Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

daddy powinien się spiknąć z donnutello, jeden lubi wytryski drugi ma jakiś fetysz fekalny, dobrana para by z was była

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dobry gameplay jak setki innych indyków-rogalików za stówkę lub za friko w Godpassie.

Opublikowano
48 minut temu, Shago napisał:

No Uncharted ewoluował po prostu, ale podstawy są dokładnie takie same. W Gearsach podstawa też się nie zmieniła specjalnie, ale seria ewoluowała mocno. Ale ja jako fan Gerasów nie chcę, żeby podstawa mocno się zmieniła, bo za to uwielbiam tą serię. Tak samo Uncharted nie będzie tym samym, jak nagle z TPP zrobi się FPS.

Ale zarzucanie Gerasom brak wielkich zmian, kiedy konkurencyjna seria Uncharted idzie dokładnie tą samą drogą, to przejaw gigantycznej hipokryzji.

Mnie za to bardzo interesuje ta ewolucja gearsów o której piszesz.

Opublikowano

Ameby juz pelne gracie bo returnal wyjaśni szrota:banderas: a to dopiero początek smierdziele więc szykujcie gacie na zmianę bo będzie brutalne gniecenie hasioka:banderas: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

o jesuuu łom, dodaj mnie na PSNid: BialostockiWezyr i sam sobie spawdzisz. :facepalm:

No ale jakiś poziom trzymaj. Nie raz mówisz ze nie skończyłeś a innym razem ze skończyłeś. Zaczynasz być podobnym ciapkiem jak dee od jakiegoś czasu. 

Opublikowano

Od jakiegos czasu? Kazdy od dawna wie ze Paolo w dupie byl i gowno widzial. Wiedze to on moze posiada tylko o wowie co swiadczy z jakim typem pseudogracza mamy doczynienia. 
Nie skonczyl tlou2, nie skonczyl u4 a mi tutaj rozprawki pisal jakie to Naughty Gods chujowe :yao:

Traktuje jego posty juz tylko czysto rozrywkowo

Opublikowano

JA traktuje jego posty jak żula spod sklepu, który opowiada jak był w wosjku i jeździł na misje, walczył z ruskimi, a w ostateczności okazało się, że był na kuchni.

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Traktuje jego posty juz tylko czysto rozrywkowo

Forum to jedyna obok XSX rozrywka jaka pozostaje maniakom plejstejszyn :shieeet:

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Forum to jedyna obok XSX rozrywka jaka pozostaje maniakom plejstejszyn :shieeet:

Nie odpalilem smiecia od tygodni. Zyje juz tylko nowosciami na sonke.

Musicie sie bardziej postarac bo w temacie xboxowym placz i nawet wasz wodz narzeka juz na brak gier na xkurwe :) Takiego upodlenia jeszcze w gamingu nie bylo

Opublikowano

1 minutę temu, schabek napisał:

Takiego upodlenia jeszcze w gamingu nie bylo

No właśnie jest, nazywa sie Returnal

Opublikowano
29 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie raz mówisz ze nie skończyłeś a innym razem ze skończyłeś.

Napisałem prawdę. Skończyłem U1 i U2, U4 porzuciłem chyba na 12 chapterze. Nigdy tego nie ukrywałem, nigdy nie ściemniałem na ten temat. Wszystko jest do wglądu na moim profilu. :dunno: 

Opublikowano
3 minutes ago, schabek said:

Nie odpalilem smiecia od tygodni. Zyje juz tylko nowosciami na sonke.

Musicie sie bardziej postarac bo w temacie xboxowym placz i nawet wasz wodz narzeka juz na brak gier na xkurwe :) Takiego upodlenia jeszcze w gamingu nie bylo

Screenshot_20210422_115000_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

Opublikowano

No widzisz Czoper w jakie grono trafiłeś...a tak dobrze Ci było u zielonych...

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Screenshot_20210422_115000_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

to pewnie znowu jego pies

Opublikowano

Może jak zrobicie:xboxssie:to kolega nie opuści xszrota? Walczą jak lwy o każdą sztukę hasioka w polsce:xboxssie:Hańba na wieki wieków. Jest was ameby już tak mało, że każda persona decyduje o waszym byc lub nie być:xboss: ale trzeba wam oddać, że jak na tak małą grupkę wyjecie najgłośniej i każdy za darmo tyra na marketing hasioka :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Niedługo kamilek zostaniesz sam z tym guvnem PS5, reszta kolegow wyczuła co sie dzieje i zaczyna ewakuacje na XSX :reggie:

Opublikowano

no sytuacja z PS5 o tyle jest zabawna, że po gowie i horizonie 2 dziura w planie wydawniczym jest wielka jak pustka w głowie milana

przecież tam nawet nie ma kto gier robić, połowa studiów zamknięta poprzedniej generacji XDDDDD ps5 to taka para-konsola do przeczekania do 2022 aż rozpocznie się ofensywa XGS :xboss: 

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Niedługo kamilek zostaniesz sam z tym guvnem PS5, reszta kolegow wyczuła co sie dzieje i zaczyna ewakuacje na XSX :reggie:

po kilkunastu zaczepkach powiem tylko kolego, że jestes za cienki i za słaby aby mnie w jakikolwiek sposób ruszyć:xboss: zdecydowanie jeden z najsłabszych zawodników który specjalizuje się w strzałach w powietrze:xboss: Do zobaczenia po 100 kolejnych zaczepkach:kaz:

Opublikowano

O, kolejny po lisciu whiskerze i izonie

Rośnie w oczach ta lista urażonych klapersów :xboss:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Napisałem prawdę. Skończyłem U1 i U2, U4 porzuciłem chyba na 12 chapterze. Nigdy tego nie ukrywałem, nigdy nie ściemniałem na ten temat. Wszystko jest do wglądu na moim profilu. :dunno: 

Paolo zlituj się, parę dni temu na pytanie 'Ty grałeś w te gry?' odnośnie U2 i U4 odpisałeś 'Skończone na hardzie'. Teraz napisałeś że ukończyłeś U1,2 i 4 porzuciłeś w połowie (co pokrywa się z profilem na exophase). Wczoraj broniłeś twitta Grubba z lipca 2020  odnośnie zniesienia golda. Narzekasz na exy Sony a masz 100h w Horizon, 47h w TLOU i 40h w... Uncharted 1.

Opublikowano
5 minut temu, łom napisał:

Paolo zlituj się, parę dni temu na pytanie 'Ty grałeś w te gry?' odnośnie U2 i U4 odpisałeś 'Skończone na hardzie'. Teraz napisałeś że ukończyłeś U1,2 i 4 porzuciłeś w połowie (co pokrywa się z profilem na exophase). Wczoraj broniłeś twitta Grubba z lipca 2020  odnośnie zniesienia golda. Narzekasz na exy Sony a masz 100h w Horizon, 47h w TLOU i 40h w... Uncharted 1.

Odpowiadałem na zaczepkę spermatello, że żadnego nie skończyłem. Nie doprecyzowałem, ale skończyłem dwie części, czwartą porzuciłem. Z resztą, połowa gry to chyba już wystarczający czas żeby mieć ogląd tego jak działa system walki czy eksploracja. Zwłaszcza, mając za sobą dwie inne odsłony.

a z tym zliczaniem czasu od Sony bym się nie sugerował, bo mogę świadomie powiedzieć, że np. znacznie więcej czasu sprzędziłem z WipEoutem niż z TLOU które skończyłem tylko raz :reggie: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.