy że sraki knura:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Klapy jaki DAMAGE CONTROL, że wcale ich nie jara wersja demo gry, rzucona jak ochłap psu z pańskiego stołu :yao:

Gdyby nie to demo to by wam ta pleyka5 zarosła kurzem, bo i tak wszyscy w konspiracji nakurwiacie w sztosy z Godpassa na Xboksach :xboss:

Opublikowano
W dniu 18.04.2021 o 22:34, Lukas_AT napisał:

Strzelanie w Uncharted 4 bije Tomb Raidery na glowie. Ma ciekawe areny, gdzie mozna kombinowac i rozegrac akcje na kilka sposobow. Do tego gra uwolniona jest od punktow doswiadczenia, rozwoju postaci i znajdzek walacych sie pod nogami. O dialogach czy fabule nawet nie ma co wspominac. Szanujmy sie.

To. Znajdźcie mi lepszą grę bez yebanego kraftingu, rozwoju postaci i znajdzek. Taką właśnie januszową, łatwo przystępną gierkę dla casuala bo nie mam czasu ani ochoty biegać po mapie i szukać skrzynek, albo bawić się w patroszenie zwierzyny i składanie narzędzi z kości. Właśnie ruszyłem TR bo była promka na wszystkie trzy części i miałem nadzieję, że to będzie coś jak Pan Nejtan. Co za guwno, znowu posrane skrzynki, sloty, umiejętności, je.bana plaga w dzisiejszych grach. 

Opublikowano

Whiskery pod poduche wezyr  :**

Opublikowano

Kurwa śniło mi się, że na forum są zielone karakany, które twierdzą, że TR>Uncharted albo że Xbox>GodStation 5. Jeszcze na wpół wybudzony, drżącą ręką sięgnąłem po telefon, obczajam forum i jaka naszła mnie ulga: to tylko Paolo "rozmawiam sam ze sobą" pierdoli takie kocopoły. Jeszcze dla pewności sprawdzam rankingi sprzedaży: Playstation 5  deklasuje szrotboxa, a jak oceny Uncharted? Dziesiątki nagród i średnie powyżej 9.

Miałem wracać słodko spać ale myślę, nie ma co tracić czasu: wstaję. Życie jest takie piękne. Życie fana PlayStation. Miłego dzionka!

Edytowane przez izon

Opublikowano

Grałem w obie serie i dla mnie Uncharted > Tomb Raidery

No ale każdy może mieć własne zdanie :dunno:

Opublikowano
10 godzin temu, suteq napisał:

Wspaniałe sony jak zawsze w średniowieczu. :reggie:

jak to mówią: For the players

Szczerze mówiąc, dziwne podejście Sony. 

Z jednej strony przekupuje Capcom żeby opóźnił pecetowa wersję Monstera i zablokował crossplay oraz wykupuje czasową ekskluzywność dema (xd jak to brzmi), a z drugiej tnie koszty i zamyka najstarsze japońskie studio wewnętrzne.

No ale jak widać po reakcjach ta strategia chyba działa bo taki Whisker jest wniebowzięty że może ograć demko kilka dni przed posiadaczami innych platform :reggie:

Opublikowano

No działa działa i bardziej cieszy mnie że znów Knur Spencer w tyle razem z abonamento graczami

Opublikowano

Całe szczęście, że Whisker nie był akurat na karetce i mógł wstrzelić się w okienko kiedy można było zagrać ekskluzywne demo RE8 recyklingujacego assety poprzedniczek :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Niezlym trzeba być przegrywem żeby wolne w pracy ustawiać sobie wg harmonogramu premiery demek :pawel:

Capcom mi ustawił grafik :D 

Opublikowano

Zgadzam się z powyższym, nawet będąc fanem z wszystkimi odsłonami w kolekcji nie nabiorę się na grę na premierę a tym bardziej nie poniże się grając w demo na wyścigi xd Whisker taki napalony na dema, a jak wyjdzie pełna wersja to okaże się, że wszystko już widział. No ale ma nick z Residenta więc trzeba. 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że dzisiaj nawet tego dema którym tak mocno próbuje walczyć nie włączy, bo się nie da xD Kiedyś klapy były mocne, mieli na ręku oręż i potrafili się nim posługiwać. Dziś? Panie, daj pan spokój.

Opublikowano

Nowy dzień a w temacie awaryjności szrota kolejny hasiok się rozlecial :xboss: piekny poranek:banderas:

Opublikowano

W temacie pierdolstejszyn 5 o awariach konsoli jest na co dzień i tam każdy egzemplarz na śmieci się nadaje. 

Opublikowano

W temacie PS5 panuje cenzura i wszystkie przypadki awarii ukrywane są jak przypadki molestowania dzieci przez księży

Opublikowano

Albo posiadacze pleyki potrafią jednak załatwić sprawę reklamacji. Wczoraj odbiłem piłlke @eX4cT_PL za to że napisał że nie ogarniasz reklamacji ale chyba ma faktycznie racje. 

Ja nie wiem czoper jak można być taką sierotą. Ogarnij dałna, napraw xboxa i spieprzaj na zielone pastwiska. Ciebie to bym nawet na lini produkcyjnej etykiet nie zatrudnił. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
21 minut temu, PanKamil napisał:

Nowy dzień a w temacie awaryjności szrota kolejny hasiok się rozlecial :xboss: piekny poranek:banderas:

obrzydliwe zachowanie,

ale niczego więcej się nie spodziewałem po użytkownika któremu marzy się powtórka z holocaustu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.