Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Ale po co przez konsole ? Serio się pytam w dobie Smart TV? Na chuj oglądać netflixa na konsoli

@LiŚciu dąb Sonoma meble na zamówienie a szafka RTV pomieści nawet ps5. A nie jak zwierzak obok szafki rtv albo na nią xD Nie narzekam pasuje do reszty łącznie z regałami z książkami oszklonymi naokoło. To wycinek pokoju ciężko całość objąć ale mebelki bardzo dobre. 

@Roziwpierw ty w swój tłusty łeb

IMG_20201120_212103.jpg

WebOS od pierwszego dnia w serduszku :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 982,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ponad 20 lat spędziłem z PlayStation, a tu taka niespodzianka mi przyszła w wiadomości od KRÓLA SPENCERA, klapy to dostaną ale pewnie 10€ podwyżki przy kolejnym exie, nawet mi was nie żal.

B87CB48E-31D1-4878-B099-D72DC00CDB06.jpeg

Opublikowano

PHIL SPENCER - OJCIEC NA JAKIEGO NIE ZASŁUGUJEMY :banderas:

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

no co tu dużo mówić

taka typowa plejstejszonowa hołota co wyżej sra niż doope ma

założe się że od czasu kupna plejki przestał sąsiadom mówić dzień dobry 

Teraz jak sąsiedzi wiedzą że mam PS5 jako wybraniec to mówią mi „tak proszę pana” „dziendobry proszę pana” „oddam Panu 20% pensji a i 30% się znajdzie” a i proponują wódeczkę zimna i gęsta jak sok z  piz*y :D

9547CE7C-154C-44D4-860D-5AC91AFCC96C.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
5 godzin temu, Wesker napisał:

Teraz jak sąsiedzi wiedzą że mam PS5 jako wybraniec to mówią mi „tak proszę pana” „dziendobry proszę pana” „oddam Panu 20% pensji a i 30% się znajdzie” a i proponują wódeczkę zimna i gęsta jak sok z  piz*y :D

No, no. Tylko pozazdrościć.

Nawet nie chce myśleć co będzie, kiedy odpalisz RE Village w  d y n a m i c z n y m  4K :yao:

Opublikowano

*delete

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Cytat

Sprzedaje bo jednak to nie giera dla mnie :D

:obama:

Opublikowano

Casus Bloodborne'a, gdzie ludzie dostali długo wyczekiwanego exa od którego się odbili jak od ściany.

Opublikowano

Jeszcze ta cena 290 zł i rzucili się jakby to była promocja .... Co te klapy:obama: widać tresure Sony 

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

przypomnijmy - 290 zł za grę z 2009 roku

No ale popatrz na tą graficzkę :obama:

Demon's Souls PS5 loads from home screen to gameplay in 20 seconds - The  Tech Game

Opublikowano

za pół roku do ogrania na ps4 :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Wesker napisał:

Z opisu, wygląda jakbyś był teraz królem kloszardów. Jest w tym jakiś heroizm. 

Opublikowano

Ciekawe czy Jizz_PS wie co kupił, bo ta kopia moze znowu szybko na pt wyladowac

Opublikowano

Chłopaki, sobota jest. Pograjcie w coś*, a nie analizujcie sprzedaż gry na pchlim targu forum FPE. 

Spoiler

* 5000 tysięcy gier za 4 złote ku.r.wy!!! 

Nawet mi Was nie żal. Przejść na nowy sprzęt i tego w zasadzie nie poczuć grając w gta4 xd Tfu . Ale gruby daje dolary na monsterki, burgery i wyjazd do Berlina do chłopaczków, to cieszycie ryje haha 

Opublikowano

Beskitu ile można grać w te Soulsy? Dla DS2, DS3 i BB zarywałem noce, ale Dark Souls Remaster już mnie tak wynudził, że ledwo skończyłem. 

Opublikowano

To jest jakaś beka z plejśmieciarki? Bo 2 dni przerwy od forumka w najlepszym momencie :rayos:

Opublikowano

Opublikowano

System mu po polsku błąd wyświetla, też bym się w(pipi)ił i rozwalił to barachło.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

niezłe te cewki klapów  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.