Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że sony nie cofnie się przed niczym aby dobić hasioka:banderas: zielony rak ma wyc a jeśli oznacza to dobicie szrota to nie ma co się zastanawiać tylko maczety w dłoń :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

jednak w tej umowie nie chodzi o to żeby celowo pogorszyć jakąś wersje

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>F: rzuca tezę
>P: prosi o coś na poparcie

>F: :shieeet:

No wybacz nie codziennie wychodzą na światło dzienne dane po atakach hakerskich. Pewnie ciekawe rzeczy znalazłyby się w umowie marketingowej z CDPR

Opublikowano

Jak widać na załączonym przez ASXa obrazku - MS robi to z klasą i w myśl kodeksu etyki biznesu, a Sony robi jakieś kutasiarskie zagrywki, aby małż w ogóle mógł być uznany za konsolę tej samej generacji co XSX. Całe szczęście Sony dożyje już do końca generacji, a potem zdegradowani zostaną do pozycji wydawcy. 

a ja skwituję to klasycznym "dobrze że zdechli" :) 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Ale plota już poszła i jak się okaże że wg DF wersja na PS5 będzie pod jakimś względem lepsza (np. loadingi) to banda baranów będzie mówiła że to przez jakieś tajne umowy i specjalny downgrade wersji na Xa.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Jeśli dokument jest prawdziwy to Sony zagwarantowało sobie w umowie marketingowej na Residenta, że wersja na PS5 nie może odstawać technologicznie od wydań na inne sprzęty xd

2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Sony jak desperacko za plecami spiskuje

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony czuje oddech konkurencji na plecach, więc zniżają się do takich frajerskich zagrywek.

2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Zero zdziwienia, bo przeciez kilka miesiecy temu duskgolem pisał, ze ucinaja efekty i robia crossgena, bo plejsraka nie wyrabia.

2 godziny temu, ASX napisał:

Zamiast zrobić mocniejszą konsole i swojego game passa to Sony woli przekupywać devów żeby gry nie wyglądały ładniej i nie znalazły się w game passie :facepalm:

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

>XSS - skalowanie w dół, bez wpływu na resztę konsol

>PS5 - ograniczanie możliwości konsol frajerskimi umowami

2 godziny temu, 20inchDT napisał:

$ony jest żałosne. Nie podpiszą takiej umowy do każdej gry, ale mogą próbować. W koncu i tak hamulec zostanie zdemaskowany.

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Podłe zachowanie Sony

Godzinę temu, ASX napisał:

przykro jest patrzeć że niektórzy są tak zaślepieni że nie widzą w takim podłym zachowaniu nic złego.

28 minut temu, ASX napisał:

Uważam po prostu że to chujowę że ktoś kupuje jakąś grę, ale z powodu jakiś umów miedzy prawnikami jest ona celowo downgrade'owana

4 minuty temu, ASX napisał:

BOCIARSCY NA TROPIE SPISKU ODCINEK 2137 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A to, że będzie lepsza jest więcej jak pewne. XSX notorycznie nie trzyma w multiplatformach 60fps. Dlatego tak są za tym VRR. Sony tego nie potrzebuje.

Opublikowano
29 minut temu, ASX napisał:

nie jestem zaślepiony

tenor.gif

Opublikowano
2 minutes ago, Donatello1991 said:

A to, że będzie lepsza jest więcej jak pewne. XSX notorycznie nie trzyma w multiplatformach 60fps. Dlatego tak są za tym VRR. Sony tego nie potrzebuje.

Also Sony:

obraz.thumb.png.8ce7ed380d43d4016ac675943a33d5eb.png

Opublikowano

Po co Sony takie umowy? To bez sensu. Klapom można na PS5 rzucic każde guvno w 25fps i grafice rodemz PS3 w cenie 349 zł, a i tak zeżrą ze smakiemi powiedzą, że dobre. Sony dawno juz odkryło, że posiadacze PS5 to głównie teoretycy gamngu nie grajacy w gry i wykorzystuje to, ruchając swój fanbase bez mydła :reggie:

Opublikowano

Czekam aż ujadające boty po plotkach, ładnie przeproszą. Trzeba miec charakter rury. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kochani przykra sprawa podejrzewam ze konkubina spotyka sie z jakims frajerem. Czy korzystaliscie moze z uslug tej firmy detektywistycznej? Czy ktos moze ich polecic?

rfi7bp1okiiudk9qs459m413do5a8wxa.jpg.5d8b9bdf92431dd0b07a41ce953f68de.jpg

Opublikowano

Nie, nie, Szkrabkowi wcale nie pęka dupsko xDDDD

Opublikowano

Daddy na dole na smyczy?

Opublikowano

No ja się pomyliłem, jednak ten zapis  w umowie nie oznacza że inne wersje zaliczą downgrade.

Druga sprawa że antygamepassowy dalej istnieje i to trochę śmieszne że Sony obawia się game passa tak bardzo, że wydaje pieniądze na to aby gra nie trafiła do game passa.

#4ThePlayers

Opublikowano

Kurwy z sony jak się osrały z tym swoim małżem midddlegenem bez gier przed potężnym XSX i nadpassem że muszą sypać hajsem żeby ktoś się liczyłem z tym gównem  :yao:

Opublikowano

Boty najchoojowsi detektywi na ziemi co nie potrafią rozwikłać rebusa, że xbox nie będzie miał gier do 2025:dynia: 

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Ja tylko to zostawię

Jeśli dokument jest prawdziwy to Sony zagwarantowało sobie w umowie marketingowej na Residenta, że wersja na PS5 nie może odstawać technologicznie od wydań na inne sprzęty xd

Ja pierdole co za dno. 

Opublikowano

Czyli kolejny skompromitowany grubas z przetłuszczonymi wlosami:dynia: takie community tylko na szrotboxie:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.