Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ratchet was zajebie. 

Ale najpierw multiplatformy znów lepsze na PS5, zaraz wjeżdża Returnal i Ratchet :D piękne czasy dla niebieskiej elity i szlachty genowego świata

A boty dzisiaj w smutnej rzeczywistości wieczorkiem Harnaś i YouTube a na nim patrzenie jak zaliczam i hajpuje kolejne demo Resident Evil VILLAGE (pamietajcie boty Stream około 20:00) 

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
32 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ratchet was zajebie. 

Pewnie tak samo jak ta arcyciekawa pierwsza cześć, która wyjebałem po godzinie z dysku, bo nadawała się do grania albo dla dzieci albo dla retardów.

Opublikowano
22 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Pewnie tak samo jak ta arcyciekawa pierwsza cześć, która wyjebałem po godzinie z dysku, bo nadawała się do grania albo dla dzieci albo dla retardów.

Zapewne to Ty:

159E84A9-5BCA-4131-B73B-6DBDD141DF7E.jpeg

Opublikowano

Widzę, że zieloni dalej nie grają, dalej nie mają konsol, dalej pierdolą farmazony i wypowiadają się w tematach gier, w które nie grali. Jak to dobrze mieć wszystkie platformy i móc się tylko śmiać z politowaniem z tych przygłupów..Niebiescy - generalnie zajawka konsolą, grami, życiem, Zieloni - wiecznie obesrani, niezadowoleni, pseudo-ironiczni a tak naprawdę żałośni w tych swoich utyskiwaniach. Dawno nie było tak zjebanego community na tym świecie, chyba gorsi są tylko Ci od tunningu używanych BMW za 10K z OLXa. Zróbcie sobie podobne zloty i tam się brandlujzcie do 120fpsów w Morrowindzie, w którego i tak nie gracie..

Opublikowano

@Whiskerto zdjęcie pasuje do takiego retarda jak ty rajcujacego sie Rachet'em. I demkiem RE.

Opublikowano

Klapy tacy fani platformówek to niech podziękują Philowi, że będą mogli zagrać w Psychonauts 2. Oczywiście nie dostaną natywnej wersji dla ps5, ale tylko najlepszy sprzęt zasługuje na najlepszą wersję :usmiech:

Opublikowano
6 godzin temu, schabek napisał:

Kapitalne platformowki tak jest. W ogole sony pod wzgledem ilosci, jakosci i roznirodnosci przeprowadzilo chyba najlepsza premiere nowego sprzetu w historii. Podoba mi sie ze w koncu przestali ogladac sie na tych jebanych nieudacznikow z ms i sami dla siebie sa konkurencja. Praktycznie w 4 miechy od premiery dostalismy po hicie z kazdego kluczowego gatunku a playstation studios tylko nabieraja tempa. Kapitalny start

No, pamiętamy Twoja podjarke Dirtem

xD

Opublikowano

Plecak wspomnien juz spakowany na czwartkowe wypierdalanie z forumka?

Opublikowano

EzlSnXWXIAEreXm?format=png&name=900x900

niebieskie ameby jak zwykle generacje za XBOXem  :) 

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Plecak wspomnien juz spakowany na czwartkowe wypierdalanie z forumka?

Wypierdalać to wy będziecie Returnala z dysku żeby zwolnić miejsce na Moralesa :yao:

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Wypierdalać to wy będziecie Returnala z dysku żeby zwolnić miejsce na Moralesa :yao:

Strasznie obnizyles loty po tym jak lisciu cie wyjasnil

Opublikowano

Kto?

Opublikowano

boty polecam Wam demo RE8 albo pełna wersje, wspomnicie moje SŁOWA, będzie grać na potęgę! W RE8 Villlage.

Dzięki Sony miałem okazje ograć dużo wcześniej przed umungami z Xa ale pomimo wszystko im polecam bo w maju żadna gra ani przez wakacje ani doniesieni nie uzyska pomocy. Lepiej już grać!!!! 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

boty polecam Wam demo RE8 albo pełna wersje, wspomnicie moje SŁOWA, będzie grać na potęgę! W RE8 Villlage.

Dzięki Sony miałem okazje ograć dużo wcześniej przed umungami z Xa ale pomimo wszystko im polecam bo w maju żadna gra ani przez wakacje ani doniesieni nie uzyska pomocy. Lepiej już grać!!!! 

Będziecie czekac! Bo Capcom choć na Was pluje da wam z pańskiego stołu później zakosztować tego dobrego kodu

Opublikowano

Łisker, na pewno wytrzezwiejesz do poniedziałku rano jak trzeba będzie do roboty się udać? W tym stanie upodlenia w jakim się teraz znajdujesz to szczerze wątpię...

Opublikowano

No dzień dobry kochani:wub:

Zabawny jest ten Xbox którego plan wydawczniczy aktualnie to tylko zapowiedzi. Przykro się patrzy gdy abonament xaa leci z dnia na dzień a tu żadnych nowych premier. Z kolei sonka znowu dostarcza gre która jest na jedynej słusznej platformie do grania:)

No i zabawnego macie tego @dee. Chłop sobie wbił do bańki że zgłosiłem jego posty ale nie ogarnął że moje posty też wtedy poleciały i że też dostałem warna.

warn.jpg

Następnie chłopcu pękła psychika, upiekł makowca i poleciał się rozpruć do naczelnika. Lepiej niech usunie konto bo na tym forumie już zawsze będzie kapusiem. Ulica nie zapomina.:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Cześć liściu, nie tęskniłem. <3 Mam nadzieję, że nie zjechałeś na harem, a odsiadkę spożytkowałeś na aktywności takie jak granie w gierki zamiast np. lurkowanie tematu i wlepianie minusów na lewo i prawo. ;) W końcu dwie konsole, a w tym matka boska konsolowa najświętsza w sony jedyna - PS5 to pewnie same next-genowe sztosy, bez jebanych cross-genów, konwersji i tym bardziej (tfuuu) wstecznej.  :)

Pozdrawiam serdecznie przy poniedziałku. :lapka: 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Cześć liściu, nie tęskniłem. <3 Mam nadzieję, że nie zjechałeś na harem, a odsiadkę spożytkowałeś na jakieś pożyteczne aktywności jak granie w gierki zamiast np. lurkowania tematu. W końcu dwie konsole, a w tym matka boska konsolowa najświętsza w sony jedyna - PS5 to pewnie same next-genowe sztosy, bez jebanych cross-genów, konwersji i tym bardziej (tfuuu) wstecznej. :) Pozdrawiam serdecznie przy poniedziałku. 

Pawełku, miło że się interesujesz:) Mało grałem, ładna pogoda, place zabaw, minusy na forumku. Relaksik.

Proszę się nie przywiązywać do mojego lurkowania tematu - forumek zawsze otwarty w zakładkach na lapku. A że lapek raczej działa non stop:)

Opublikowano

Takich jak liśc mistrz Bareja podsumował już dawno

Opublikowano
30 minut temu, dee napisał:

Takich jak liśc mistrz Bareja podsumował już dawno

Coś Ci się pokręciło bo to Ciebie dotyczy, nie wiem poczułeś się obrażony? Dotknięty?

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.