Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czy któryś z tych klapersów w ogóle grał w jakiegokolwiek rogala czy teraz udają ekspertów?

Ja tylko w The Persistence na VR.

Ale tez nie znajdziesz postów w których udaje experta w tym gatunku.

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W Godpasie jest Dead fucking Cells, just saying. Co to jest za gra, ja pierdolę.

Opublikowano

Ja w ogóle zastanawiam się, czy to niebieskie barachło coś w ogóle ograło jakiegokolwiek rogalika, bo mam wrażenie, że pierdolą, aby tylko pierdolić się w ten odbyt. Mało to kogo widziałem, żeby się udzielali w tematach rogalikowych jak Dead Cells, czy coś podobnego. Pierdolone niebieskie barachło. Przecież ta niebieska chujoza walczyła by grą z gatunku visual novels jakby to exem było XDD

Opublikowano

Ratchet gówno dla dzieci, godny konkurent dla Barbie Sports, co wy niebieskie pokraki macie 11 lat?  :) 

Nier Replicant

Ez3Ep0uVkAUrGcc?format=jpg&name=large

Ez3FQ_XVcAUaJ27?format=jpg&name=large

Ez3Ep1nVEAAj1ld?format=jpg&name=large

devi jeszcze nie dostali nowych narzędzi dla nadkonsoli Spencera a tu jak zawsze śmieciara 4.5 bez gier rozjebana na atomy, to już tradycja :banderas:

Opublikowano

I to wszystko okraszone niesamowitymi nowymi technologiami w dualsense :banderas: Chyba odnalazłem w sobie litość bo aż mi szkoda się zrobiło tej zielonej hołoty :( Pomyślcie jakie to przykre, że zindoktrynowani przez smiec passa i knura muszą walczyć z takimi ultrasztosami :(

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ratcget returnal nowe sop zapowiadziabw kuuuurwaaaaaa nie nie moge juz rozpierdol totalny

Opublikowano

Jest dobrze, panowie, klapy wracają do walki Dual Bezsensem :xboss:

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

Ratchet gówno dla dzieci, godny konkurent dla Barbie Sports, co wy niebieskie pokraki macie 11 lat?  :) 

Nier Replicant

Ez3Ep0uVkAUrGcc?format=jpg&name=large

Ez3FQ_XVcAUaJ27?format=jpg&name=large

Ez3Ep1nVEAAj1ld?format=jpg&name=large

devi jeszcze nie dostali nowych narzędzi dla nadkonsoli Spencera a tu jak zawsze śmieciara 4.5 bez gier rozjebana na atomy, to już tradycja :banderas:

no to juz powoli klasyk, ale w niebieskim matrixie te oszołomy dalej powtarzają maniakalnie o jakiejś rewolucji, dominacji i królestwie niebieskim :( szkoda, że męczą się z taką chorobą i jeszcze nikt im nie podał ręki, ale jak znów XSS ośmiesza małża to można się załamać, nie powiem

Opublikowano

gierka która nie ma natywnej wersji na ps5 i xsmiecia? niezły pojedynek między ps4 pro a xox:obama: na szczęscie człowiek już jest w nowej generacji:banderas:

Opublikowano

Szczególnie widać tą nową generacje po grafice Returnala , która nie ma startu nawet do Hivebusters :yao: 

Ale klapki według nich w nowej generacji, no taa :reggie:

Opublikowano

To hivebusters w które jest mocno nierówne, a lava to sprity z DN3D? XD

@suteq masz jeszcze ten filmik?

Opublikowano

Piotruniaaaa, trzymaj się tam, jeszcze 4 dni

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

To hivebusters w które jest mocno nierówne, a lava to sprity z DN3D? XD

Nie, to Hivebuster które wygląda jak najlepsze next-geny. :) No, ale zaraz wjedziemy na terytorium wyparcia - exy na Sonkę ZAWSZE muszą być najlepsze/najładniejsze, nawet jak to nieprawda.

Opublikowano

Boty widze odpalają protokół "BAŚNIE I LEGENDY":dynia: Już świat się nabrał na 4k czy dobre teksturach  w girlsach w 2018 i liczą, że ten numer znowu przejdzie :dynia:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie, to Hivebuster które wygląda jak najlepsze next-geny. :) No, ale zaraz wjedziemy na terytorium wyparcia - exy na Sonkę ZAWSZE muszą być najlepsze/najładniejsze, nawet jak to nieprawda.

Wybacz grałem na XSX nie na jakieś bieda konsoli i nextgenowo to w przerywnikach może wyglądało, Bardzo ładny dodatek, tylko poza FPS to taki XOX wyżyłowany do granic

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Wybacz grałem na XSX nie na jakieś bieda konsoli i nextgenowo to w przerywnikach może wyglądało, Bardzo ładny dodatek, tylko poza FPS to taki XOX wyżyłowany do granic

No wiadomo, tylko Plejaczek ma next-genową grafikę. :banderas: Natury nie wyplenisz.

Opublikowano

Klapki wstawcie jakieś screeny w 4K z gameplayu Returnala po premierze. Bedzie któryś miał tyle odwagi? :yao:

Opublikowano

Ja nie, za bardzo biorę pod uwagę co boty mają do powiedzenia

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Klapki wstawcie jakieś screeny w 4K z gameplayu Returnala po premierze. Bedzie któryś miał tyle odwagi? :yao:

i tak z tym ch zrobisz piotrze bo musisz czekać na oficjalne informacje od digital foundry bo sam nie bedziesz mial pojecia nawet jaka jest rozdzielczosc:yao: już widze jak bot wchodzi do pokoju i mowi "oo tu widze 1600p":yao: Tym amebom trzeba powiedzieć co maja widzieć i w co mają grać co dobrze wie knur srayac idnorami w smiecpassie:xboss:

Opublikowano

Prośba o screeny a klapy jak zwykle już obesrane po gaciach:dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No wiadomo, tylko Plejaczek ma next-genową grafikę. :banderas: Natury nie wyplenisz.

Nie, na Pleyaku też brakuje nextgenowaej grafy. Może już w piątek się to zmieni

832910230093692928.png?v=1

Co do natury, zgadzam się, siano xboxtom z butów zawsze będzie wystawać :)

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Już po was zielone pierdzioki.

Kurwa jak to wygląda!

Opublikowano

Tak samo jak poprzednia cześć na PS4Pro. Tylko troche wiecej efektów cząsteczkowych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.