Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że sony nie cofnie się przed niczym aby dobić hasioka:banderas: zielony rak ma wyc a jeśli oznacza to dobicie szrota to nie ma co się zastanawiać tylko maczety w dłoń :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

jednak w tej umowie nie chodzi o to żeby celowo pogorszyć jakąś wersje

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>F: rzuca tezę
>P: prosi o coś na poparcie

>F: :shieeet:

No wybacz nie codziennie wychodzą na światło dzienne dane po atakach hakerskich. Pewnie ciekawe rzeczy znalazłyby się w umowie marketingowej z CDPR

Opublikowano

Jak widać na załączonym przez ASXa obrazku - MS robi to z klasą i w myśl kodeksu etyki biznesu, a Sony robi jakieś kutasiarskie zagrywki, aby małż w ogóle mógł być uznany za konsolę tej samej generacji co XSX. Całe szczęście Sony dożyje już do końca generacji, a potem zdegradowani zostaną do pozycji wydawcy. 

a ja skwituję to klasycznym "dobrze że zdechli" :) 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Ale plota już poszła i jak się okaże że wg DF wersja na PS5 będzie pod jakimś względem lepsza (np. loadingi) to banda baranów będzie mówiła że to przez jakieś tajne umowy i specjalny downgrade wersji na Xa.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Jeśli dokument jest prawdziwy to Sony zagwarantowało sobie w umowie marketingowej na Residenta, że wersja na PS5 nie może odstawać technologicznie od wydań na inne sprzęty xd

2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Sony jak desperacko za plecami spiskuje

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony czuje oddech konkurencji na plecach, więc zniżają się do takich frajerskich zagrywek.

2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Zero zdziwienia, bo przeciez kilka miesiecy temu duskgolem pisał, ze ucinaja efekty i robia crossgena, bo plejsraka nie wyrabia.

2 godziny temu, ASX napisał:

Zamiast zrobić mocniejszą konsole i swojego game passa to Sony woli przekupywać devów żeby gry nie wyglądały ładniej i nie znalazły się w game passie :facepalm:

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

>XSS - skalowanie w dół, bez wpływu na resztę konsol

>PS5 - ograniczanie możliwości konsol frajerskimi umowami

2 godziny temu, 20inchDT napisał:

$ony jest żałosne. Nie podpiszą takiej umowy do każdej gry, ale mogą próbować. W koncu i tak hamulec zostanie zdemaskowany.

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Podłe zachowanie Sony

Godzinę temu, ASX napisał:

przykro jest patrzeć że niektórzy są tak zaślepieni że nie widzą w takim podłym zachowaniu nic złego.

28 minut temu, ASX napisał:

Uważam po prostu że to chujowę że ktoś kupuje jakąś grę, ale z powodu jakiś umów miedzy prawnikami jest ona celowo downgrade'owana

4 minuty temu, ASX napisał:

BOCIARSCY NA TROPIE SPISKU ODCINEK 2137 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A to, że będzie lepsza jest więcej jak pewne. XSX notorycznie nie trzyma w multiplatformach 60fps. Dlatego tak są za tym VRR. Sony tego nie potrzebuje.

Opublikowano
29 minut temu, ASX napisał:

nie jestem zaślepiony

tenor.gif

Opublikowano
2 minutes ago, Donatello1991 said:

A to, że będzie lepsza jest więcej jak pewne. XSX notorycznie nie trzyma w multiplatformach 60fps. Dlatego tak są za tym VRR. Sony tego nie potrzebuje.

Also Sony:

obraz.thumb.png.8ce7ed380d43d4016ac675943a33d5eb.png

Opublikowano

Po co Sony takie umowy? To bez sensu. Klapom można na PS5 rzucic każde guvno w 25fps i grafice rodemz PS3 w cenie 349 zł, a i tak zeżrą ze smakiemi powiedzą, że dobre. Sony dawno juz odkryło, że posiadacze PS5 to głównie teoretycy gamngu nie grajacy w gry i wykorzystuje to, ruchając swój fanbase bez mydła :reggie:

Opublikowano

Czekam aż ujadające boty po plotkach, ładnie przeproszą. Trzeba miec charakter rury. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kochani przykra sprawa podejrzewam ze konkubina spotyka sie z jakims frajerem. Czy korzystaliscie moze z uslug tej firmy detektywistycznej? Czy ktos moze ich polecic?

rfi7bp1okiiudk9qs459m413do5a8wxa.jpg.5d8b9bdf92431dd0b07a41ce953f68de.jpg

Opublikowano

Nie, nie, Szkrabkowi wcale nie pęka dupsko xDDDD

Opublikowano

Daddy na dole na smyczy?

Opublikowano

No ja się pomyliłem, jednak ten zapis  w umowie nie oznacza że inne wersje zaliczą downgrade.

Druga sprawa że antygamepassowy dalej istnieje i to trochę śmieszne że Sony obawia się game passa tak bardzo, że wydaje pieniądze na to aby gra nie trafiła do game passa.

#4ThePlayers

Opublikowano

Kurwy z sony jak się osrały z tym swoim małżem midddlegenem bez gier przed potężnym XSX i nadpassem że muszą sypać hajsem żeby ktoś się liczyłem z tym gównem  :yao:

Opublikowano

Boty najchoojowsi detektywi na ziemi co nie potrafią rozwikłać rebusa, że xbox nie będzie miał gier do 2025:dynia: 

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Ja tylko to zostawię

Jeśli dokument jest prawdziwy to Sony zagwarantowało sobie w umowie marketingowej na Residenta, że wersja na PS5 nie może odstawać technologicznie od wydań na inne sprzęty xd

Ja pierdole co za dno. 

Opublikowano

Czyli kolejny skompromitowany grubas z przetłuszczonymi wlosami:dynia: takie community tylko na szrotboxie:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.